Για κάνε μία αναζήτηση στο φόρουμ με τον όρο "blitzwolf" και διάβασε όσα έχουν γραφτεί...Ο/H staikosn1 έγραψε:
Καλησπερα, γνωμη μου να παρεις εναν Blitzwolf να ξεμπερδευεις. Νομιζω το κινητο σου παιρνει ταχεια φορτιση!
Charger
-
-
Ο/H staikosn1 έγραψε:
Καλησπερα, γνωμη μου να παρεις εναν Blitzwolf και για ταεχια φορτιση να ξεμπερδευεις. Νομιζω το κινητο σου παιρνει ταχεια φορτιση!
Από εχτές σου γράφουμε ποιο είναι το σωστό και ακόμα ρωτάς πάρτον να ησυχάσουμε. -
Διαβασα αυτο που αναφερατε, αλλα δεν αντιληφθηκα παρα μονο μεμονομενα περιστατικα που μπορει -μπορει λεμε- να μην φταιει ο φορτιστης, αποδεδειγμενα εννοω.
Δεν κανω διαφημηση του φορτιστη φυσικα, αλλα προσπαθω να καταλαβω!
Φυσικα και δεν ενδεικνυται το QC καθε μερα, αυτο καταλαβαινω. Η μηπως οχι?
Να συμπληρωσω οτι και σε μια προχειρη αναζητηση για rewies εξω δεν ειδα κατι μεμπτο. -
Όσον αφορά την συγκεκριμένη μάρκα φορτιστών τα μέχρι στιγμής συμβάντα δείχνουν μια δυσλειτουργία με τα xiaomi, όπως είπες μπορεί να είναι τυχαίο μπορεί και όχι.
Από εκεί και πέρα ο καθένας αποφασίζει το καλύτερο για την συσκευή του -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Όσον αφορά την συγκεκριμένη μάρκα φορτιστών τα μέχρι στιγμής συμβάντα δείχνουν μια δυσλειτουργία με τα xiaomi, όπως είπες μπορεί να είναι τυχαίο μπορεί και όχι.
Από εκεί και πέρα ο καθένας αποφασίζει το καλύτερο για την συσκευή του
Το QC εχει την δυσλειτουργια με τα xiaomi η γενικα ολοι οι φορτιστες? -
Η συγκεκριμένη μάρκα προς το παρών, τουλάχιστον δεν έχουν αναφερθεί ανάλογα περιστατικά με άλλους QC φορτιστές ώστε να υποθέσουμε ότι υπάρχει γενικότερο πρόβλημα
-
Σε μια πιο προσεχτικη ματια σε ξενα φορουμ που βλεπω τωρα, αυτο που βλεπω ειναι οτι πρεπει πρωτα να τσεκαρεις αν το κινητο ειναι συμβατο με QC.
Εκει βλεπω την παταει πολυς κοσμος. Αλλα το μονο που αλλαζει ειναι οτι δεν φορτιζει το κινητο σωστα, και απλα παρατηρειται μια καθυστερηση στην φορτιση!
Τι να πω! -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο φορτιστής είναι ΟΚ, δεν έχει πρόβλημα, είναι 5V-2A (2000mA)
Βάλε και μία φώτο με αυτά που δείχνει στο about phone της συσκευής σου να δούμε ποια ρομ έχεις
=============== Ιαν 27th 2017, 12:06am ===============
Ο/H derveni έγραψε:
Ο/H staikosn1 έγραψε:
Καλησπερα, γνωμη μου να παρεις εναν Blitzwolf και για ταεχια φορτιση να ξεμπερδευεις. Νομιζω το κινητο σου παιρνει ταχεια φορτιση!
-
Εμ παλικάρι μου, πες μας ότι έχεις unofficial rom...είναι πάρα πολύ πιθανό έως και σίγουρο ότι από την ρομ έχεις τα προβλήματα φόρτισης
Για κάνε και αυτόν τον έλεγχο ---> Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
και αυτήν την αίτηση να τρέχει ---> Διαδικασία δημιουργίας Mi Account και αίτησης για ξεκλείδωμα του Bootloader -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Εμ παλικάρι μου, πες μας ότι έχεις unofficial rom...είναι πάρα πολύ πιθανό έως και σίγουρο ότι από την ρομ έχεις τα προβλήματα φόρτισης
Για κάνε και αυτόν τον έλεγχο ---> Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
και αυτήν την αίτηση να τρέχει ---> Διαδικασία δημιουργίας Mi Account και αίτησης για ξεκλείδωμα του Bootloader
=============== Ιαν 28th 2017, 2:16am ===============
@NasDriver Επισης δοκιαμασα να το φορτισω απο powerbank και φορτιζε γρηγορα αρκετα. -
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0