[XTRV-7.2.9] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 16/2 14:00)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Καλησπέρα! Περάστηκε σε Redmi 3 Pro (ido) με FR και όλα καλά! Ευχαριστούμε παιδιά!
Παρατήρησα ένα θέμα με το DLNA (δεν βλέπει τον media server ούτε στριμαρει από το κιν σε TV). Βάζω προηγούμενη rom να τσεκάρω αν συνεχίζεται το πρόβλημα και επανέρχομαι με λεπτομέρειες! -
Ενημέρωση :
Είναι έτοιμο το νέο Fix της ROM για το Mi Note PRO (LEO) με νέο Twrp Recovery που ετοιμάσαμε για εσάς και είναι συμβατό με Android 7 ROM.
Ο σύνδεσμος για την λήψη της ROM είναι στην αρχική σελίδα του νήματος.
=============== Φεβ 11th 2017, 7:51pm ===============
Αν υπάρχουν προβλήματα με το Twrp Recovery και για τα Mi-4S (Aqua) - Mi Max (Hydrogen) - Mi Max Pro (Helium), παρακαλούμε να το αναφέρετε ώστε να ετοιμάζουμε νέα Recoveries και για αυτές τις συσκευές.... -
@Johnny Best αυτό που λείπει μόνο είναι το super super..αν το θέλεις για να διαχειρίζεσαι το ρουτ είναι στη εσωτερική σου μνήμη.. Μπορείς να το φλασαρεις μέσω twrp.. Κάνε και ένα wipe cache και dalvic cache και θα είσαι κομπλέ
Sent from my MI 5s using Tapatalk -
Ο/H teoxoli έγραψε:
Καλησπερα μολις έβαλα την τελευταία xtrv 7.2.9 σε rn2 και οταν ανοιξε το κινητο μου βγαζει συνεχει το μυνημα "Δυστυχως η διαδικασια android.proces εχει σταματησει και μου το βγαζει σφαλμα. δεν με αφηνει να κανω τιποτα γιατι παταω ακυρωση και μετα μου το ξαναβγαζει κατευθειαν. μπορει καποιος να βοηθησει?
-
UPDATE :
Ετοιμάσαμε νέα TWRP Recoveries συμβατά με Android 7 ROM για τις παρακάτω συσκευές....
Mi Max (Hydrogen) => ota.xiaomi-miui.gr/downloads/roms/Mi-MAX/twrp-hydrogen-7.img
Mi Max PRO (Hellium) => ota.xiaomi-miui.gr/downloads/r…Max_PRO/twrp-helium-7.img
Mi-4S (Aqua) => ota.xiaomi-miui.gr/downloads/roms/Mi-4S/twrp-aqua-7.img
Τα παραπάνω TWRP Recoveries ενσωματώνουν τον νέο Kernel από Android 7 σε περίπτωση που έχετε προβλήματα με το recovery μετά από το Flash στις νέες 7.2.9 ROM.
Δοκιμάστε τα και περιμένουμε τα σχόλιά σας ... -
@linuxilakis μπορείς σε παρακαλώ πολύ να μου δώσεις πιο αναλυτικές οδηγίες για να το περάσω; Που θα το βρω; Πρώτη φορά ασχολούμαι με xiaomi σε ευχαριστώ
-
Στον εσωτερικό σου χώρο έχεις ένα ζιπ supersu.zip.. Μπαίνεις στο recovery και πατάς install όπως κάνεις με τις ΡΟΜ βρίσκεις το zip αρχειο όπως προείπα και πατάς install.. Στο τέλος όταν τελειώσει θα σου βγάλει δύο επιλογές wipe cache & dalvik και reboot system. Κάνεις το πρώτο.. Μετά reboot system θα περιμένεις να φορτώσει η μπάρα της εκκίνησης και θα έχεις super su.. Όταν ανοίξει πας google play βρίσκεις την εφαρμογή super su στις εγκατεστημένες σου πας τρεις τελίτσες πάνω δεξιά και ξετσεκαρεις το auto update. Μην κάνει κάνα update που δεν το θέλουμε Γιατί χαλάει την ρομ. @ Johnny Best οκ?
Sent from my MI 5s using Tapatalk -
@linuxilakis ξεκίνησα και έκανα τα βήματα που μου είπες... μέχρι το reboot ολα οκ... Μετά το reboot ομως δεν μου εμφανίζει κανένα εικονίδιο supersu, ούτε το εμφανίζει ως εγκατεστημένο στο play store, τι παίζει; (σημ. μέσα στο twrp δεν φάνηκε να βγάζει κανένα σφάλμα κατά την εγκατάσταση...)
-
@MIUI_ART Πέρασε το νέο TWRP στο Hydrogen μέσω Install από το παλιό. Δεν βλέπω καμία οπτική διαφορά ούτε άλλαξε το νούμερο έκδοσης μιας και παραμένει 3.0.2.0, να υποθέσω ότι πέρασε σωστά, Πήρα και ένα backup με αυτό. Πάντως όπως είχα πει και σε προηγούμενο μήνυμα ούτε το παλιό είχε πρόβλημα. Το μόνο πρόβλημα υπάρχει σε δύο Modes της Camera (HHT & Πανόραμα). Έχω πάθει πλάκα όμως με το ποσό καλή είναι η διαχείριση της μπαταρίας.... Ευχαριστώ.
-
-
Ο/H Nikos Fertis έγραψε:
Ευχαριστω εκ των προτερων παιδια
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες