αυτο δεν ειναι event...αυτο ειναι διαγωνισμοςΟ/H tsine έγραψε:
Παιδιά προτείνω να κάνουμε ένα event..
Best photo of the month..
Η best photo of the week...
Τι λέτε?
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών
- Tips&Tricks
- Σε εξέλιξη
- Application
- RedMi Note 3 Pro
- MIUI
-
-
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Το ρώτησα σε άλλο νήμα και πήγε άκλαυτο.
Επαναλαμβάνω λοιπόν :
" Να ρωτήσω κάτι τώρα... μήπως το έχω παρεξηγήσει και δίνω λάθος πληροφορίες.
Το api2 στο Mi5s το έχουν ενεργοποιημένο και οι μαμά roms ή μήπως μόνο οι custom (eu, Ελληνικές);;;;;
Γιατί κάτι διάβασα τώρα (αλλού) και προβληματίστηκα..."
@foxy4270 Θα ΜΕ πεις ποια dev έβαλες και απογειώθηκε η κάμερα;;;;;;;;;;;
-
-
Ο/H foxy4270 έγραψε:
Ο/H tsine έγραψε:
Παιδιά προτείνω να κάνουμε ένα event..
Best photo of the month..
Η best photo of the week...
Τι λέτε?
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Sent from my MI 5s using Tapatalk -
-
-
Το api2 by default
-
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Αχ ρε Χρήστο και μέχρι χθες είχα official στο mi5s. ,Άσε που ποτέ δεν είχα official όταν το είχα εγώ ώστε να το προσέξω. Πάντως νομίζω πως είναι ενεργοποιημένο . Αν ήταν να το έχουν φτιάξει εμβόλιμα οι Dev γιατί δεν το κάνουν και στα άλλα?
Μέχρι τώρα θεωρούσα ότι το Mi5s έχει το api2 ενεργοποιημένο από μαμά. Δεν είχα υπόψη μου όμως ότι μπορεί να συμβαίνει αυτό που περιέγραψε ο Αντρέας. Ότι δηλαδή οι custom dev roms (και γιατί όχι και οι stable) είναι πειραγμένες με ενεργοποιημένο το api2.
Πριν 2-3 ημέρες ένα παιδί ρώτησε στο forum του mi5s εάν θα μπορέσει να βάλει HDR+ σε Global Stable (χωρίς root). Με ελαφρά την καρδία του είπα ναι...γιατί θεωρούσα ότι το Mi5s έχει προενεργοποιημένο api2. Είναι όντως έτσι; ή το έχουμε ενεργό επειδή έβαλαν χέρι οι "μάγειρες";Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
-
Χρηστο αυτό όμως ξεκίνησαν να το κάνουν τώρα. Όταν είχε πρωτοβγει όμως η gcam δεν υπήρχε λόγος να το πειράξουν αφού στη τελική έχει manual. Επιπλέον αν θυμάμαι καλά η στοκ έχει δυνατότητα για raw.
-
Ναι την είχε από την αρχή ...ή τουλάχιστον την πρόσθεσαν κάποια στιγμή.. Κάποια στιγμή θυμάμαι πως είχε μια τρομερή βελτίωση η κάμερα και είχα διαβάσει πως ενεργοποίησαν το api2. Ήταν τέλος Γενάρη του 17. Αλλά μπορεί και να θυμάμαι λάθος. Ίσως να ήταν από την αρχή έτσι και δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Για μένα ισχύει ότι είναι ενεργό by default. Μισό να δω και κάτι άλλο
-
Μάλιστα. Άρα απ'ότι φαίνεται το Mi5s έχει api2 προ-ενεργοποιημένο.
Άρα ρε παιδιά...αφού μπορούν οι "μάγειρες" με σκάλισμα να ανοίξουν το api2...γιατί δεν το κάνουν σε όλες τις custom και να τελειώνουμε; Για να μην χρειάζεται να κάνεις root το λέω.
Γιατί δηλαδή η custom του Mi MAX2 ή του MIX2 να μην έχει ενεργοποιημένο api2;
ή το κάνουν πλέον...και απλά εγώ διαπίστωσα τώρα...κάτι που εφαρμόζεται ήδη εδώ και καιρό;Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0