δεν ξερω την ιστορία του κέντρου, φαίνεται καινούργιο, ξερω τέτοια καινουργια κτίρια, που σε χρόνο ντε τε τα καταντησαν να μην πω, με την χρήση φάνηκαν ολες οι προχειροδουλειες και το θυσαυριζειν.Ο/H pavlidisc έγραψε:
...ή δεν σε πιάνω καθόΛΛουΟ/H flytouch1111 έγραψε:
Τι ωραία.
Θέλεις να σου φέρω την εικόνα του μέλλοντος στο τώρα ??
Να βγαλω φωτογραφίες απο αντίστοιχο χώρο δεκαετίας ώστε να δεις πώς θα είναι αυτός ο χώρος σε δέκα χρόνια στο μέλλον.!
...ή σε πιάνω 100% (γνωρίζεις το έργο και την ιστορία του - ΤΕΠ - και λυπάσαι για την κατάντια του-μας)
Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών
- Tips&Tricks
- Σε εξέλιξη
- Application
- RedMi Note 3 Pro
- MIUI
-
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Πάντως έχει βάλει μόνο απογευματινές ή νυχτερινές φωτογραφίες. Εκεί το ois και φωτεινότερος φακός κάνει ακόμα μεγαλύτερη διαφορά.
Για την ιστορία το mi a1 έχει omnimax αισθητήρα και όχι τον imx του mi6. -
Επιβεβαιώνω τα λόγια του Ανδρέα... Για το note 4 . Έτσι απλά αποφάσισα να το πετάξω...αλλάξω ήθελα να πω. Τ έβαλα σε ένα Κωτσόβολο δίπλα δίπλα με το Α1 και ένταξει...Το κοιτούσα το Α1 με καλό μάτι. Όμως ήρθε το mi5s σε καλη τιμή και το άρπαξα. Και να φανταστείτε είμαι και μεγαλοοθονάκιας
Omnimax έχει και το μι μαχ 2? -
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Omnimax έχει και το μι μαχ 2?
=============== Νοε 29th 2017, 5:42pm ===============
Ο/H flytouch1111 έγραψε:
δεν ξερω την ιστορία του κέντρου, φαίνεται καινούργιο, ξερω τέτοια καινουργια κτίρια, που σε χρόνο ντε τε τα καταντησαν να μην πω, με την χρήση φάνηκαν ολες οι προχειροδουλειες και το θυσαυριζειν.
Ότι όμως αφήνεις...σε αφήνει και αυτό. Από μέσα είναι σε άριστη κατάσταση (πλην ελάχιστων εξαιρέσεων) αλλά εξωτερικά θέλει συντήρηση.
Είναι τρανταχτό παράδειγμα για το πόσο άχρηστοι είναι αυτοί που κάνουν κουμάντο...όπου και αν βρίσκονται.
Τέλος πάντως. Μεγάλη κουβέντα και τελείως εκτός κλίματος. Πάντως...το πέτυχες διάνα.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Το long exposure Hdr+ θα το μάθουμε και εμείς η είναι μυστικό. Κάνα λινκ ρε παιδιά να πειραματιστούμε
-
Δες την υπογραφή μου Βασίλη. Στον οδηγό τα έχω όλα.
-
Το άλλο θέλω όχι το 3.2 . Το άλλο που πήρε ο Χρήστος με μέιλ. Ξέρει.. ξέρει
-
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Το άλλο θέλω όχι το 3.2 . Το άλλο που πήρε ο Χρήστος με μέιλ. Ξέρει.. ξέρει
Υ.Γ πρώτη φορά δίνω link απο Tapatalk. Εάν δεν δουλεύει...στο στέλνω αύριο από PC.
from my Mi5sΗ Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Mi5s
long exposure hdr++ light painting
σχεδον τελειως σκοταδι
IMG_20171129_204422 by foxy4270, on Flickr
-
μέρα είναι!!
Χρήστο τι κάνει αυτό το clone περίπου ακριβώς....μπορείς να το μοιραστείς μαζί μας...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
μέρα είναι!!
Χρήστο τι κάνει αυτό το clone περίπου ακριβώς....μπορείς να το μοιραστείς μαζί μας...
Κάνει... ότι είδες ακριβώς από πάνω στην φωτογραφία του Κώστα. Κεντάει σε ντίπ σκοτάδι!!!
from my Mi5sΗ Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0