Καλη ισσοροπεια διαχειρισης θορυβου/ λεπτομερειων.Ο/H pavlidisc έγραψε:
OnePlus 6 stock 19:9 (10MP)
Η 5 κ 6 εχουν θεμα με white balance.
οι υπολοιπες ειναι αρκετα καλες
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΚαλη ισσοροπεια διαχειρισης θορυβου/ λεπτομερειων.Ο/H pavlidisc έγραψε:
OnePlus 6 stock 19:9 (10MP)
Εχει ξεφυγει οντως και ειναι ακομη καλυτερη με την beta που εχω περασει.Ο/H scorpio3 έγραψε:
έχει ξεφύγει η κάμερα του mi8 απίστευτα αποτελέσματα.....η stock auto τρομερή!!!
τρελλη καμερα! δεν μπορω να καταλαβω τι εχει κανει η XiaomiΟ/H Antretng έγραψε:
Mi Mix 2s stock auto (ai)
IMG_20190104_223857 by Andreas L., on Flickr
IMG_20190104_223716 by Andreas L., on Flickr
IMG_20190104_223228 by Andreas L., on Flickr
Foxy μέχρι πριν λίγο καιρό θα συμφωνούσα και νομίζω θα συμφωνούσαν ολοι. Αλλά πλέον νομίζω πως το έφεραν στα ίδια. Πλέον βλέπω φοβερές φωτογραφίες από mi8 εδώ μέσα. Βέβαια πάλι τραγικό δύο συσκευές της ίδιας εταιρείας με το ίδιο hardware να έχουν διαφορές αλλά τουλάχιστον φαίνεται να το διόρθωσαν. Πάντως δεν θα έπεφτα από τα σύννεφα αν χαλούσε σε καμία επόμενη αναβάθμιση.Ο/H foxy4270 έγραψε:
και το Mi8 που εχει ακριβως την ιδια καμερα...βγαζει κατωτερες φωτο απο το Mix2s
Επειδη ειχαν σχετικα υψηλό shutter δεν χρειαζόταν δευτερη. Μονο στη τριτη φωτογραφία εβγαλα 2 για ασφάλεια και όντως η μια ηταν ελαχιστα λιγο πιο sharp απο την αλλη (δεν ξερω βεβαια κατα ποσο θα το καταλαβαιναν οι περισσοτεροι).Ο/H annonnaki έγραψε:
Foxy μέχρι πριν λίγο καιρό θα συμφωνούσα και νομίζω θα συμφωνούσαν ολοι. Αλλά πλέον νομίζω πως το έφεραν στα ίδια. Πλέον βλέπω φοβερές φωτογραφίες από mi8 εδώ μέσα. Βέβαια πάλι τραγικό δύο συσκευές της ίδιας εταιρείας με το ίδιο hardware να έχουν διαφορές αλλά τουλάχιστον φαίνεται να το διόρθωσαν. Πάντως δεν θα έπεφτα από τα σύννεφα αν χαλούσε σε καμία επόμενη αναβάθμιση.
@Antretng πήρες mix2s? Όντως εξαιρετικές οι τελευταίες που ανέβασες. Εγώ με ίδιο κινητό τελευταία dev xtrv δεν νομίζω πως έχω πετύχει ποτέ κάτι ανάλογο.
Αυτές τις έβγαλες με την πρώτη ή έκανες δοκιμές κλπ;
σχετικα με το Night mode της xiaomiΟ/H spideman3 έγραψε:
Mi8 stock camera