Ότι και το clone DVD δεν σε δίνω link για download παράνομο υλικό.Ο/H demakhs έγραψε:
μέρα είναι!!
Χρήστο τι κάνει αυτό το clone περίπου ακριβώς....μπορείς να το μοιραστείς μαζί μας...

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΌτι και το clone DVD δεν σε δίνω link για download παράνομο υλικό.Ο/H demakhs έγραψε:
μέρα είναι!!
Χρήστο τι κάνει αυτό το clone περίπου ακριβώς....μπορείς να το μοιραστείς μαζί μας...
οχι λαθος συμπερασμα Χρηστο.Ο/H pavlidisc έγραψε:
Νομίζω ότι κάνει ΜΠΑΜ. Σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο με τεχνητό φωτισμό η HDR+ είναι μίλια μακρυά.
Σε φυσικό φώς, η μαμά μου μοιάζει καλύτερη ειδικά εάν ξέρεις πού πρέπει να βάλεις HDR και πού όχι.
Ε αυτό δεν λέω και εγώ βρε;Ο/H foxy4270 έγραψε:
οχι λαθος συμπερασμα Χρηστο.Η στοκ καμερα κερδιζει μονο σε εξωτερικα πλανα, ημερα και με ηλιο.
Σε οποιοδηποτε αλλο σεναριο φωτογραφικο, το Hdr+ κερδιζει χαλαρα
Λαθος δικο μου συμφωνουμε.Ο/H pavlidisc έγραψε:
Ε αυτό δεν λέω και εγώ βρε;Ο/H foxy4270 έγραψε:
οχι λαθος συμπερασμα Χρηστο.Η στοκ καμερα κερδιζει μονο σε εξωτερικα πλανα, ημερα και με ηλιο.
Σε οποιοδηποτε αλλο σεναριο φωτογραφικο, το Hdr+ κερδιζει χαλαρα
"Σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο με τεχνητό φωτισμό η HDR+ είναι μίλια μακριά" Δηλαδή : Σε εσωτερικό χώρο και συνθήκες χαμηλού φωτισμού πας HDR+
"Σε φυσικό φώς, η μαμά μου μοιάζει καλύτερη ειδικά εάν ξέρεις πού πρέπει να βάλεις HDR και πού όχi". Δηλαδή : Σε εξωτερικό χώρο - φυσικό φως - ήλιο - πας stock.
Πού είναι η διαφωνία μας;
Φοβερη διαχειριση θορυβου το Hdr+...ενω ταυτοχρονα οι λεπτομερειες ειναι στο Θεο!Ο/H pavlidisc έγραψε:
Ε με τους παπάδες δεν το 'χω εγώ ρε...
Ειδικά σε αυτήν που έκοψες... άντε γειά η διαφορά!!! Και μιλάμε για απλές, εσωτερικού χώρου, με τεχνητό φωτισμό, καθημερινές συνθήκες... δεν μιλάμε για κάτι συγκεκριμένο και ειδικό! Στην συγκεκριμένη δες και το διαφημιστικό φυλλάδιο αριστερά. Στην μια δεν φαίνεται τίποτα από κείμενο και στην άλλη είναι ευδιάκριτο.
from my Mi5s