Αμα φτάσει στο 2 ευρω θα παρω κι εγώ. Και θα κρατήσω και τα καλώδια, που να τρέχεις για ριφαντ
Magic WormHole
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Kαλημέρα ρεμάλια.
Εγώ παράγγειλα με DHL ένα ΝΟΚΙΑ (το καινούριο 4G) από Ουκρανία, μόνο 199 από 499, το περιμένω αύριο αλλά δεν θα μπορέσω να ανεβάσω βίντεο.
Περιμένω την άδεια από την υπηρεσία πρώτα. Αν δεν έχει ραδιενέργεια θα το στείλω πίσω.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
κανα μοτερ για σουβλα παιζει?με κανα 3-4 euro?
-
Μοτέρ δεν ξέρω, αλλά υπάρχει αυτό!! => Εφαρμογή για το σούβλισμα του αρνιού από Έλληνες φοιτητές | VideoMan
-
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Μοτέρ δεν ξέρω, αλλά υπάρχει αυτό!! => Εφαρμογή για το σούβλισμα του αρνιού από Έλληνες φοιτητές | VideoMan
-
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Περιμένω την άδεια από την υπηρεσία πρώτα. Αν δεν έχει ραδιενέργεια θα το στείλω πίσω.
Άμα βάλεις στις ρυθμίσεις να μετράει α, β και γ ταυτόχρονα μια χαρά θα έχει τετραπλάσια της μέγιστης επιτρεπτής.
Αν πάλι δεν έχει, βάλε λίγο αλατάκι στην οθόνη γίνεται πιο σκληρή και ξαναμέτρα το.
Αν πάλι δεν έχει έχουμε τα μέσα εδώ στο Forum να το κάνουμε να έχει.
Αν πάλι έχει φυσική ραδιενέργεια πολύ πάνω του κανονικού και δεν έχεις πεθερά επειδή εγώ έχω στείλε pm και θα τα βρούμε.
Με το άλλο που είχα παραγγείλει έχασα τα λεφτά μου η πεθερά μου το βρήκε πολύ καλό αν και λίγο αλμυρή η οθόνη.Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο. -
ε και που ειστε αλανια μην βιαζεστε πολυ με τις παραγγελειες μπορει να σκασει το one plus 6 κανα 50 ρικο...
-
Ο/H tasosko έγραψε:
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Ο/H tasosko έγραψε:
Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο. -
-
Άστους να λένε Μήτσο σε φθονούν που θα έχεις δυο συλλεκτικά καλώδια τύπου USB.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0