Καλησπέρα παιδιά... Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να πάρω update από την 7 στην 8.εχω το Hiaomi redmi note 3 pro με τον snapdragon
Ota update
-
-
Τι έκδοση λογισμικού και τι ρομ έχεις; Μπορείς να ανεβάσεις screenshot από το about phone;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
@Kostastsot ξεκίνα και κάνε ένα έλεγχο του bootloader => Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος και πες το αποτέλεσμα.
Επίσης κάνε και μια αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader με το mi account σου εδώ => Apply for unlocking Mi devices (αν δεν έχεις mi account δημιούργησε ένα) -
Έτσι το πήρα από προμηθευτή στην Ελλάδα... Και όταν πατάω την επιλογή συνεργάτες μου βγάζει 3 ονόματα Ελληνες. Τι πρέπει να κάνω?
-
Κάνε αυτά τα βήματα που σου προείπε ο @nflo και βλέπουμε!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπέρα παιδιά!! Σορυ που άργησα αλλά περίμενα να με ξεκλειδώσει η Hiaomi μέσω του Mi account. Λοιπών 1) στα Windows 10 δεν μου δουλεύει το adb δεν ξέρω γιατί... Ακολουθώ τις εντολές και δεν βγάζει τίποτα...2)κατεβασα το app της εταιρείας για να κάνω unlock και κολλάει στηβ πρώτη διαδικασία "verifying device" βγάζοντας ένα error "couldn't verify device"
-
Πρόβλημα με τους drivers μου μυρίζει. Μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot από τη διαχείριση συσκευών των Windows ενόσω έχεις το κινητό συνδεδεμένο; Επίσης τι Windows έχεις χ86 ή x64;
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
ναι οντως μοθ εκανε κατι κοπλα στην αρχη που συνδεσα για πρωτη φορα το τηλ
-
Δεν βλέπω κάτι μεμπτό. Έχεις ενεργοποιήσει το usb debugging από τις επιλογές για προγραμματιστες στο κινητό;
Επίσης τρέχεις τις εντολές ως διαχειριστής;
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
ναι τα εχω κανει ολα αυτα..κατεβασα κατι οδηγους και καταφερα να τρεξω το adb οπου ο bootloader ειναι true
=============== Φεβ 20th 2017, 6:35pm ===============
που μπορω να βρω global rom miui v8 για fastboot? φανταζομαι οτι αν βαλω μια global τοτε θα φτιαξει ετσι δεν ειναι?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0