Πρώτα εσύ μετά ο Τζακ Νόρρις και τελευταίος ο Αλέξης.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ σκύλος του Τάκη τι δουλειά έχει?Ο/H demakhs έγραψε:
ο σκύλος του κουραμπιέ!!!
ΠεθαίνωΟ/H geozn8 έγραψε:
Σαν γιδοσκούλικο πας ποιο γρήγορα βρε συ γι αυτό μας προλαβαίνεις..
Ρε λες να ανακαλύψαμε και συσκευή από το ΤΈΤΑΡΤΟ εργοστάσιο;Ο/H demakhs έγραψε:
Ο/H takisfrag έγραψε:
Μπήκα να σας πω πόσο αγαπώ τα Xiaomi μου και να σας πείσω
Εάν ενοχλώ εάν ενοχλώ πείτε μου τα μηνύματα να σβήσω !!!!!
Ποιος παρεξηγήθηκε παιδί μου; Και γιατί απολογείσαι; Εγώ μια χαρά είμαι! Δεν παρεξηγήθηκα με κάτι, απλά επειδή όταν αρχίζουμε να μιλάμε εδώ μέσα για tech stuff, υπάρχουν πάντα σχόλια ότι υποβαθμίζεται η τρύπα σας, είπα ότι αν θέλω άλλη φορά κάτι σχετικά με το κινητό, θα το γράφω στο thread του REDMI NOTE 5. Αυτό και τίποτα άλλο!Ο/H alvin1983 έγραψε:
@Sasa25 Βρε εσύ είπες για Κομφούκιο και Βούδα???? Γιατί παρεξηγείσαι τότε?
Ιδού το αληθές
εγώ να τρολάρω το Γιώργο πήγα που ανέβασε επίπεδο τη τρύπα και με κάνεις να απολογούμαι.Ο/H spideman3 έγραψε:
Καλησπέρα, καλησπέρα στο εξαγριωμένο γκόσμο.
Sasa καλή μου έπεσες σε κακό ταϊμίνγκ. Διακοπές στην Κίνα τα παρατάνε όλα στο έλεος του Βούδα ή Κομφούκιου. Κάνε ένα φορμάτ στον υπολογιστή να ξεδώσεις. Και από Δευτέρα που επιστρέφουν τα Κινεζάκια ξανά δοκιμάζεις με την θετική αύρα του Κομφούκιου.
Ο/H demakhs έγραψε:
Πρόλαβα κ τα πα πάλι, να πω δεν τα πα!!!!!Ο/H Sasa25 έγραψε:
Βασικά δεν είχα σκοπό να το συζητήσω. Να γκρινιάξω και να φύγω ήθελα! Αλλά αφού τα παιδιά είχαν την ευγενή καλοσύνη να με βοηθήσουν, να πω όχι;Ο/H alvin1983 έγραψε:
Τι έγινε εδώ πάλι????
Κομφούκιο και Βούδα ακούω και το κάναμε tre intellectuel το νήμα πάλι.
Άλλη φορά θα πηγαίνω στο κανονικό thread άμα σας ενοχλεί τόσο πολύ αλλά δεν είναι δα και ότι χωρίς εμένα, το μέρος εδώ σφίζει από ζωντάνια και μακροσκελείς χιουμοριστικές συζητήσεις και σας τις χαλάω εγώ! Just saying...
Δεν καταλαβαίνω γιατί γκρινιάζει, που εντόπισα κ περιέγραψα με πλήρη ακρίβεια αυτό που της συμβαίνει!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ο/H geozn8 έγραψε:
Πάντως και σε μένα μετά της 360 μου έβγαζε τα κινέζικα και ξεκλείδωσε τσακ μπαμ με την έκδοση 2.3.803.10Ο/H Sasa25 έγραψε:
Εντάξει βρε Μανώλη. Ευχαριστώ πολύ για άλλη μία φορα...Τώρα θα πω κατά 99% κοτσάνα, απλά ας σιγουρευτώ... Αν αλλάξω έκδοση του MiUnlock, είμαστε σίγουροι ότι δεν θα ξαναμετρήσει τις ώρες ξεκλειδώματος από την αρχή;
![]()
MiFlash Unlock 2.3.803.10