ΚΑλημέρα και από μένα.
@Anritsu αυτό με το focus μου το κάνει και εμένα (με άλλο κινητό βέβαια) αλλά μου το κάνει μόνο όταν χρησιμοποιώ όλες τις εφαρμογές για φώτο (Gcam, Snapcam και τη stock Camera) για δοκιμές και συγκριτικά που τραβάω.
Και οχι συχνά βέβαια μου τα δείχνει όλα θολά. κάνω ταπ για Focus, βγάει το κυκλάκι ότι και καλά κάνει focus αλλά δεν κάνει τίποτα, παραμένει η θολούρα. αλλά τη βλέπω κατευθείαν εγώ τη θολούρα στην οθόνη Live εκείνη την ώρα και έτσι δε τραβάω φώτο.
κλείνω τις εφαρμογές για τις κάμερες που τρέχουν (καθαρισμός εφαρμογών) και κάνω επανεκκίνηση. και μετά όλα καλά.
@Anritsu αυτό με το focus μου το κάνει και εμένα (με άλλο κινητό βέβαια) αλλά μου το κάνει μόνο όταν χρησιμοποιώ όλες τις εφαρμογές για φώτο (Gcam, Snapcam και τη stock Camera) για δοκιμές και συγκριτικά που τραβάω.
Και οχι συχνά βέβαια μου τα δείχνει όλα θολά. κάνω ταπ για Focus, βγάει το κυκλάκι ότι και καλά κάνει focus αλλά δεν κάνει τίποτα, παραμένει η θολούρα. αλλά τη βλέπω κατευθείαν εγώ τη θολούρα στην οθόνη Live εκείνη την ώρα και έτσι δε τραβάω φώτο.
κλείνω τις εφαρμογές για τις κάμερες που τρέχουν (καθαρισμός εφαρμογών) και κάνω επανεκκίνηση. και μετά όλα καλά.
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018)
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018)