@tsine είχες το ΙSO και την ταχύτητα, σαν να ήταν έξω απόγευμα και την εστίαση στο θέμα (κιθαρίστα) με το απαραίτητο φλουτάρισμα στο δεξί χέρι του ντραμίστα και τα αριστερά χέρια των κιθαριστών που δίνουν και την κίνηση.
Η αναζήτηση πάντα αποδίδει. Ξεκινάς να μην βλέπεις τα σύννεφα μέρα μεσημέρι και καταλήγεις να βλέπεις τα πάντα σε ένα σκοτεινό club!!!
Έχω περάσει 5 κάμερες στο κινητό ταυτόχρονα GC_Android-6.0+_arm-arm64_C2API_maxParam, GCam5.1.018-Arnova8G2-V1.2, Bacon, Open, Stock.
Θαυμάζω όποιον πειραματίζεται γιατί εγώ τουλάχιστον, όποτε αρχίζω τις δοκιμές, μέχρι να έρθω σπίτι (και λόγω του προχωρημένου της ηλικίας) δεν θυμάμαι με ποια κάμερα τράβηξα τι.
Γιαυτό συμφωνώ με τον @linuxilakis που λέει "να οργανωθούμε ρε παιδιά".

Η αναζήτηση πάντα αποδίδει. Ξεκινάς να μην βλέπεις τα σύννεφα μέρα μεσημέρι και καταλήγεις να βλέπεις τα πάντα σε ένα σκοτεινό club!!!
Έχω περάσει 5 κάμερες στο κινητό ταυτόχρονα GC_Android-6.0+_arm-arm64_C2API_maxParam, GCam5.1.018-Arnova8G2-V1.2, Bacon, Open, Stock.
Θαυμάζω όποιον πειραματίζεται γιατί εγώ τουλάχιστον, όποτε αρχίζω τις δοκιμές, μέχρι να έρθω σπίτι (και λόγω του προχωρημένου της ηλικίας) δεν θυμάμαι με ποια κάμερα τράβηξα τι.
Γιαυτό συμφωνώ με τον @linuxilakis που λέει "να οργανωθούμε ρε παιδιά".

Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο.