Το ίδιο λέμε Σωκράτη. Το u ultra χάνει σε λεπτομέρεια (ειδικά προς τις άκρες). Αλλα από την άλλη έχει και πιο φυσικό αποτέλεσμα.
Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών
- Tips&Tricks
- Σε εξέλιξη
- Application
- RedMi Note 3 Pro
- MIUI
-
-
Δηλαδή στην συγκεκριμένη φωτο, που έβαλα το δείγμα με το zoom, πιο φυσική είναι του ultra;
Σε μένα φαίνεται πιο φυσική και πιο εύληπτη του mn3. Το ultra σαν να έχει κάψει ψηλά προς τον ορίζοντα/ουρανό!!!Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Ειναι πιο "eye candy" του mi note 3 με υψηλότερο contrast και sharpening. Αλλά αυτό δεν είναι πάντα το ζητούμενο (στη τελική το προσθέτεις με επεξεργασία)
Σίγουρα χάνει σε λεπτομέρεια το ultra αλλά επιμένω ότι είναι και πιο φυσικές (πιο γλυκά χρώματα, σκιές κλπ). Αν αντί για τοπίο είχα κάποιο πρόσωπο ή τίποτα πετραδακια θα ήταν πιο προφανές αυτό που γράφω.
Φυσικά μιλάω πάντα για το κέντρο της φωτογραφίας αφού προς τις άκρες φαίνεται να χάνει σε οξύτητα ο φακός του ultra. -
Στην συγκεκριμένη φωτο πιο φυσική είναι του ultra;
Και αν Ναι, να την βράσω....εμένα δεν μ' αρέσει
Display Spoiler όπως έλεγε ο Λαζόπουλος στους 10 μικρούς Μήτσους...
Καλά είναι φανταστικό ε...αλλά εμένα δεν μ' αρέσει!!!Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Αφού την κατέβασες, ανέβασε λίγο contrast, sharpening και πείραξε λίγο το wb. Θα δεις ότι εκεί ειναι η διαφορά (πέραν της λεπτομέρειας που εκεί όντως χάνει).
-
-
Με μια πολύ γρήγορη επεξεργασία. Νομίζω δεν τα έφερα ακριβώς (ειδικα σε wb διαφέρουν αρκετά) αλλα μπορείς να πάρεις μια ιδέα τι εννοώ.
Imgur: The magic of the Internet
Πραγματικά μεγάλη απώλεια λεπτομέρειας έχει προς τα μπαλκόνια αριστερά και τη κορυφή του αριστερού δέντρου παρά στους ηλιακούς. -
-
Ρε συ Σωκράτη, για το αριστερό δέντρο δεν σου μίλησα; Μαζί μιλάμε χωριά καταλαβαινομαστε :p
-
Αριστερά απο τους ηλιακούς μου είπες....αυτό έβαλα!!
Display Spoiler Πραγματικά μεγάλη απώλεια λεπτομέρειας έχει προς τα μπαλκόνια αριστερά και τη κορυφή του αριστερού δέντρου παρά στους ηλιακούς.Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Όποτε και δεν διαφωνούμε.
Από τη πρώτη στιγμη γραφω ότι χάνει λεπτομέρεια το u ultra ιδίως προς τις σκιές και τα άκρα. Για αυτό και δεν χάνει πχ στους ηλιακούς.
Απο την άλλη έχει πιο φυσικό αποτέλεσμα με πιο γλυκά χρώματα και δεν εχει θόρυβο στον ουρανό ή τις σκιές (αν δεις το mn3 έχει αρκετό). Από εκεί και πέρα είναι θέμα προτιμήσεων -
Τελικά το δένδρο είναι το αριστερό ή οχι;
Καταλαβαινόμαστε ή όχι;;;
Μάλλον σε στεναχώρησα...Πάω να φύγω...θα φάω ξύλο!!!Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0