Magic WormHole
-
-
Μην ξεχνάμε και αυτά.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Καλημέρα
Χρηστός Πολίτης.
-
Καλημέρα καλημέρα!!!!
Έχουμε αρχίσει να σκουριάζουμε από την βροχή-βροχή-βροχή...Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Κουραμπιε, περιμένω ακόμα να μου εξηγήσεις τον λόγο που βάλλομαι πανταχόθεν κ αν δε μπορείς εσύ, μπορεί να προσπαθήσει ο αραχνιας-ΜπΑοΚ.
Ο Κρητικός, παραμένει ουδέτερος κ οι υπόλοιποι, ως γνωστόν, για μια ακόμα φορά, την πάπια..Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Αυτός με το πιο αθώο ύφος μετά το δικό σου καταδικαστηκε σε τρις ισόβια....Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
Ο/H demakhs έγραψε:
κ οι υπόλοιποι, ως γνωστόν, για μια ακόμα φορά, την πάπια..
Υπάρχει και η ΑΜΥΔΡΗ πιθανότητα να αντιμετωπίζεσαι σαν το βοσκό που κάθε 3 και λίγο φώναζε "λύκος" για πλάκα.
Ε και νάρθει τελικά ο λύκος, ας τον φάει να ησυχάσουμε -
...η επιστήμη, για ακόμα μια φορά, σηκώνει τα χέρια ψηλά!!
σκεφτομαι, το επόμενο format data, να το πράγματοποιησω στο ημίχρονο του Ολυμπιακος-Ντιναμο, αμέσως αφού έχουμε σβήσει τα κεράκια στην τούρτα για του Αγίου Βαλεντίνου...αρχίζω, πλέον, να βλέπω με άλλο μάτι την επιλογή του χρόνου εργασιών αναβάθμισης στη συσκευή μου!!
Ο/H spideman3 έγραψε:
Ο/H geozn8 έγραψε:
Γιώργο εσύ έχεις official China dev αν δεν κάνω λάθος σωστά..?? Γιαυτό δεν στα βγάζει..?? Όπως και στην Official Global dev που έχω εγώ στο Pro δεν υπάρχουν.. Περίεργο.. Γιατί να είναι μόνο στην xtrv και xiaomi eu. Μήπως είναι ίσως κάποια έξτρα προσθήκη ανεπίσημη δεν ξέρω της Xiaomi eu?? Αλλιώς τι άλλο να φταίει δεν ξέρω...
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο.
-
Καλημέρα σε όλα τα καταπιεσμένα, παντοφλιασμένα σκουλήκια της τρύπας που έχουν λιώσει στις οικιακές δουλειές!
-
με αυτά και με αυτά καταφερατε να φτάσει Τετάρτη μεσημέρι και να ζωντανεψετε πάλι. Γιαυτό αρχίσατε τις καλημέρες, μες στη τρελή χαρά ενόψει ΠΣΚ.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0