εχω το kenzo pro με 3gb ram και φοραει την 8.1.4.0 πολυ συχνα οταν η οθομη ειναι κλειστη στη αναμονη δε μπορω να δεχτω κλησεις με αποτελεσμα να μου ερχονται sms με αναπαντητες κλησεις ενω το τηλ. ειναι ανοιχτο. υπαρχει καμια λυση.το εχει καποιος αλλος αυτο το προβλημα.?
redmi note 3 pro kenzo και χαμενες εισερχομενες κλησεις
-
-
Μπορείς να ανεβάσεις μια φώτο με αυτά που δείχνει στο settings > about phone της συσκευής να δούμε την ρομ που έχεις ?
-
8.1.4.0 stable
-
-
-
τελευταία αρκετά άτομα έχουν πρόβλημα με την Vodafone και με τελείως διαφορετικές ρομ, ίσως να είναι πρόβλημα της εταιρείας
-
Με Vodafone κανένα απολύτως πρόβλημα.
-
Μπορείτε να ανεβάσετε φώτο από Ρυθμίσεις ==> Πρόσθετες ρυθμίσεις ==> Επιλ. για προγραμματιστές (το κάτω μέρος εκεί που λέει εφαρμογές) ?Open-source is the future
-
Καλησπέρα.Σε γενικές γραμμές σε εμένα το πρόβλημα έχει λυθεί επιλέγοντας για δεδομένα μόνο 3G.Είχα παρατηρήσει ότι από την εναλλαγή από 3G ->4G και αντίστροφα χανόταν και το σήμα του τηλεφώνου συνήθως.Οπότε από τότε το άλλαξα και γενικά είμαι κομπλέ.
-
Είναι παλιά η sim ή κομμένη?Open-source is the future
-
Ο/H geokous έγραψε:
Καλησπέρα.Σε γενικές γραμμές σε εμένα το πρόβλημα έχει λυθεί επιλέγοντας για δεδομένα μόνο 3G.Είχα παρατηρήσει ότι από την εναλλαγή από 3G ->4G και αντίστροφα χανόταν και το σήμα του τηλεφώνου συνήθως.Οπότε από τότε το άλλαξα και γενικά είμαι κομπλέ.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0