Καλησπέρα , έχω το εξής θέμα.Ξέχασα το μοτίβο που χρησιμοποιώ για να ξεκλειδώνο στον εξερευνητή τα κρυφά αρχεία , ψάχνοντας εδώ κι εκεί δεν βρήκα τρόπο να τα σώσω διότι έχω την έκδοση του 8 MIUI όπως φαίνεται παρακάτω και δεν υπάρχει δυνατότητα επαναφοράς κωδικού ή την επιλογή ξεχάσατε το μοτίβο. Παρακαλώ κάποιος αν έχει την διάθεση και τον χρόνο ας βοηθήσει

Πρόβλημα με εξερευνητή (file explorer)
-
-
Η αλήθεια είναι πως δεν έχει τύχει ξανά κάτι αντίστοιχο
-
έχεις μέσα κρυπτογραφημένα αρχεία;;
Αν δεν έχεις τότε με factory reset θα ξαναορίσεις μοτιβο απο την αρχή.Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Παιδια έχω κρυπτογραφημένα αρχεία και συγκεκριμένα εικόνες και pdf , το σκέφτηκα για factory reset αλλα όλα θα τα χάσω . Προτείνετε κάτι αλλο;
-
Γιάννη στρατό πήγες και έχεις σκληραγωγηθεί (o-gianis-pige-strato) ... οπότε θα αντέξεις την απώλεια των κρυπτογραφημένων σου αρχείων.
Δεν υπάρχουν λύσεις πέρα του να θυμηθείς το μοτιβο.
Αυτό σημαινει κρυπτογράφηση...
Αν ήταν να μπορείς να τα δεις και με αλλον τρόπο και να τα ανακαλέσεις τοτε δεν θα ήταν κρυπτογραφημένα.. .απλά.
Αυτός είναι ο σκοπός που επιτελεί η κρυπτογράφηση..Redmi Note 8T (Willow)
χαχααχααχαα καλό , τέλος πάντων έχεις δίκιο . Τα αρχεία τα έχω (κρυπτογραφημένα βέβαια) και για αυτό ήθελα να ρωτήσω εαν μπορώ να τα αποκρυπτογράφησω . Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις γρήγορες απαντήσεις
-
δοκίμασε από το mi cloud μήπως μπορείς να τα δεις
-
-
banditgr στο λινκ που μου έδωσες θέλει σε όλα να το ροοταρω όμως αυτό τι επιπτώσεις θα έχει για το κινητό;Εαν πάθει κάτι π.χ. πέφτει σπάει η οθόνη και το στείλω για να το φτιάξουν η εγγύηση θα ισχύει; Παρεμπιπτόντως το πήρα από Κωτσόβολο που καλύπτει μόνο ζημιά από πέσιμο , σπάσιμο και υγρασία. Τέλος πάντων εσείς τι λέτε τελικά να κάνω;
-
Ο/H ogianispigestrato έγραψε:
banditgr στο λινκ που μου έδωσες θέλει σε όλα να το ροοταρω όμως αυτό τι επιπτώσεις θα έχει για το κινητό;Εαν πάθει κάτι π.χ. πέφτει σπάει η οθόνη και το στείλω για να το φτιάξουν η εγγύηση θα ισχύει;
για να το κάνεις root θα πρέπει αρχικά να 1.ξεκλειδώσεις bootloader μετά να βάλεις 2.TWRP και τέλος να το rootαρεις με το 3. SuperSU.zip μέσα απο το TWRP.
αργότερα μπορείς να φλασάρεις μία Global official fastboot rom πάλι και να επιλέξεις στο mi-flash να σου το ξανακλειδώσει το κινητό ώστε να είναι πάλι όπως το πρωτοπήρες.
Συνεπώς τα τζιμάνια στον Κωτσόβολο δεν μπορούν ούτε να καταλάβουν κάτι αλλά ούτε και να αποδείξουν κάτι που συνεπάγεται ότι δεν θα χάσεις εγγύηση.Redmi Note 8T (Willow)
banditgr στο λινκ που μου έδωσες θέλει σε όλα να το ροοταρω όμως αυτό τι επιπτώσεις θα έχει για το κινητό;Εαν πάθει κάτι π.χ. πέφτει σπάει η οθόνη και το στείλω για να το φτιάξουν η εγγύηση θα ισχύει; Παρεμπιπτόντως το πήρα από Κωτσόβολο που καλύπτει μόνο ζημιά από πέσιμο , σπάσιμο και υγρασία. Τέλος πάντων εσείς τι λέτε τελικά να κάνω;
Δεν γνωρίζω αν ο Κωτσόβολος σε χοντρές hardware βλάβες όπως πχ σπάσιμο οθόνης θα κάτσει να ελέγξει το λογισμικό, η λογική πάντως λέει όχι, βασικά το πιθανότερο είναι να μην ασχοληθούν καν και να το στείλουν στον αντιπρόσωπο/από εκεί που το προμηθεύτηκαν για επισκευή. -
Ο/H pechr έγραψε:
banditgr στο λινκ που μου έδωσες θέλει σε όλα να το ροοταρω όμως αυτό τι επιπτώσεις θα έχει για το κινητό;Εαν πάθει κάτι π.χ. πέφτει σπάει η οθόνη και το στείλω για να το φτιάξουν η εγγύηση θα ισχύει;
αργότερα μπορείς να φλασάρεις μία Global official fastboot rom πάλι και να επιλέξεις στο mi-flash να σου το ξανακλειδώσει το κινητό ώστε να είναι πάλι όπως το πρωτοπήρες.
Συνεπώς τα τζιμάνια στον Κωτσόβολο δεν μπορούν ούτε να καταλάβουν κάτι αλλά ούτε και να αποδείξουν κάτι που συνεπάγεται ότι δεν θα χάσεις εγγύηση
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0