Φώτο από το about phone για αρχή και έλεγχο bootloader ---> Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Πρώτη φορά Xiaomi no 2: Η επιστροφή
- Σε εξέλιξη
-
-
Είπαμε : Ένα screenshot απο το About Phone (Σχετικά με το τηλέφωνο) πρώτα ντε...Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
-
Ποντάρω ότι θα έχει επάνω, ένα από τα 3:
1) 8.0.5.0.0 Global Stable (μαιμουδιάρικη)
2) Global Stable επίσημη 8.0.3
3) Global Stable επίσημη 8.0.4 -
Εχω τραβήξει screenshot αλλα δεν ξέρω πως να το ανεβάσω...
και ναι έχει
MIUI Global 8.0|Stable 8.0.5.0.0 (MBFCNDG)
=============== Φεβ 6th 2017, 3:52pm ===============
... και δεύτερο και πολύ βασικό. Γίνεται να δω αν είναι ξεκλειδωτος ο bootloader αν ο υπολογιστής μου είναι imac, γιατί ΔΕΝ έχω pc -
Θα χρειαστείς σίγουρα PC. Όλα ή τουλάχιστον τα περισσότερα προγράμματα τρέχουν σε Windows.
Επίσης δες και αυτό.
[GUIDE] Set up ADB and Fastboot on a Mac eas… | Android Development and Hacking
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H Monty Python έγραψε:
Εχω τραβήξει screenshot αλλα δεν ξέρω πως να το ανεβάσω...
και ναι έχει
MIUI Global 8.0|Stable 8.0.5.0.0 (MBFCNDG)
=============== Φεβ 6th 2017, 3:52pm ===============
... και δεύτερο και πολύ βασικό. Γίνεται να δω αν είναι ξεκλειδωτος ο bootloader αν ο υπολογιστής μου είναι imac, γιατί ΔΕΝ έχω pc
Πέρα από την πλάκα, υπάρχει τρόπος αν θέλεις να περάσεις ADB tools για mac και να ελέγξεις την κατάσταση του bootloader. Το πρόβλημα είναι αλλού. Το nikel που ψώνισες διαθέτει MediaTek (MTK) SoC και σε όλα τα MTK (από την αυγή της...ιστορίας) η ενδεδειγμένη διαδικασία για φλασάρισμα ROM με κλειδωμένο bootloader (για λόγους unbrick ή αντικατάσταση vendor ROM) είναι το sp flash tool, έκδοση του οποίου δύσκολα θα βρεις σε Mac και μάλιστα την έκδοση με το σωστό build number που να είναι συμβατή με τη συσκευή σου. Τώρα θα μου πεις γιατί μιλάς για φλασάρισμα. Ε, απλό είναι, έχεις κινεζομαιμουδιάρικη ROM που έχει κάποια θεματάκια που καλό θα ήταν να τα αποφύγεις. Επιπλέον το kernel security patch της έχει ημερομηνία...καλοκαιριού 2016 και υποστήριξη ε εν λόγω ROM δεν έχει και ούτε πρόκειται να αποκτήσει ποτέ. Είναι λοιπόν προς το συμφέρον σου να τη βγάλεις και να βάλεις μια επίσημη ή αν θες και την ελληνική XTRV που "μαγειρεύουν" εδώ τα παιδιά και είναι άριστη από άποψη ποιότητας. Πάλι δυστυχώς, για να τα κάνεις όλα αυτά, ο ποιο εύκολος (και αξιόπιστος/δοκιμασμένος) τρόπος είναι PC με κανονικά στημένα Windows (όχι λύσεις τύπου Wine καθώς δεν μπορείς εκεί να περάσεις drivers και θα χρειαστεί να περάσεις). -
Και που θα το βρω το pc ρε παιδιά?
=============== Φεβ 6th 2017, 5:30pm ===============
Δύσκολα τα πράγματα, αλλά όλο και κάποια λύση θα βρεθεί... -
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
-
Το αφήνω πάνω σας...ξέρετε περισσότερα για MAC
-
εγώ του εγκεφάλου σκούληκα με 14.5, ολόκληρα, γραμμάρια μυαλό, ρίχνω like σε κάθε μήνυμα του που πετυχαίνω, χωρίς να το διαβάζω....βαριέμαι...είμαι σίγουρος πως θα γράφει γ@τ@τ@ πράματα!!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα