xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
-
-
-
Δεν ξέρω δεν έχω δοκιμάσει κάτι τέτοιο θα μας πεις εσύ Μάκη όταν το κάνεις
-
Ωχ Μάκη όταν είσαι έτοιμος Allah Akbar και ξεκινάς
-
Κάποια πατέντα θα βρω. Τρίτη Τετάρτη θα είμαι Λάρισα στο imperial για το αγροτικό αν έχω χρόνο να πιούμε ένα καφε
Redmi Note 3 pro -
Μάκη είμαι πρωινός Τρίτη Τετάρτη απόγευμα σφιχτό πρόγραμμα επειδή ξέρω και το σκοπό της επίσκεψης σου δύσκολο να βρεθούμε. Και ο Γιάννης δύσκολα ο Γέροντας δεν ξέρω.
=============== Οκτ 8th 2017, 7:28pm ===============
Σήμερα Κυριακή κατά την διάρκεια του Cafe ο @derveni @thanos485 @Johnkas @jimbrav @Kalogiros Ioannis @fani Έγινε root η συσκευή του @Kalogiros Ioannis και έγινε flash σε official Stable, στην @fani Έγινε προσπάθεια ανάκτησης φωτογραφιών μιας και δεν είχε ούτε Mi Account δεν κατέστη δυνατόν. Βάλαμε σε edl την συσκευή και έγινε flash η συσκευή άνοιξε αλλά χάθηκαν οι φωτογραφίες (Φανή λυπούμαστε για αυτό) @fani ότι χρειαστείς γράφεις για το πρόβλημα σου μόνο εδώ, για πιο άμεση βοήθεια λόγω εντοπιότητας, εδώ θα είμαστε για ότι χρειαστείς και την επόμενη Κυριακή να κάνουμε και το ξεκλείδωμα. @sonobala Να ενημερώσω ότι αυτήν την συσκευή προσωπικά με πρόβλημα hardware αγορασμένο από Ελλάδα, ήρθα σε επικοινωνία για την αντικατάσταση κάνοντας χρήση της εγγύησης, πιστεύω σύντομα θα έχουμε ευχάριστα νέα @sonobala Κατερίνα από εδώ και πέρα για οποίο πρόβλημα θα έχεις θα γράφεις εδώ και εσύ λόγω εντοπιότητας και πιο άμεσης βοήθειας, και θα παρακολουθείς τα της Θεσσαλίας. Αν χρειαστείς κάτι επείγον στείλε SMS. -
-
-
Ο/H ninjamoz έγραψε:
παιδιά εσπασε η οθόνη του ξαδερφου. μιας βδομάδας τον κινητο. redmi 4x που βρίσκουμε οθόνη και ποιος κάνει επέμβαση
-
-
-
Ο/H thanos485 έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα