Αυτο ήταν το πιο καλό, Mega σκουληκοτρολλ!!!

Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H sso έγραψε:
Μαζί σου!!!Ο/H MarkosVL έγραψε:
Επειδή με έχει συνεπάρει αυτό το αίσθημα δημοκρατικής δημοκρατίας που δημοκρατικά οδηγεί τη τρούπα στα χέρια του λαού, θα ήθελα να θέσω και επίσημα την υποψηφιότητα μου για τη διακυβέρνηση του βούρκου και τη λάσπης μας και παρακάτω βρίσκεται η επίσημη κυβερνητική γραμμή μου.
Λαέ της τρούπας:
Display Spoiler
ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΦΑΜΕ
Ο/H MarkosVL έγραψε:
Επειδή με έχει συνεπάρει αυτό το αίσθημα δημοκρατικής δημοκρατίας που δημοκρατικά οδηγεί τη τρούπα στα χέρια του λαού, θα ήθελα να θέσω και επίσημα την υποψηφιότητα μου για τη διακυβέρνηση του βούρκου και τη λάσπης μας και παρακάτω βρίσκεται η επίσημη κυβερνητική γραμμή μου.
Λαέ της τρούπας:
Display Spoiler
ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΦΑΜΕ
Το πατρικό του Ερντογάν βλέπει και όχι και τόσο μακριά.Ο/H anavrian έγραψε:
εγω προτεινω και ψηφιζω ταυτοχρονα (δαγκωτο) τον @demakhs....η πολιτικη θελει εμπειρια...τοσο καιρο κατι θα εμαθε...ο ανθρωπος βλεπει μακρια... (avatar)
Η αποψη μου ειναι οτι η δημοκρατια απετυχε παταγωδως....προτιμω την αρμονια του χαους.
και σ αυτο, ο ανθρωπος δεν παιζεται...
Ο/H flytouch1111 έγραψε:
Εγώ απλώς τα βάζω στο αγκίστρι για ψάρεμα άρα εξ ορισμού δεν θα είμαι ο αγαπητός πρόεδρος της τρουπας αν κάποιος με πρότεινε. Και προσοχή λεω <<αγαπητός >> όχι <<κατάλληλος >> που είναι άλλο πράγμα! Α και μιας και μεσημεριασε, καλο πσκ σκλικια εμείς οι υπόλοιποι συνεχίζουμε να τραβάμε κουπι