ποιο κινητο?Ο/H Thanasis1972 έγραψε:
καλησπέρα έχω κατεβάσει από το xda τη google camera και κρασάρει
Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών
- Tips&Tricks
- Σε εξέλιξη
- Application
- RedMi Note 3 Pro
- MIUI
-
-
Ναι αλλά περνάει τελωνείο βάλε καθυστέρηση βάλε ότι μετά στέλνεις απόδειξη για να σε πληρώσουν. Και αν δεν σε πληρώσουν? Και αν...και αν.... Για μένα αυτές οι κι εζικες μέθοδοι μου ακούγονται λίγο ότι να ναι...
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Σωκράτη το lightinthebox είναι καλό μαγαζί...ο κουραμπιές ξέρει!
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Θανάση διάβασε τον οδηγό στην υπογραφή μου. Μια σειρα ειναι να προσθέσεις στο build.prop
-
αυτόν που λέει για την google hdr+
=============== Δεκ 6th 2017, 5:54pm ===============
το marshmallow τη είναι -
Γλυκακι!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
@Thanasis1972 Για να χρησιμοποιήσεις τη συγκεκριμένη κάμερα (αφού βρεις την κατάλληλη έκδοση για το κινητό σου) θα πρέπει να έχεις twrp και να είσαι root, για να μπορέσεις να επεξεργαστείς το αρχείο που χρειάζεται. Τη διαδικασία αυτή θα πρέπει να την επαναλαμβάνεις κάθε φορά που κάνεις αναβάθμιση της rom σου.
Το marshmallow είναι η κωδική ονομασία του android 6. -
-
-
Θα βρεις το κατάλληλο twrp για την ξεκλείδωτη συσκευή σου από εδώ Πού θα βρω twrp και πώς θα το περάσω; και θα το περάσεις σύμφωνα με το δεύτερο τρόπο. Θα φροντίσεις να έχεις μέσα στη συσκευή το supersu, που είναι υπεύθυνο για το root, θα μπεις στο twrp ΑΜΕΣΩΣ μετά το πέρασμά του και θα φλασάρεις το supersu. Αν προσπαθήσεις να μπεις στο λειτουργικό χωρίς να το φλασάρεις θα πέσεις σε bootloop, γιατί δε συνεργάζεται το twrp με την επίσημη rom, χωρίς αυτό το βήμα.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0