Magic WormHole
-
-
Ποιος πιστεύεται ότι μπορεί να είναι αλλεργικός με τις γιορτές?
Πως θα αποφύγετε τις αλλεργίες την περίοδο των εορτών -
Ποιος?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Συντρόφισσες και σύντροφοι.
Τελευταία μέρα του χρόνου σήμερα κι εύχομαι από καρδιας η επόμενη να φέρει τις διπλές χαρές και τις μισές λύπες.
Μη μασάτε τίποτα, το κεφάλι ψήλα και πάμε δυνατά.
Even dead i will fight. -
Τι μοντέλο είναι αυτό δε μου πες, ούτε φωτό μου στείλες...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καλημέρα παιδιά! Χρόνια πολλά!
Σας εύχομαι το 2019 να σας φέρει υγεία, ευτυχία, υγεία (το είπαμε;), οικογενειακή ηρεμία και ένα γεμάτο πορτοφόλι! -
Και ένα τσάμπα αυτοκίνητο , LPG , στον Μήτσο που βγήκε μόλις από full service...
-
Μπα αυτος ειναι γκαντεμης οποως δηλωσε:
Κανα πρωτοχρονιάτικο θέμα δεν παίζει, μπας κ πάρουμε το φλουρί, επιτέλους, φέτος?xiaomi-miui.gr/community/index.php/Attachment/60438/
Χρηστός Πολίτης.
-
Αφήστε το, γιατί αυτό που θα ρθει, μπορει να ναι κ το 2018S!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο.
-
Άντε καλά μου σκουληκάκια.. Με το καλό να μας βγει και να μας μπει ... χαχαχα Το νέο έτος !!Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Έφθασε και το τελευταίο Μαγκαζίνο του έτους.
Ευτυχές το 2019: Άλλαξαν χρόνο οι πρώτες χώρες του πλανήτη - Κόσμος | News 24/7
Τουρίστες και Ιταλοί θα πληρώνουν είσοδο για να επισκεφθούν τη Βενετία | HuffPost Greece
Για πόσο καιρό «κουβαλάμε» τα κιλά των εορτών; – 24NEWS.gr
Όταν η Αθήνα γιόρταζε την Πρωτοχρονιά κιμπάρικα - Onefun | Oneman
Ο Έλβις ζωντανεύει σε ένα «Comeback Special» – News.gr
Τι σημαίνει όταν κρυσταλλώνει το μέλι; Όχι, δεν φταίει το κρύο… - NewSide.gr | NewSide.gr
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0