Μα έριξε το επίπεδο, ενώ εγώ μπαλέτο κλασικό. Χάλασε ο Μανώλης έγινε σιχαμερό σκουλήκι.
Magic WormHole
-
-
Το βρήκα
Ο/H sso έγραψε:
Εγώ ξαναλέω.... Αν είχα την συγκεκριμένη συσκευή θα ψαχνόμουν....
Υ.Γ Αλήθεια λέω!You may think you can fly - but you better not try -
Καλημέρα κύριοι και κυρία της τρούπας.
-
Ρε Μάρκο, καλημέρα, καλησπέρα, καληνύχτα, σας αγαπώ, είμαι γλυκός, μόνο εσύ κ ο γκουρουαμπιες κάποτε...ελεοςςςςς δηλαδή!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ρε άντε βρες κανά πυρήνα για το μαραφέτι σου το σάπιο.
-
-
Καλημέρα σας!!
Ενδιαφέρουσα μέρα προβλέπεται....
Δώσε Μήτσο!
Τελικά βλέπετε ποιος τραβάει τον χορόΕυγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Καλημέρα δεν πρόλαβα οπότε έχετε την καλησπέρα μου
μετά τσίπουρου βεβαίως βεβαίως
-
Μια από τις φωτογραφίες που αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο το γνωστό «Μια εικόνα χίλιες λέξεις». Ο μικρός μαθητής Χρήστος Καμπόσος και η δασκάλα του, έκαναν μόνοι τους παρέλαση την Κυριακή στους Αρκιούς, με τους λιγοστούς κατοίκους να συγκεντρώνονται στο λιμάνι για να τους χειροκροτήσουν.
Φωτογραφία: Demetrios IoannouΗ φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο. -
ANEXIGITO.EU / ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ: Τα πιο βροχερά μέρη του πλανήτη
Εκπληκτικές εικόνες δρόμων από ψηλά | Perierga.gr
Συγκλονιστική αποκάλυψη: Στο φως αρχαίο κείμενο Ελληνα γιατρού
erastis-tis-zois
Το χωριό που δεν «δέχεται» αμάξια
Και αυτό είναι μια μορφή ενδοοικογενειακής βίας. Απολαυστικές φωτογραφίες από άνδρες που συνοδεύουν τις συντρόφους τους για ψώνια (pics) | E-Daily.gr
Εικονες που ΣΟΚΑΡΟΥΝ! Γερμανοί περιμένουν στην ουρά για να θανατώσουν τα σκυλιά τους λόγω του υψηλού φόρου σκύλου! « olympia.gr
Το αξεσουάρ από το παρελθόν που επέστρεψε για τις νύφες -Αυτή είναι η νέα τάση | iefimerida.gr
Παίκτης στην Παραγουάη έκρυψε την μπάλα και πέτυχε ένα ασύλληπτο γκολ!
Ανέκδοτο: Ο Ελληνάρας…. μπογιατζής στον Παράδεισο - 4pteruga
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ψηνομαι άγρια στα 172... Meizu Pro 6 Plus Global Version 5.7 Inch 2K AMOLED 4GB RAM 64GB ROM Exynos 8890 Octa Core Smartphone Sale - Banggood Mobile ... τι λέτε?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Θα αφήσεις εσύ το prixel; Είσαι καλά; Να φωνάξω γιατρό;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0