Magic WormHole
-
-
Ο/H takisfrag έγραψε:
Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους και όλες παιδιά υγεία !Μήτσο στείλε μου να δω τον αφυγραντήρα γιατί με εενδιαφέρει
+ (-) 10 ευρώ δωροεπιταγή.
Ο/H zanos έγραψε:
Μαζι με το φακιολι.
Ρώτα τον ζάνε, προλαβαίνει πριν το σιδέρωμα ή μετά??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Mετα μετα τωρα μαθαινω την τσακιση στο πουκαμισο που μου εδειξες πως να την κανω
Χρηστός Πολίτης.
-
Σου ξέφυγε ένα τελικο "ς"...ο λουκουμάς σου έδειξε, προφανώς, που είναι μάστερ στο είδος, εννοείς, εγώ το μόνο που ξέρω από τα σίδερα, εγώ ναι να τα αγοράζω!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καλημεεεέραααα!
εεε.... Καλησπέρα εννοούσα... -
Κρήτη: Η συγκλονιστική ιστορία 2 ανταρτών που κρύβονταν 35 χρόνια
Ο άνθρωπος που γύρισε δύο φορές τον κόσμο επέλεξε τα 5 πιο αγαπημένα του μέρη (με τον λιγότερο τουρισμό) | HuffPost Greece
Η τελευταία ζούγκλα της Ευρώπης βρίσκεται στην Ελλάδα - NewSide.gr | NewSide.gr
Η ιδιαίτερη φυλή που κάνει ντους με ούpα αγελάδας και αλείφεται με τέφρα. - Sarotiko.gr | Sarotiko.gr
Εξαγριωμένη νύφη «έσπασε στο ξύλο» την πεθερά της, στο Αγρίνιο- «Την έστειλε» στο Νοσοκομείο και συνελήφθη ~ casuallife.gr
Απίστευτο: Σε αυτή την παραλία τα βότσαλα μοιάζουν με... ποπ κορν [εικόνες] | iefimerida.gr
Τα 101 πιο περίεργα και αστεία ονόματα στην Ελλάδα - ΤΑ ΝΕΑ
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μήτσο ο αφυγραντήρας είναι με ζεόλιθο ή όχι ??
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Αυτός δεν ξέρει πόσο κάνει 1+1. Η Ευαγγελία των ξεστράβωσε Τάκη.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Όχι ρε τι ζεόλιθο, με κομπρέσορα είναι σαν τις Μερσεντές. ΧαχαζαχχαχαΑυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
-
Δεν εχεις παραπονο σε καλυψε ο Μητσος πληρος
Χρηστός Πολίτης.
-
Μου μαθες κ τον ζεόλιθο, ταγάρι λουκουμά!
Κοιτάτε ρε τι φτιάχνουΜΕ οι άνθρωποι, την είδα κ ΜΑΣ χάζεψα : PZAAaqyQWr6YBJFWAΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0