Χρήστο ανέβασε ρε συ κανένα βίντεο youtube με το cubot και με το redmi σύγκριση να βγάλουμε τα συμπεράσματα μας και δώσε μας λινκ.
Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών
- Tips&Tricks
- Σε εξέλιξη
- Application
- RedMi Note 3 Pro
- MIUI
-
-
Ο/H zt654 έγραψε:
Χρήστο ανέβασε ρε συ κανένα βίντεο youtube με το cubot και με το redmi σύγκριση να βγάλουμε τα συμπεράσματα μας και δώσε μας λινκ.
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Απλο κατέβα στο κέντρο της πόλης - δεν χρειάζεσαι πιο δυνατή συναυλία από αυτή!
-
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Θα ΣΕ στείλω το Cubot μου...
Ο/H Antretng έγραψε:
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Το να τραβάει ένα κινητό 2017 βίντεο 1080p με 28-29 καρέ σε εσωτερικό χώρο με σοβαρό ήχο δεν είναι υπερβολική απαίτηση.
Τα κινητά των 50 ευρώ το κάνουν με άνεση.
Εδω με το ζορι βρισκεις κινητο των 50 ευρω γενικοτερα και θα χουν τοσο καλυτερο ηχο και βιντεο; Δεν το νομιζω. Εκτος εαν δεν μιλας για φετινο και καινουργιο κινητο αλλα για παλαιοτερο και μεταχειρισμενο (και παλι ζορικο βεβαια).
Υ.Γ Ναι ρε πστ! Επιστροφή σε redmi και βρήκα πάλι τον εαυτό μου!!!!
Δεν ειναι η μονη που ριχνει καρε. Πιασε και κανα lenovo παρομοιας κατηγοριας και γενικοτερα κινητα με καλα specs σε χαμηλη τιμη και θα καταλαβεις. Επισης τα 60 ευρω δεν ειναι 50 και σιγουρα αποτελει την εξαιρεση και οχι το κανονα. Αλλωστε πολλα απο αυτα που δεν ριχνουν καρε με το που πεσει ελαχιστα ο φωτισμος ειναι μαυρη μαυριλα. Οποτε δεν ειναι οτι εχουν καλο βιντεο.
Δεν δικαιολογω τα αδικαιολογητα απλα λεω να μην υπερβαλλουμε
Υ.Γ. Τι ειπαμε για τη γκρινια;Εγω χθες σου λεγα να ΜΗΝ το παρεις.
-
Ο/H Antretng έγραψε:
Επισης τα 60 ευρω δεν ειναι 50...
Και φυσικά δεν το αντ-απαντάω κάν.
Το Cubot με Android 5 ήταν χάλι μαύρο. Δεν δούλευε απολύτως τίποτα! Με το που πήρε 6άρι (και μετά 2-3 version ακόμα) έγινε άντε γειά εργαλείο. Η ποιότητα του βίντεο είναι ντίπ μάπα (έχει 5άρα κάμερα που μέσω software γίνεται 8άρα - μόνο στην Κίνα τέτοιες συγκινήσεις - ) αλλά τα καρέ τα κρατάει σταθερά με τον μέσο όρο ενός βίντεο σε εσωτερικό χώρο να είναι πάνω 27-28. Μπορείς να το δείς δηλαδή. Και φυσικά ο ήχος είναι σοβαρότατος!
Τί το θές το noise cancelation άμα δεν το αντέχεις; Άστο! Απλά για να λέμε οτι το βάλαμε;;;;; Θα μου πείς : This is China my friend. ΟΚ. Δεκτό.
Το Note 3 σε βραδυνό βίντεο έριχνε τα καρέ στα 7!!!!!! Εδώ κολλάει το ΕΛΕΟΣ!!!!
Υ.Γ Πρέπει να πάμε σε άλλο topic γιατί εδώ μας βάλανε χέρι.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
@pavlidisc φαντάσου να ήσουνα γναίκα ...πόσα κινητά θα άλλαζες μέσα σε ένα χρόνο...νισάφι πια ... εμετός...
-
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Ο/H Antretng έγραψε:
Επισης τα 60 ευρω δεν ειναι 50...
Και φυσικά δεν το αντ-απαντάω κάν.
Το Cubot με Android 5 ήταν χάλι μαύρο. Δεν δούλευε απολύτως τίποτα! Με το που πήρε 6άρι (και μετά 2-3 version ακόμα) έγινε άντε γειά εργαλείο. Η ποιότητα του βίντεο είναι ντίπ μάπα (έχει 5άρα κάμερα που μέσω software γίνεται 8άρα - μόνο στην Κίνα τέτοιες συγκινήσεις - ) αλλά κα καρέ τα κρατάει σταθερά με τον μέσο όρο ενός βίντεο σε εσωτερικό χώρο να είναι πάνω 27-28. Μπορείς να το δείς δηλαδή.
Το Note 3 σε βραδυνό βίντεο έριχνε τα καρέ στα 7!!!!!! Εδώ κολλάει το ΕΛΕΟΣ!!!!
Mega-troll εγω, mega-flamer εσυ αφου ειπες 50 γιατι ακουγοταν πιο εντονο και κανεις και επιθεση για ενα κινητο που ηξερες εκ των προτερων τα θεματα του... μια χαρα παρεακι ειμαστε
Αν για να κρατησει τα καρε 30 ειχε ντιπ μαπα ολα τα αλλα (φωτεινοτητα, θορυβο κλπ) δεν μου λεει κατι. Μονος σου τα λες, δεν καταλαβαινω γιατι συγχιζεσαι.
Τελος 7 καρε δεν το ριχνε ποτε το RN3. Επαιζε σε fps οσο επαιζε και το shutter speed στη φωτογραφια. Οποτε καπου στο 10 το ριχνε (παλι υπερβαλλεις δηλαδη). Στη τελικη για το remi note 4 μιλαμε που υπαρχει τροπος να χεις 30 καρε... που κολλαει το rn3 ?
Υ.Γ. Cool. Δεν ειναι αναγκη να καταφευγεις σε χαρακτηρισμους -
Ο/H Antretng έγραψε:
Είχα βραδινά στο RN3 με 9 και 7 καρέ. Με GTV Stable rom.
Επίσης : δεν έστησα καμία θεωρία συνωμοσίας για να αποφασίσω να γράψω 50 ευρώ. Δεν το έχω ανάγκη κάτι τέτοιο.
Mega-flamer; Μουά; Οκ.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Ο/H Antretng έγραψε:
Τελος 7 καρε δεν το ριχνε ποτε το RN3.
Επίσης : δεν έστησα καμία θεωρία συνωμοσίας για να αποφασίσω να γράψω 50 ευρώ. Δεν το έχω ανάγκη κάτι τέτοιο.
Mega-flamer; Μουά; Οκ.
Τι να σου πω, ξερεις πολυ καλα οτι ειχα και το RN3 και ειχα καταληξει στο συμπερασμα που σου λεω. Οτι ακολουθει το shutter speed που θα βαζε στη φωτογραφια. Τωρα το αν παλαιοτερα ηταν οπως το λες και ειχε αλλαξει λογω επομενου update παω πασο. Αλλωστε ξερεις ποσο προσεχτικος ειμαι οταν τεσταρω μια καμερα. Αλλα και αδικο να χω, τι σημασια εχει; Για το redmi note 4 δεν μιλαμε;
Και πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι μπριζωνεις.Αν εξαιρεσουμε τις λεπτομεριες και δεις την ουσια οσων εγραψα, λεω κατι λαθος; Εγραψα οτι στα 50 ευρω καλα καλα δεν βρισκεις κινητο και θα βρεις και μαλιστα με καλο βιντεο; Ή ειναι ψεμματα οτι το κανουν και αλλα κινητα; Τελος ειναι ψεμματα οτι με τον οδηγο μου μπορεις να τραβηξεις 30 καρε;
Ξερεις οτι πρωτος και καλυτερος κανω εντονη κριτικη στη xiaomi. Η ενσταση μου ειναι οτι ησουν λιγο υπερβολλικος. Στη τελικη γιατι χαλιεσαι; Δεν το ξερες απο πριν το αγορασεις;Και για να μην παρεξηγηθω δεν ειπα ποτε οτι εχει καλο βιντεο.
Οσον αφορα το mega-flamer, μαλλον δεν επιασες το τροπο που το γραψα. Εισαι τοσο mega-flamer οσο ειμαι και γω mega-troll. Δεν ξεκινησα εγω τους χαρακτηρισμους αλλα σου απαντησα με μια δοση χιουμορ. Για τα υπολοιπα ελα λιγο prive γιατι ξεφευγουμε -
ο Χρήστος δεν ξεφεύγει ποτέ στην γκρίνια, την έχει ήδη τερματίσει!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
εδω ρε συ το megatroll το έχουν για χαρακτηρισμό....
Εγώ είμαι έτσι όταν με αποκαλούν κατά αυτόν τον τρόπο...
-
Ο/H Krasdimi έγραψε:
εδω ρε συ το megatroll το έχουν για χαρακτηρισμό....
Εγώ είμαι έτσι όταν με αποκαλούν κατά αυτόν τον τρόπο...
Να ΣΕ πώ κάτι αγορίνα : όντως "το τρολάρειν εστί φιλοσοφείν..."
Πρέπει να έχεις μεγάλη αντίληψη και οξυδέρκεια για να αντιλαμβάνεσαι πότε πρέπει να ρίξεις την χολή ώστε να περάσει σαν χαβαλές. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ!
Εσύ είσαι ο Νο1 επαγγελματίας που έχω δεί και είσαι ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ εύστοχος!
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0