Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών
- Tips&Tricks
- Σε εξέλιξη
- Application
- RedMi Note 3 Pro
- MIUI
-
-
Και επειτα ο Χρήστος. Και μετά εγω
-
Εγω? Μπα ε?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μήτσο άλλο γκρινιάρης άλλο τρολαρεις που λέγε και η Πέπη......off topic για λίγο....παρακαλώ την κατανόησή σας
-
Ο/H foxy4270 έγραψε:
Με ενεργό hdr+ όμως οι χειροκίνητες ρυθμίσεις;
=============== Ιαν 25th 2018, 6:55pm ===============
Αν εννοείς του arnova μου κρασαρει ανεξάρτητα αν βάλω default ή super high (ακόμα και αν αφήσω το iso/focus στο auto)
=============== Ιαν 25th 2018, 7:02pm ===============
Τελικα μου δούλεψε αλλά δεν καταλαβαίνω αν όντως αλλάζει το iso.
Πάντως έχει πολύ μικρότερο nr. -
-
Τελικα αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι αν βάλεις πολύ χαμηλά το iso δεν αυξάνει το χρόνο εκθεσης αλλά φωτίζει εκ των υστέρων το raw. Το αποτέλεσμα είναι παραπάνω θόρυβος.
Επιπλέον δουλεύει το manual focus αλλά πρέπει λίγο να πειραματιστείς αφού η τιμή του infinite είναι πολύ εκτός. -
-
-
Ο/H Antretng έγραψε:
Τελικα αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι αν βάλεις πολύ χαμηλά το iso δεν αυξάνει το χρόνο εκθεσης αλλά φωτίζει εκ των υστέρων το raw. Το αποτέλεσμα είναι παραπάνω θόρυβος.
Επιπλέον δουλεύει το manual focus αλλά πρέπει λίγο να πειραματιστείς αφού η τιμή του infinite είναι πολύ εκτός.
-
Καλησπέρα.αντιμετωπιζω ένα πρόβλημα με την google camera και όσο και να έχω ψάξει και στο φορουμ και στο google δεν έχω δει κάποιον με το ίδιο πρόβλημα..λοπον`με ενεργο το "camera 2 api" το photosphere και η πανοραμική βγάζει αυτο που ανεβασα σαν συνημμένο.. Αντίθετα με ανενεργό το Camera 2 api δουλευουν κανονικότατα... Εχω δοκιμασει άπειρα mods παντού το ίδιο... Απο mido, rooted, XTRV_AROMA, 8.1.18.1 beta.. Ελπίζω να βρεθει λυση, ευχαριστώ εκ των προτέρων..
-
Το iso οπως δουλεύει αυτή τη στιγμή δεν βοηθάει αφού δεν αυξάνει την έκθεση και τελικά έχει χειρότερη ποιότητα από το αυξημένο tone maping.
Από την άλλη έχει το αρκετά χρήσιμο manual focus.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0