Στην ουσια ειναι noise reduction control...παρα isoΟ/H Antretng έγραψε:
Το iso οπως δουλεύει αυτή τη στιγμή δεν βοηθάει
Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών
- Tips&Tricks
- Σε εξέλιξη
- Application
- RedMi Note 3 Pro
- MIUI
-
-
Δεν θα το λεγα. Το παραπάνω noise που βλέπεις είναι κυρίως επειδη φωτίζει με post processing το raw αρχείο.
Από iso 100 σε iso 400 δεν θα δεις διαφορά στη λεπτομέρεια αλλά θα δεις διαφορά στο θόρυβο.
=============== Ιαν 26th 2018, 1:26am ===============
Δείτε λίγο τις ταμπέλες του δεξιου κτηρίου που δεν διαφέρουν σε φωτεινότητα.
Αν και παραμένει άδικη η σύγκριση μιας και έκθεσε λιγο χαμηλότερα λόγω της φωτισμένες αριστερής βιτρίνας (οπότε μην κοιτάτε τα καψίματα αλλά μόνο τα χρώματα)
Mi Note 3, πρώτα από stable και μετά από dev
IMG_20180119_024657_HHT by Andreas L., on Flickr
DEV-IMG_20180126_003809_HHT by Andreas L., on Flickr
-
Ο/H Antretng έγραψε:
Βασιλη σου δουλευει το tap to focus? Στο mi note 3 δεν δουλεύει πάντως αν και νετάρει σωστά.
-
Life is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be
-
-
Ο/H linuxilakis έγραψε:
με τις φωτογραφίες σου @johnnyman όλο το φορουμ θα πάρει mi note 3
Don't mess with mi note 3Life is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be -
-
-
Οθόνη μπαταρία φωτογραφία. Και όλα αυτά μέχρι 300 ... Είναι να μην το χαλβαδιαζεις
-
Εάν δεν είχα (το τονίζω, εάν δεν είχα!!) Mi5s... και έπρεπε να επιλέξω σήμερα... τότε ναι... θα έπαιρνα Note 3 ελπίζοντας να δουλέψει σωστά το HDR+. Γιατί χωρίς HDR+ ούτε το Mi5s με καλύπτει φωτογραφικά. Έχω ξαναπεί ότι δεν θα το επέλεγα εάν δεν έβλεπα τα αποτελέσματα που έχει με το HDR+. Πακέτο HDR+ και stock το κάνουν πολύ πολύ δυνατό (για μένα).
Σε όλα τα υπόλοιπα (πλην της κάμερα που όμως είναι σε τρομερό για την τιμή του επίπεδο) το Note 3 κερδίζει. Και στην κάμερα χάνει επειδή το HDR+ κάνει παπάδες στο Mi5s. Αλλιώς... σαν stock προς stock... δεν βλέπω τρομερές διαφορές για τα δικά μου μάτια.
from my Mi5sΗ Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Είδα σήμερα στην Νεμέα αυτόν τον τυπάκο και μου άρεσε πάρα πολύ
IMG_20180126_121706[2] by ssoklis, on Flickr
IMG_20180126_121643[1] by ssoklis, on Flickr
Και η δικιά μου όμως είναι κούκλα!!
IMG_20180126_171742[2] by ssoklis, on Flickr
IMG_20180126_171746[1] by ssoklis, on Flickr
Όλες είναι με την gcam που μου πρότεινε ο @foxy4270 MGC_5.1.018.177470874.41362666__A7.0-8.1_MI5S_v2cὮ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0