Μέσα στο σ/κ θα τοποθετησω την οθόνη να δω τι και που αφήνει κενά γιατί δεν ξέρω που κεντράρει και αν έχει περιθώρια να κινηθεί πάνω ή κάτω στα κενά. Αυτό που με προβληματίζει είναι πώς θα καθίσει ως προς το μήκος των καλωδιοταινιών του digitizer και της lcd και ως προς την καμερα και light και proximity sensors. τελευταίο με απασχολεί τα κουμπιά και αν αυτά θα φωτίζονται. Από εκεί και πέρα θα γράψω εδώ να σας πω τι και πως, υπομονή γιατί εχω πάρτυ στον μικρό μου άυριο και δεν υπάρχει χρόνος για τέτοια μέχρι τότε. Επίσης είμαι σε διλλημα για το αν πρέπει όντως να το κάνω ή απλά να φτιάξω το kenzo που έχω και να τελειώνω... τεσπα, θα δω.
ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΘΟΝΗΣ XIAOMI Redmi Note 3 PRO Special Edition EU
-
-
Ο/H SpArk SpArk έγραψε:
Μέσα στο σ/κ θα τοποθετησω την οθόνη να δω τι και που αφήνει κενά γιατί δεν ξέρω που κεντράρει και αν έχει περιθώρια να κινηθεί πάνω ή κάτω στα κενά. Αυτό που με προβληματίζει είναι πώς θα καθίσει ως προς το μήκος των καλωδιοταινιών του digitizer και της lcd και ως προς την καμερα και light και proximity sensors. τελευταίο με απασχολεί τα κουμπιά και αν αυτά θα φωτίζονται. Από εκεί και πέρα θα γράψω εδώ να σας πω τι και πως, υπομονή γιατί εχω πάρτυ στον μικρό μου άυριο και δεν υπάρχει χρόνος για τέτοια μέχρι τότε. Επίσης είμαι σε διλλημα για το αν πρέπει όντως να το κάνω ή απλά να φτιάξω το kenzo που έχω και να τελειώνω... τεσπα, θα δω.
Αυτή είναι μια πατέντα που έχω σκοπό να κάνω αν μου τύχει τέτοια περίπτωση με σπασμένο kate το οποίο έτσι και αλλιώς άχρηστο θα είναι αν δεν βρεθεί άλλο kate δότης. Φτάνει να είναι συμβατή η οθόνη και να ταιριάζουν οι καλωδιοταινίες ή τέλος πάντων να μπορούν να γίνουν "ανεκτές" μετατροπές ώστε αργότερα αν κυκλοφορήσουν σωστά ανταλακτικά, να μπορεί να μπει η κανονική οθόνη. Το μόνο κακό είναι ότι αν είναι αξιοπρεπής οπτικά αυτή η επισκευή, το συγκεκριμένο tempered glass που τώρα το βρίσκεις στην Ελλάδα όσο έχει στο εξωτερικό Χ 3 + ΦΠΑ, θα ακριβύνει και άλλο οπότε η προμήθειά του από το εξωτερικό θα είναι μονόδρομος -
Να σαι καλα ευχαριστώ. Φυσικά δεν αντεξα να περιμένω και χθες το βράδυ την άλλαξα. Είναι μια χαρά και αξιοπρεπέστατο, θα σας ανεβάσω φωτο σε λιγάκι να δείτε (είναι χρυσή η οθόνη και μαύρο το frame οπότε θα καταλάβετε τι παίζει με τα κενά). Εγώ έχω ξενερώσει απίστευτα γιατί ενώ αναψε με τη μία brickαρε και το αναγνωρίζει μόνο σαν qualcom diagnostic ο υπολογιστής, και αναβοσβήνει κόκκινο το led. Να φταίαει η οθόνη χλωμό το κόβω, απότι το έψαξα είναι γνωστό θέμα και υπάρχουν διάφορες λύσεις που θα δοκιμάσω, αν κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω τα φώτα του παρακαλώ. Πρώτη φορά επισκευάζω xiaomi και μου βγήκε ξινό ευτυχώς που είναι για πάρτι μου κλαι όχι για πελάτη. Πάντως η οθόνη είναι κομπλέ και δεν έχει καθόλου backlight bleed. Ο φωτισμός των πλήκρτων είναι περίεργος όταν ανοίγει η συσκευή, αλλά μετά είναι οκ, κάποιος που δεν ξέρει το τηλ δε θα καταλάβει ότι έχει κάτι περίεργο ο φωτισμός. Ανεβάζω φωτος σύντομα, αν κάποιος ξέρει κάποιο τρόπο να το ξεμπρικάρω χωρίς testpoint plz help αλλιώς testpoint....
goo.gl/photos/iYtU4Q4Z8EXpSMZw7
goo.gl/photos/Ukpm7gekMdTwmoCm6
=============== Μαρ 18th 2017, 6:30pm ===============
Ρε παιδια βοηθήστε όποιος ξέρει, επαναφέρω το τηλ με testpoint short και μόλις κουμπώνω την πλακέτα στη θέση της ξάνα τα ίδια, παίζει κάπως να βραχυκυκλώνει κάτι? -
-
Ο/H SpArk SpArk έγραψε:
Ρε παιδια βοηθήστε όποιος ξέρει, επαναφέρω το τηλ με testpoint short και μόλις κουμπώνω την πλακέτα στη θέση της ξάνα τα ίδια, παίζει κάπως να βραχυκυκλώνει κάτι?
Ίσως το πέσιμο του kate και το σπάσιμο της οθόνης, έχει δημιουργήσει και άλλα προβλήματα. Μπορεί απλά και να είναι άλλο digitizer και να έχει άλλο interface με την πλακέτα, άσχετα με το αν παίζει το kate με τους driver που έχει ο kernel του kenzo. Αρκετές φορές ο kernel περιέχει περισσότερους από ένα driver ειδικά για την οθόνη όπως είναι και οι ROM του cancro που έχουν κοινό kernel παρά το ότι Mi3 και Mi4 έχουν διαφορετικό digitizer. Καλύτερα σταμάτησε τις δοκιμές μην είναι αυτή η περίπτωση και χαλάσεις και την νέα οθόνη του kenzo. -
ok thnx για την απάντηση, θα δοκιμάσω να του βάλω την σπασμένη οθόνη να δω τι θα γίνει.
-
-
λοιπον μου εβγαλε την πιστη αλλα τα καταφερα επιτελους. η οθονη ταιριαζει μια χαρα ολα δουλευουν αψογα. Το πρόβλημα είναι ότι ακούμπησα την οθόνη πάνω στο frame χωρίς τπτ να παρεμβάλεται (κανονικά θα έπρεπε να έχει κόλλα). Και αυτό βραχυκλύκλωνε τα πάντα όσο περίεργο και να ακούγεται. Εχω φάε τη μισή Κυριακή μου να παιδεύομαι με testpoint και 100 φλασαρισματα, να γίνονται όλα σωστά και να αναρωτιέμαι γιατί εξακολουθεί να αναβοσβήνει κόκκινο το led. Αφού τα παράτησα και κούμπωσα τα πάντα εφαγα φλασιά να σηκώσω την οθόνη με το νύχι από μπροστά και αμέσως αναψε. Τι να πω... Ίσως να φταίει και η οθόνη εκεί που διπλώνει η καλωδιοταινία της θα το ξανα ανοίξω να δω. Πάντως η οθόνη του kenzo δουλεύει κανονικά στο kate. To Backlight στα κουμπιά είναι μια χαρά. Φωτος με τα κενά ανέβασα, οποιος θέλει το επιχειρεί.
-
λειτουργικο φαινεται αλλα μαλλον θα περιμενω μεχρι να βγει η kate ....δεν ειμαι για πειραματα . Λετε να βγει μεχρι τον ιουνιο?
=============== Απρ 17th 2017, 8:34pm ===============
παιδια τελικα τη βρηκα επιτελους στο συγκεκριμενο site Redmi Note 3 Pro 152.mm LCD Screen | MI Note 3 Pro Display | MI Note 3 Pro Spare Parts - Cellspare . Παραγγελνω αυτο απλα ή και τιποτα αλλο προσθετο ?
NasDriver: Non affiliate link removed. FORUM RULES -
-
σορυ δεν το ηξερα ..εννοεις μονο το λογοτυπο?
-
print screen από το ανταλλακτικό όπου να φαίνεται και το κατάστημα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες