Παίξε tzoker αμάν βρε φίλε, βάλτο μέσα σε ρύζι και μην το πειράζεις καθόλου, πιθανότητες να αναστηθεί ο Λάζαρος 1% υπομονή.
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
-
-
Άνοιξέ το, αποσύνδεσε μπαταρία, μητρική και ότι άλλο μπορείς να βγάλεις και βάλε το σε μπολ με ρύζι να μαζέψει την υγρασία για 2-3 μέρες...
-
βασικα το πηγα σε ενα μαγαζι να μου το ανοιξουν και να κοιταξουν.. επομονος ειμαι στην αναμονη μεχρι την παρασκευη θα ξερω.. αλλα εχω ηδη παραγγειλει το redme not 4x 4g64r.. αλλα και αυτο εχει 1,5μινα και δεν εχει ερθει ακομα..αργησε πολυ.. το παριγγειλα απο aliexpress... δεν ξερω αν σταμασισε στο τελωνειο και γιαυτο αργη...
-
@derveni πέρασα εχθές fastboot China developer και δεν κλείδωσε ο bootloader. Έβαλα ξανά twrp και flashαρα μετά 8.5 stable. Με πήρε 3 ώρα το βράδυ δεν την παλεύα να περάσω official developer μπας και κλειδώσει.
-
Ηλία για να κλειδώσει, στο miFlash θα επιλέξεις κάτω δεξιά το Flash all& lock
Edit: η με την εντολή από adb "fastboot oem lock"
Redmi Note 3 pro -
-
-
-
-
@jimbrav Καλώς στην Φριξου στο Μπαρδόν θα είμαστε εκεί από της 10:15 @gkalen να σε ενημερώσω ότι είναι εκεί που ήρθες το πρωί με τον @thanos485 προς ενημέρωση σου
-
Ο/H derveni έγραψε:
@jimbrav Καλώς στην Φριξου στο Μπαρδόν θα είμαστε εκεί από της 10:15 @gkalen να σε ενημερώσω ότι είναι εκεί που ήρθες το πρωί με τον @thanos485 προς ενημέρωση σου
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα