Εγώ ξέρω τι φταίει στην περίπτωση της Σασας κ όχι ...μόνο:
μουρμουρόνη - SLANG.gr
μουρμουρόνη - SLANG.gr
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΒασικά δεν είχα σκοπό να το συζητήσω. Να γκρινιάξω και να φύγω ήθελα! Αλλά αφού τα παιδιά είχαν την ευγενή καλοσύνη να με βοηθήσουν, να πω όχι;Ο/H alvin1983 έγραψε:
Τι έγινε εδώ πάλι????
Κομφούκιο και Βούδα ακούω και το κάναμε tre intellectuel το νήμα πάλι.
Σε ευχαριστώ πολύ. Όβερ εντ άουτ γιατί καποιοι ενοχλούνται. Αν χρειαστώ κάτι άλλο, θα γράψω στο κανονικό thread.Ο/H makis1024 έγραψε:
Δεν πειράζει το διαφορετικό mi unlock tool , όσο δεν βγάλεις το mi account από το κινητό , δεν έχουμε πρόβλημα....
εγώ να τρολάρω το Γιώργο πήγα που ανέβασε επίπεδο τη τρύπα και με κάνεις να απολογούμαι.Ο/H spideman3 έγραψε:
Καλησπέρα, καλησπέρα στο εξαγριωμένο γκόσμο.
Sasa καλή μου έπεσες σε κακό ταϊμίνγκ. Διακοπές στην Κίνα τα παρατάνε όλα στο έλεος του Βούδα ή Κομφούκιου. Κάνε ένα φορμάτ στον υπολογιστή να ξεδώσεις. Και από Δευτέρα που επιστρέφουν τα Κινεζάκια ξανά δοκιμάζεις με την θετική αύρα του Κομφούκιου.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρόλαβα κ τα πα πάλι, να πω δεν τα πα!!!!!Ο/H Sasa25 έγραψε:
Βασικά δεν είχα σκοπό να το συζητήσω. Να γκρινιάξω και να φύγω ήθελα! Αλλά αφού τα παιδιά είχαν την ευγενή καλοσύνη να με βοηθήσουν, να πω όχι;Ο/H alvin1983 έγραψε:
Τι έγινε εδώ πάλι????
Κομφούκιο και Βούδα ακούω και το κάναμε tre intellectuel το νήμα πάλι.
Άλλη φορά θα πηγαίνω στο κανονικό thread άμα σας ενοχλεί τόσο πολύ αλλά δεν είναι δα και ότι χωρίς εμένα, το μέρος εδώ σφίζει από ζωντάνια και μακροσκελείς χιουμοριστικές συζητήσεις και σας τις χαλάω εγώ! Just saying...
Πάντως και σε μένα μετά της 360 μου έβγαζε τα κινέζικα και ξεκλείδωσε τσακ μπαμ με την έκδοση 2.3.803.10Ο/H Sasa25 έγραψε:
Εντάξει βρε Μανώλη. Ευχαριστώ πολύ για άλλη μία φορα...Τώρα θα πω κατά 99% κοτσάνα, απλά ας σιγουρευτώ... Αν αλλάξω έκδοση του MiUnlock, είμαστε σίγουροι ότι δεν θα ξαναμετρήσει τις ώρες ξεκλειδώματος από την αρχή;