ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΘΟΝΗΣ XIAOMI Redmi Note 3 PRO Special Edition EU
-
-
-
Προσεξε το χρώμα. Είναι το χρυσό. Το μαύρο ήταν out of stock. Πάντως έχει αρχίσει πλέον και κυκλοφορεί το ανταλλακτικό. Εγώ βρήκα άκρη Θεσσαλονίκη.
-
ανταλλακτικο ή επισκευη? μπορεις να πεις μαγαζι?
-
Καλησπέρα κι από μένα παιδιά. Δυστυχώς το πρώτο μου ποστ στο φόρουμ είναι για σπασμένη οθόνη
Βρήκα αυτό το μαγαζί στη Θεσσαλονίκη (λέει ότι είναι) που έχει οθόνη για το Kate, αλλά δεν είναι σε διαθεσιμότητα.
Αυτό που με προβληματίζει, είναι ότι η οθόνη είναι OEM. Με ενδιαφέρει η οθόνη που θα πάρω να είναι το ίδιο καλή με τη μαμίσια (IPS, 1080x1920, 403dpi). Υπάρχει κάποιος τρόπος να βρω τέτοια οθόνη, έστω και για το Kenzo, και μετά βάζω από πάνω ένα tempered της Lenuo και δε θα φαίνεται το κενό. -
cubestores ή πάρε ένα μεταχειρισμένο και πάρε από εκεί την οθόνη.
-
Ο/H zisistil έγραψε:
cubestores ή πάρε ένα μεταχειρισμένο και πάρε από εκεί την οθόνη.
Να πάρω μεταχειρισμένο και να βγάλω την οθόνη το φοβάμαι αρκετά, μιας και δεν έχω αλλάξει οθόνη ποτέ μόνος μου.
Τελικά τα specs της οθόνης είναι άλλα απ' αυτά που λέει στο gsmarena. -
τώρα μισο λεπτό να βρω το μαγαζί.
-
Το μαγαζί είναι αυτό που μπήκε στην εικόνα. Το παραγγέλνεις και σε 2 βδομάδες έρχεται. Ψάχνω εδώ και 5 μήνες για οθόνη. Βρήκα και σε site από Ινδία αλλά το πουλάνε 58 ευρώ και πρέπει να το περάσεις εσύ αλλιώς πληρώνεις για περαστικά.
-
Ο/H papas37 έγραψε:
Το μαγαζί είναι αυτό που μπήκε στην εικόνα. Το παραγγέλνεις και σε 2 βδομάδες έρχεται. Ψάχνω εδώ και 5 μήνες για οθόνη. Βρήκα και σε site από Ινδία αλλά το πουλάνε 58 ευρώ και πρέπει να το περάσεις εσύ αλλιώς πληρώνεις για περαστικά.
-
Ναι. Αλλά 5 μήνες βλέπω τη μισή οθόνη ραγισμένη.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες