Σας ειμαι υπόχρεος... Εγώ με βόνταφον στην ρόδο με iphone 5 που αν δεν κάνω λάθος δεν έχει την 800αρα 4g πιάνω σε λίγες περιοχές... και να πω την αλήθεια δεν είχα κάποιο θέμα... Το redmi note 3 pro το βρήκα απο geekbuying sta 173... αλλα κ παλι δεν εχω αποφασίσει... και μια τελευταία απορία κ κλείνω να μη σας πρήζω άλλο αν παραγγείλω με Official International Version η global θα έχει φουλ ελληνικά η θα πρεπει να περάσω καποια αλλη ρομ...
Πρώτη φορά Xiaomi no 2: Η επιστροφή
- Σε εξέλιξη
-
-
Πρόσεξε να είναι όμως το Special edition που έχει και την 800ρα μπάντα. Συνήθως έχει την Official Global Rom που αν είναι παλιά το μόνο που έχεις να κάνεις είναι μια αναβάθμιση στην τελευταία Official Global
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ναι το πρόσεξα... Δεν αναφέρει καπου για specia edition αλλα στα χαρακτηριστικά του κινητού εχει την 800αρα... Αλλα μάλλον θα το πάρω απο ελλάδα για 30ευρω δεν αξίζει αναμονή ενός μήνα ++...
-
Και πολύ σωστά θα πράξεις κατά τη γνώμη μου!
-
Ο/H GiannisAu έγραψε:
Ναι το πρόσεξα... Δεν αναφέρει καπου για specia edition αλλα στα χαρακτηριστικά του κινητού εχει την 800αρα... Αλλα μάλλον θα το πάρω απο ελλάδα για 30ευρω δεν αξίζει αναμονή ενός μήνα ++...
-
Και πάλι σας ευχαριστώ παιδιά να είστε καλά...
-
σβουντούρα το που λέει και σκωληξ
-
Ο/H GiannisAu έγραψε:
Στην Ελλαδα πριν από δυο εβδομάδες το πουλούσαν 229€ (πρόλαβα και το πήρα εγώ)
Τώρα που είναι 199€ ούτε να το σκέπτεσαι από Κίνα!Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Η παραγγελία έγινε... Στα 200 με έξοδα αποστολής -
Ο/H GiannisAu έγραψε:
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
αδερφια καλησπέρα είμαι εγώ με το προβληματικο team viewer το εικονίδιο που δείχνει αν έχουμε σήμα ή όχι τρώει 85% της μπαταρίας.η μπαταρία 4100 τελειωσε σε 16ωρες και έχω κάνει μόνο 2κλησης.ούτε ίντερνετ ούτε τίποτα.κάτι δεν πάει καλά.SOS.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα