κοίτα φυσικότητα κ σωστό white balance..... το night mode φοβερή δουλειάΟ/H johnnyman έγραψε:
Εχει ξεφυγει οντως και ειναι ακομη καλυτερη με την beta που εχω περασει.Ο/H scorpio3 έγραψε:
έχει ξεφύγει η κάμερα του mi8 απίστευτα αποτελέσματα.....η stock auto τρομερή!!!
Μερικες ακομη με στοκ στο αυτοματο!!!
IMG_20190105_160743 by John, on Flickr
IMG_20190105_160637 by John, on Flickr
IMG_20190104_180822 by John, on Flickr
IMG_20190104_181938 by John, on Flickr
IMG_20190104_181000 by John, on Flickr
Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών
- Tips&Tricks
- Σε εξέλιξη
- Application
- RedMi Note 3 Pro
- MIUI
-
-
Οντως, εξαιρετικό αυτό το stock auto ... night mode!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Το έχουν φτιάξει το Mi 8 πολύ Τώρα πια και ειδικά στη κινέζικη ρομ λίγο πιο πριν.
Η διαφορά του Αντρέα @Antretng με τον απλό χρήστη του Mi mix 2s είναι στο ότι ξέρει που να στήσει και πως να στήσει το κινητό και που να κάνει ταπ για focus ώστε να βγει όσο το δυνατόν τέλεια η φωτογραφία. Δε βγάζει και βαράει!! Λίγο πάνω λίγο κάτω,αριστερά δεξιά, ταπ εδώ ώστε να μην υπερεκθέσει και να μην κάψει κάποια σημεία.
Ταπ εκεί για να τα φωτίσει κτλ κτλ κτλ
Και όσων ξέρουν δλδ αυτή είναι η διαφορά γι'αυτό και σε ίδια κινητά υπάρχουν διαφορετικές φώτο.
Ξέρουν να παίζουν με το φωτισμό και το χρόνο.Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Εγώ έχω την εξής απορία.Πως γίνεται το mi 8 με την ίδια κάμερα και τον ίδιον επεξεργαστή με το mi mix 2s και πιο καινούργιο μοντέλο, 5 μήνες αφότου κυκλοφόρησε να συζητάμε εάν τελικά είναι εξίσου καλή φωτογραφία με το mix 2s
-
Με λίγα λόγια μας είπες Δημήτρη ότι ο Ανδρέας ξέρει να τραβάει φωτογραφίες σε αντίθεση με τον Μήτσο. Άρα χαραμίζεται στα χέρια του το Mix2s.
-
Ο/H akisjes έγραψε:
Εγώ έχω την εξής απορία.Πως γίνεται το mi 8 με την ίδια κάμερα και τον ίδιον επεξεργαστή με το mi mix 2s και πιο καινούργιο μοντέλο, 5 μήνες αφότου κυκλοφόρησε να συζητάμε εάν τελικά είναι εξίσου καλή φωτογραφία με το mix 2s
-
-
Πρώτη δοκιμή για το Night Mode που ήρθε χτες σε official stable Mi Mix 2s
Η πρώτη με stock auto
IMG_20190107_230544 by BILL, on Flickr
H δεύτερη stock auto με HDR
IMG_20190107_230551 by BILL, on Flickr
και η τρίτη με Night mode
IMG_20190107_230532 by BILL, on Flickr
Θα έλεγα ότι είναι το Night mode είναι ένα auto με HDR στο οποίο έχει γίνει αποθορυβοποίηση αλλά μετά είδα τα ISO στο Night mode. 19200;; -
Το night sight της xiaomi είναι μια μοναδική πατέντα της xiaomi που δεν υπάρχει μιλάμε.
-
Ο/H alvin1983 έγραψε:
Το έχουν φτιάξει το Mi 8 πολύ Τώρα πια και ειδικά στη κινέζικη ρομ λίγο πιο πριν.
Η διαφορά του Αντρέα @Antretng με τον απλό χρήστη του Mi mix 2s είναι στο ότι ξέρει που να στήσει και πως να στήσει το κινητό και που να κάνει ταπ για focus ώστε να βγει όσο το δυνατόν τέλεια η φωτογραφία. Δε βγάζει και βαράει!! Λίγο πάνω λίγο κάτω,αριστερά δεξιά, ταπ εδώ ώστε να μην υπερεκθέσει και να μην κάψει κάποια σημεία.
Ταπ εκεί για να τα φωτίσει κτλ κτλ κτλ
Και όσων ξέρουν δλδ αυτή είναι η διαφορά γι'αυτό και σε ίδια κινητά υπάρχουν διαφορετικές φώτο.
Ξέρουν να παίζουν με το φωτισμό και το χρόνο.
Ο/H spideman3 έγραψε:
Με λίγα λόγια μας είπες Δημήτρη ότι ο Ανδρέας ξέρει να τραβάει φωτογραφίες σε αντίθεση με τον Μήτσο. Άρα χαραμίζεται στα χέρια του το Mix2s.
-
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
-
Αντρέα, μου γράψανε να σου γράψω, πως όταν εγώ τραβούσα night vision, HDR+ κλπ με το kenzo, οι υπόλοιποι τρώγανε βελανίδια με το τσόφλι και πάνω στην βελανίδια...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0