Χαχα μα και το mix2 είναι σειρά mi
Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών
- Tips&Tricks
- Σε εξέλιξη
- Application
- RedMi Note 3 Pro
- MIUI
-
-
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Χαχα μα και το mix2 είναι σειρά mi
Mix 2 και Mi7. Ένα από αυτά τα 2. Το ερώτημα είναι σε ποιό από τα 2 να τα χώσεις; Γιατί "χωσέ" θέλουν και τα 2.
Λέω να περιμένουμε και το 7 και μετά να αποφασίσουμε.
ΑΑΑΑΑΑ!!! Να σας πώ...εγώ το μωρό (Mi5s) τώρα το πήρα. Μην με μπριζώνετε γιατί Α!
Υ.Γ Θέλουμε Mix 2 αλλά θα περιμένουμε πρώτα να δούμε το Mi7. Μετά θα θέλουμε Mi7 και θα σκάσει το Mix 3. Μόλις γίνει διαθέσιμο θα βγεί το Mi8...κλπ...κλπ...Όντας αναποφάσιστοι, θα μείνουμε αναγκαστικά με το Mi5s. Ορίστε. Βρήκα λύση για να μην ξοδέψουμε φράγκο!Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Χαχα γεια σου ρε Χρηστάρα με τους τέλειους συλλογισμούς σου... Έτσι είναι. Μόνο που δεν ξέρεις αν το mi7 θα έχει την b20. Άσε που θα σου πουλάνε υπερχρονισμενο 835 που είναι ο 845 για νέο καινούργιο ισχυρό soc και θα ζητάνε μαζί και μια 500ρου και λα αυτά το καλοκαιράκι στην ακρογιαλιά..... Λοιπόν mi mix 2 η τώρα η ποτέ
-
@linuxilakis
Είσαι μεγάλο σκουλήκι, μην το μπριζώνεις θα πάρει Mix 2 και δεν θα μπορεί να prixeliazete με τους άλλους δυο. -
Εγώ πάλι γιατί γλυκοκοιτάζω το πρώτο Mix, ειδικά τώρα που έπεσε η τιμουλα εκεί που πρέπει; Δεν υπάρχει άλλο κινητό με μεγάλη οθόνη από την xiaomi με αξιοπρεπή χαρακτηριστικά..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Εγώ πάλι γιατί γλυκοκοιτάζω το πρώτο Mix, ειδικά τώρα που έπεσε η τιμουλα εκεί που πρέπει; Δεν υπάρχει άλλο κινητό με μεγάλη οθόνη από την xiaomi με αξιοπρεπή χαρακτηριστικά..
Αλλά
1) Νο B20
2) Νο OIS στην κάμερα
3) Αισθητήρας Omnivision (έναντι ΙΜΧ!!!)
4) Δεν έχει "παραδοσιακό" ηχείο (στο ακουστικό)
5) Είναι πολύ μεγαλύτερο σε μέγεθος
Γενικά, νομίζω ότι οι 2 συσκευές απέχουν πολύ.
Πόσο έχει όμως το Mix1; Πρέπει να είναι αρκετά κοντά η τιμή του στο 2. Όχι;Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
1. Δεν έχω Β20, στο Redmi pro, και επίσης δεν έχω κανένα πρόβλημα άρα δεν με ενοχλεί.
2,3. Δεν με ενδιαφέρει η φωτογραφία σε κινητό, έχω καλή φωτογραφική μηχανή.
4. Έχω διαβάσει αρκετά παράπονα για την απόδοση και ένταση του ήχου, θα το δω και αν όντως είναι έτσι, bt ακουστικά και είμαι κομπλέ.
5. Ο κύριος λόγος που το σκέφτομαι, η μεγάλη και καλή οθόνη.
Το έχω δει πρόσφατα, κάτω από 400 το 4/128 αν και θα πάω μάλλον στο 6/256 αν μου την δώσει μια μέρα και την σφυρίξω την παραγγελία.. Περιμένω πάντως και εγώ να δω το Mi 7, όπως και όλοι από ότι φαίνεται..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ρε καθάρματα σκουλικιάριδες, πάνω που αποφάσισα να πάρω mi note 3 μας κάνετε teasing για mi7? Ου να μου χαθείτε!
-
-
Επειδή είναι φωτογραφικό τοπικ θα σας πω πως τα πάει το mi mιχ 2 6/128 στην φωτογραφια όταν έρθει με το καλό. Bangood 470 ευρώ με priority. Έχει ακόμα 19 τεμάχια. @pavlidisc προλαβαίνεις. Σιγά σιγά να μπαίνει και αγγελία το mi5s
-
Θα πάρω mi note 3 και θα πουλήσω mi5s? Ούτε ο χουντίνι τέτοια κόλπα!!!
Παρεμπιπτόντως ποιας μαλ... εεεε... καλό παιδί θα το παρει μεταχειρισμένο το καλόκαιρί στα 370?
=============== Δεκ 6th 2017, 12:25pm ===============
Βασίλη για λίγο νομιζα ότι είμασταν στο σκουλικοthread
Κάτι δείγματα που είδα από mi mix 2 δεν μου άρεσαν. Δεν ξέρω αν έτυχε. -
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Επειδή είναι φωτογραφικό τοπικ θα σας πω πως τα πάει το mi mιχ 2 6/128 στην φωτογραφια όταν έρθει με το καλό. Bangood 470 με priority. Έχει ακόμα 19 τεμάχια. @pavlidisc προλαβαίνεις. Σιγά σιγά να μπαίνει και αγγελία το mi5s
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0