Εχουμε κανενα νεο βρηκαμε λυση??με την καινουργια ver. λυνεται το προβλημα??
Ήχος εν λειτουργία κάμερας σε Redmi pro
- Σε εξέλιξη
- Σημαντικό
- RedMi PRO
-
-
εμενα παιδιά ακόμα τα ίδια και με την τελευταία ρομ..
-
Ίδια κι εδώ
Sent from my iPhone using Tapatalk -
Μπαινω κι εγώ στην παρέα σας μιας κ αντιμετωπίζω το ίδιο θέμα
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Η μόνη λύση είναι επίσημο ομαδικό e-mail ή ακόμα καλύτερα γράμμα παραπόνων. Στα Αγγλικά φυσικά. Εκτός αν ξέρετε Κινέζικα οπότε πάω πάσο. Contact - Mi Global Home. Xiaomi China: Beijing Xiaomi Technology Co., Ltd., Qinghe, Haidian District, 100085 Beijing, China
-
-
Δείτε και αυτό quora.com/How-can-I-complain-t…d-service-they-gave-to-me !!!!ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ - ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ!!!. Δείτε τι έκανε αυτός για κακό service και δικαιώθηκε. Αν και η λύση των δικαστηρίων δεν είναι πάντα καλή λύση.
-
Και σε μενα μία από τα ίδιαΈνα ταξίδι χιλίων χιλιομέτρων ξεκινά πάντα από ένα απλό βήμα.
Εξερεύνησε, Ονειρέψου, Ανακάλυψε -
Επιστρέφω μετά από καιρό, έτυχε να πιάσω το κινητό από κάτω που είναι το ηχείο και να το κουνάω πέρα δώθε σαν βεντάλια που κάνεις αέρα. Κουδουνίζει μέσα κάτι σαν σπασμένο.
Τρόμαξα!
Πιάνω το κινητό από την μεριά την κάνω που είναι και η κάμερα το κουνάω και δεν ακούγεται.
Όποτε κάτι μέσα στις κάμερες κουδουνίζει σαν σπασμένο. Ίσως από εκεί έρχεται ο θόρυβος όταν λειτουργεί η κάμερα.
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
ειχες ανοιχτή την κάμερα όταν το έκανες αυτό;
-
Οχι, απλά μου ήρθε χωρίς να το σκεφτώ να πιάσω το κινητό και να το κουνήσω σαν να κάνω αέρα. Ακούω το κλινκ κλινκ λε δεν μπορεί ιδέα μου είναι.και δεν μου έχει πέσει ποτέ κάτω. Μετά σκέφτηκα να το δοκιμάσω και από την άλλη μεριά και δεν ακουγόταν.
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ναι και σε μένα ακούγεται όχι όμως σαν σπασμένο απλά ένας πολύ μικρός ήχος
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες