Διαφήμιση

Πρώτη φορά Xiaomi no 2: Η επιστροφή

• Σε εξέλιξη
    • Στομάχι= να περιμένεις κάνα δίμηνο να είναι τελωνείο και να μην βγαίνει και εσύ να έχεις ξενερώσει και να σου έχει φύγει κάθε ενθουσιασμός και να πρέπει να κάνεις dispute κλπ κλπ και όταν έρθει να μην μπαίνει σε deep sleep..και να έχει έρθει με fake Rom..Έχω πει ότι είναι λίγο μαζοχιστικο αυτό...να πω και άλλα? ...Δεν περιγράφω άλλο ..

Sent from my MI 5s using Tapatalk
    • Ο/H pavlidisc έγραψε:

Ο/H Monty Python έγραψε:

Πάντως παιδιά το καινούργιο εξω-apple-ικο σύμπαν δεν είναι και τόσο άσχημο τελικά.
      Είναι εκπληκτικές συσκευές!Δουλεύουν απροβλημάτιστα, είναι τρομερά ποιοτικές, έχουν εβδομαδιαία υποστήριξη και ένα πραγματικά εκπληκτικό λειτουργικό. Και τιμή; Την είδες...

Εγώ που έχω μεγάλο εγκεφαλικό πρόβλημα με τα Apple devices (ειδικά στην S.J εποχή) μπορώ να πώ χωρίς κανέναν ενδοιασμό ότι η Xiaomi με άφησε με το στόμα ανοιχτό. Σε όλους τους τομείς.

Μιλάω πάντα για την κορυφαία ποιότητα υπηρεσιών της Apple. Οι οποίες υπηρεσίες όμως είναι 90% για την Αμερική. Στην Ευρώπη ή υπολειτουργούν ή δεν εμφανίζονται καν. Αυτό το 10% που απολαμβάνουμε όμως στην Ευρώπη, ΔΟΥΛΕΥΕΙ με εξαιρετική ακρίβεια! Η Xioami δεν με ξετρέλανε με την ποιότητα υπηρεσιών της αλλά...ποιος μου λέει οτι στην Κίνα δεν είναι κορυφαία; Της δίνω ελαφρυντικό λοιπόν (αν και οι πτώση πωλήσεων πρέπει να την ταρακουνήσει και στον τομέα "Υπηρεσίες").

Το σίγουρο είναι ότι 3 ημέρες τώρα με το S7...και ήδη η MIUI μου λείπει. Το επίσης σίγουρο είναι ότι 10 μήνες με το RN3 Pro...το iPhone δεν μου έλειψε καθόλου. 8)

Ο/H pavlidisc έγραψε:

Ο/H Monty Python έγραψε:

Χρήστο γιατί πήγες στο S7?
      Χοντρά χοντρα για να μην κουράζω τους υπόλοιπους που με έχουν φάει στην μάπα :D
      Για διάφορους λόγους χρειάζομαι κινητό με καλή κάμερα (και για φωτογραφίες και για Video).
      Το Rn3 Pro δυστυχώς σε αυτόν τον τομέα πάσχει. ΕΝΤΟΝΑ! Εάν πας ΕΔΩ και διαβάσεις τις τελευτές σελίδες θα καταλάβεις.

Αποφάσισα λοιπόν να το αλλάξω και να πάω σε Mi5s. Το οποίο έχει ΠΟΛΥ δυνατή κάμερα αλλά του λείπουν 1-2 πράγματα που ήθελα και έθεσα σαν standard.
      Δεν είμαι τύπος που έχω "στομάχι" να παραγγείλω κινητό από Κίνα. Θα το έπαιρνα από εδώ. Η τιμή του; Πολύ πολύ πολύ κοντά στο S7.

Επειδή η απόφαση για αλλαγή του RN3 Pro πάρθηκε ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ λόγω της κακής κάμερας (στα υπόλοιπα με κάλυπτε 1000%) δεν ήθελα να πάω σε συσκευή η οποία τα έχει ΟΛΑ σε μέγιστο βαθμό (mi5s), αλλά "υστερεί" σε αυτό για το οποίο με έσπρωξε στην αλλαγή.

Έτσι κατέληξα στο S7 (θα πήγαινα σε LG G5 που έχει καλύτερη κάμερα από το S7 αλλά δεν μου άρεσε αισθητικά και γενικά τα LG έχουν θέματα με πλακέτες που όταν τα στείλεις για Service κάνουν πολύ πολύ καιρό να επιστρέψουν).

Αυτά.

Υ.Γ Συγγνώμη για το κατεβατό παιδιά...ξέρω ότι με έχετε βαρεθεί να λέω τα ίδια και τα ίδια αλλά...και εγώ δεν έχω που αλλού να πω τον πόνο μου. :mrgreen:
      Μόνο βαρετός δεν γίνεσαι!!!

Όσο "σεντόνι" και να είναι τα μηνύματά σου είναι πραγματική απόλαυση (για μένα τουλάχιστον)

Βαθειά γνώση, συγκροτημένη σκέψη, εμπεριστατωμένη ανάλυση...... :thumbsup: :hail: :hail: :hail: :thumbsup:

Μην σταματήσεις να γράφεις.....please :)
      Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H pavlidisc έγραψε:

Ε βρε!!! Όχι τέτοια...:-)

from my S7
      Δεν συνηθίζω να υπερβάλω...Ειλικρινά!
      Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
    • Κλώνος του @takisfrag κ ο (πρώην, μάλλον @@-τος) @sso ?? :o :? :shock:

Ωϊμέ!!!!!! (morningafter) ;( ;( (morningafter)
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Διαφήμιση
    • Καλημέρα, ειμαι νεο μελος στο φόρουμ, (για αρχή να πω ενα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που έστησαν το φόρουμ και για ολη την δουλεία που έκαναν..) δεν ηθελα να ανοίξω άλλο θέμα γτ πιστεύω αυτο με καλύπτει... Ειμαι ακριβώς η ίδια περίπτωση με τον "monty python" αρκετά χρονια applelakias, και τώρα είπα να κάνω στροφή στην "ποιότητα" (θα δείξει χαχα)... Δεν μπορώ να αποφασίσω ποιο μοντέλο xiaomi να πάρω και με ποια κριτήρια να διαλέξω, εχω λιώσει να διαβάζω αρθρα, να βλέπω βιντεάκια στο γιουτουμπα και πάντα κατι με γυρίζει πίσω... Για παράδειγμα τι επεξεργαστή να προτιμήσω? snapdragon? Helio? εδω αποτι καταλαβα οι γνώμες διίστανται... Επίσης με ποια ρομ? Global? English China? Εδώ χρειάζομαι τα φώτα σας παιδιά...
    • καλώς όρισες φίλε...bugdet? ιντσες που προτιμάς?Βαθμός εμπερίας με android?πειράγματος κλπ κλπ?..για πε...
    • Ο/H GiannisAu έγραψε:

Καλημέρα, ειμαι νεο μελος στο φόρουμ, (για αρχή να πω ενα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που έστησαν το φόρουμ και για ολη την δουλεία που έκαναν..) δεν ηθελα να ανοίξω άλλο θέμα γτ πιστεύω αυτο με καλύπτει... Ειμαι ακριβώς η ίδια περίπτωση με τον "monty python" αρκετά χρονια applelakias, και τώρα είπα να κάνω στροφή στην "ποιότητα" (θα δείξει χαχα)... Δεν μπορώ να αποφασίσω ποιο μοντέλο xiaomi να πάρω και με ποια κριτήρια να διαλέξω, εχω λιώσει να διαβάζω αρθρα, να βλέπω βιντεάκια στο γιουτουμπα και πάντα κατι με γυρίζει πίσω... Για παράδειγμα τι επεξεργαστή να προτιμήσω? snapdragon? Helio? εδω αποτι καταλαβα οι γνώμες διίστανται... Επίσης με ποια ρομ? Global? English China? Εδώ χρειάζομαι τα φώτα σας παιδιά...
      Πρώτα αποφασίζεις πόσα είσαι διατεθειμένος να διαθέσεις, τι χρήση κάνεις (ή πρόκειται να κάνεις) στη συσκευή και τα υπόλοιπα συνήθως λύνονται από μόνα τους. Σε ότι αφορά τις ROM, τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα και οι περισσότεροι από εμάς προτιμούμε τις Global (είτε stable είτε dev) για τον απλούστατο λόγο ότι έρχονται με προεγκατεστημένα Gapps.
    • Διαφήμιση
    • Λοιπόν για αρχή σας ευχαριστώ... George Kaggelaris ναι το ειδα αυτο το θέμα, μου λύθηκαν κάποιες απορίες... Καλός σας βρήκα.... Λοιπόν linuxilakis το bugdet ειναι κάπου στα 200 ευρώ ιντσες μέχρι 5,5, χρήση πολύ youtube πολύ μουσική... λιγα παιχνιδια... και αρκετό ιντερνετ... Χρήση android και πειράγματος καθόλου...