Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών
- Tips&Tricks
- Σε εξέλιξη
- Application
- RedMi Note 3 Pro
- MIUI
-
-
Α στο καλό, ήμουν έτοιμος να πάρω το 6/64 mi note 3 του Αντρέα, αλλά επειδή δε μου κάνε σκοντο τσαντιστηκα κ ημουν έτοιμος να πατήσω το κουμπί για το 6/128 από το φωςμεσαστοκουτι, που κόστιζε πιο φτηνά από αυτο του, ασκοντιαστου, Αντρέα.
Τώρα έρχεστε κ μου τα ανατρέπετε πάλι όλα...με 175 ευρώ μιλάμε για εργαλείο...ίσα που ήμουν προχτές έτοιμος να το πατήσω το κουμπί...prixel με OIS, τι άλλο να περιγράψεις!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ε, μα και εγώ, αυτό είναι το θέμα...θα ζήσω κ χωρίς oled, χωρίς miui όμως, πως!?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Εγώ Μήτσο δεν θα αγόραζα τίποτα. Θα συμμάζευα την υπάρχουσα συσκευή, στέλνοντάς την προς τα βόρεια και άσε εμάς να λέμε.
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Τώρα έρχεστε κ μου τα ανατρέπετε πάλι όλα.
κατσε στ 'αυγα σου...αμα βγει κατι καλυτερο θα σου πω εγω. -
Ναι βρε...το εμπέδωσα αυτό!!!
Απλα το...μεζεδάκι, είναι ένα prixel, με OIS!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H foxy4270 έγραψε:
Ο/H demakhs έγραψε:
Τώρα έρχεστε κ μου τα ανατρέπετε πάλι όλα.
Και με οθόνη κολημένη με σελοτέιπ για να μην διαλυθεί;;;Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Ναι βρε...το εμπέδωσα αυτό!!!
Απλα το...μεζεδάκι, είναι ένα prixel, με OIS!!
-
Σας αντελήφθην κ των... δυονώ!!
Σωκράτη, tempered nillkin, όχι ότι κ ότι σελοτέιπ!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H Babis19944 έγραψε:
Καλημέραα,
Έχω τo Redmi note 3 pro και τον τελευταίο καιρό μετά που έχω κάνει κάποιες αναβαθμίσεις miui παρατηρώ πως στις νυχτερινές φωτογραφίες τα φώτα φαίνονται έτσι όπως την παρακάτω φωτό που τράβηξα χθες το βράδυ.
Τι μπορεί να φταίει και φαίνονται έτσι;
Έχω ανοίξει το καπάκι και έχω καθαρισει το τζαμακι της κάμερας μεσα-εξω, το ίδιο κ την κάμερα.
Βλέπω δηλαδή φωτό φίλου στο ίδιο σημείο με Redmi note 4 και ξενερώνω στην διαφορά ανάλυσης...
IMG_20180402_223323_HDR by Babis Dafermos, on Flickr
-
@Babis19944
Στα Xioami ποτέ μα ποτέ σε βραδινή ή χαμηλού φωτισμού δεν χρησιμοποιούμε HDR.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0