Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών
- Tips&Tricks
- Σε εξέλιξη
- Application
- RedMi Note 3 Pro
- MIUI
-
-
Ο/H fog έγραψε:
@makisfz Την έχω βάλει, με το build.prop κλασσικά. Έχεις βρει έκδοση για android 6;
(Θα ετοιμάσω ταπεράκι)
-
-
-
Διάβασμα θέλει απλά. Είναι σαν τα αγγλικά. Παίρνεις αγγλοαγγλικο λεξικό. Κ ψάχνεις τι λέει η λέξη ψάχνοντας σου γεννιούνται νέες απορίες που πάλι θα ψάχνειςκαι πάλι και παλι...Ψάχνοντας έχεις μάθει αγγλικά. Έτσι είναι και τα xiaomi. Και τα ρουτ και τα su τα superb.
-
Καλα παιδιά μην κοροϊδευόμαστε. Μόνο υπο συνθήκες βοηθάει το hdr+. Ειδικά σε έναν μικρό αίσθητηρα όπως το redmi 4x δεν νομίζω να αξίζει το κόπο.
Στο redmi note 4x που το χα δοκιμάσει είχε πολύ θόρυβοκαι ζοριζόταν πάρα πολύ στο να νετάρει. Παρόμοια φαντάζομαι θα τα πηγαίνει και το redmi 4x. Οπότε αν δεν είσαι έμπειρος μην το κάνεις γιατί πραγματικά δεν πιστεύω να χάνεις και τίποτα. Έχω δοκιμάσει πολλές συσκευές το hdr+ και πιστεύω στο redmi 4x δεν θα χει και τόσο νόημα. -
-
Θάναση άστο. Δεν αξίζει. Και στο redmi note 4x αποτυχία ήταν. Μη μπλέκεις τσάμπα. Για να χει όφελος το hdr+ θέλει μεγάλο αισθητήρα καθότι ζεσταίνει πολύ και στο τέλος μπορεί και να στον κάψει. Στους μικρούς αισθητήρες γεμίζει hot pixels. Εγώ το φοβήθηκα και δεν το χρησιμοποιουσα στο redmi note 4x.
-
εγινε
-
Ακριβώς ρε φίλε. Έχει hdr. Χίλιες φορές καλύτερα. Τράβα το βραδυ με hdr να δεις ποσο θα την φωτίσει. Τα σπάει.
-
Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο.
-
@linuxilakis Μπορεί να είναι σαν τ'αγγλικά αλλά δεν πας να δώσεις για proficiency με μια βδομάδα μάθημα χωρίς να ξέρεις ούτε την αλφαβήτα
Εδώ πέφτει στα βαθιά νερά χωρίς να ξέρει καλό μπάνιο, ούτε καν σε ποια θάλασσα βρίσκεται....ξαφνικά ακούς ένα βρίσκομαι εκεί και πνίγομαι βοήθεια
Χρειάζεται να πηγαίνει βήμα-βήμα γνωρίζοντας τις συνέπειες που μπορεί να προκαλέσει μια λάθος κίνηση και να έχει υπομονή!!
@Thanasis1972 HDR έχει αλλά δεν έχει HDR+ ....μια χαρά κάνεις τη δουλειά σου με HDRΣυμφωνώ κι εγώ με τον @Antretng δεν αξίζει να μπλέξεις!! Σιγά σιγά θα τα μάθεις κι εσύ αλλά μη κάνεις βιαστικές κινήσεις και διάβασε κάποια πράγματα πρώτα, ρώτα και γενικά πήγαινε βήμα βήμα. Δεν είναι κακό να μην ξέρεις απλά διάβασε και ρώτα να μάθεις. Όπως είπα και παραπάνω δεν μπορείς να πας να δώσεις proficiency με το που ξεκινήσεις αγγλικά....όλα θέλουν το χρόνο τους
Open-source is the future
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0