Ήχος εν λειτουργία κάμερας σε Redmi pro
- Σε εξέλιξη
- Σημαντικό
- RedMi PRO
-
-
Απ ότι καταλαβαίνετε, μας υποχρεωσε
-
Μόνο σε κανένα official forum αν μαζευτούν πολλοί μπορεί να δώσουν σημασία πέρα απο τα standard copy paste
=============== Φεβ 7th 2017, 4:16pm ===============
Edit υπάρχει
Turn on the camera, speaker phone is ativated, noise ... - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum -
εγω έγραψα στο φόρουμ που ανέβασε ο stamatisv, μπείτε να γράψετε όσοι μπορείτε έστω μήπως το δουν..
-
Γιατί δεν κάνετε επίσημα παράπονα όπως κάνουμε όταν δεν μας ξεκλειδώνουν τον bootloader σε ένα εύλογο χρονικό περιθώριο. link βοηθείας Complaints/Advice - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Συγγνώμη, βγαίνω εκτός θέματος αλλά είναι κάτι πολύ σημαντικό κ υπάρχουν πολλά άτομα στο thread με redmi pro.! Έχω την εντύπωση ότι η μπαταρία ίσως έχει αρχίσει και φουσκωνει και μπορεί να "σμπροχνει" την οθόνη κάπου κοντά στην μέση.... Όσοι είστε κάτοχοι παρατηρήστε το κινητό στο πλάι εκεί που η μπροστινή μεριά του κινητού ενώνει με το αλουμινένιο σώμα και πιέστε τα ελαφρώς το ένα προς το άλλο να δείτε αν "κλείνει".... Η δική μου αριστερά πλευρά μετακινείται αν την πατήσω ελαφρώς δηλαδή είναι λες και έχει" ανοίξει-ξεκολλησει" και σκέφτομαι μήπως φουσκωνει η μπαταρία
-
-
Ο/H sourlas98 έγραψε:
Συγγνώμη, βγαίνω εκτός θέματος αλλά είναι κάτι πολύ σημαντικό κ υπάρχουν πολλά άτομα στο thread με redmi pro.! Έχω την εντύπωση ότι η μπαταρία ίσως έχει αρχίσει και φουσκωνει και μπορεί να "σμπροχνει" την οθόνη κάπου κοντά στην μέση.... Όσοι είστε κάτοχοι παρατηρήστε το κινητό στο πλάι εκεί που η μπροστινή μεριά του κινητού ενώνει με το αλουμινένιο σώμα και πιέστε τα ελαφρώς το ένα προς το άλλο να δείτε αν "κλείνει".... Η δική μου αριστερά πλευρά μετακινείται αν την πατήσω ελαφρώς δηλαδή είναι λες και έχει" ανοίξει-ξεκολλησει" και σκέφτομαι μήπως φουσκωνει η μπαταρία
Πόσο καιρό έχεις το τηλέφωνό; -
Ο/H Gus έγραψε:
Ο/H sourlas98 έγραψε:
-
Παιδιά θα πρόκειται η για ελλατωματική παρτίδα ή απλώς δεν τους βγήκε καλά η παραγωγή του συγκεκριμένου τηλεφώνου. Στείλτε επίσημα παράπονα όλοι μαζί. Έτσι έχετε μια ελπίδα να σας τα αντικαταστήσουν με άλλα. Τα παράπονα κατευθείαν στην εταιρία εννοείται.
-
Λοιπον ειδα και αυτο με το imei σε αυτο δου εχει προβλημα αλλα δεν καταλαβα τι πρεπει να δω για να καταλαβουμε
-
Ο/H oceanus έγραψε:
Λοιπον ειδα και αυτο με το imei σε αυτο δου εχει προβλημα αλλα δεν καταλαβα τι πρεπει να δω για να καταλαβουμε
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες