Οχι δεν τρέχει τίποτα.Κατά την εγκατάσταση στα πέρασε ετσι.Ο/H Johnny Best έγραψε:
panos61 μάλλον αναφέρεσαι σε μένα, με εκείνο το κενό τι παίζει; μου φαίνεται παράξενο για αυτό ρωτάωΟ/H Panos61 έγραψε:
Μια χαρά εισαι.Οτι δεν χρειάζεσαι το κάνεις απεγκατάσταση.
[XTRV-7.2.9] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 16/2 14:00)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
thanks!!!!
-
Επειδή υπάρχει ένα θέμα με το Mi Note Pro:
Εγκατέστησα χθές την έκδοση Nougat στο κινητό μου χωρίς factory reset μέσω TWRP. Κακώς γιατί γίνεται μετάβαση απο LOLIPOP σε NOUGAT .
1.Το κινητό είναι πιο αργό αλλά δουλεύει κανονικά.
2.Το TWRP χάθηκε με αποτέλεσμα να μην μπορώ να βάλω την έκδοση fix ούτε να τρέξω κάποιο back up.
3. Έκανα unlock Bootloader για να είμαι σίγουρος.
4. Εγκατέστησα την TWRP που προτείνεται στο site χωρίς επιτυχία. Δοκίμασα και άλλες με έκδοση 3.0 χωρίς αποτέλεσμα.
5. Οι δοκιμές έγιναν ολοκληρωμένες μέσω ADB και Flashify, όμως πάντα παραμένει αναμμένο το logo MI χωρίς να μπαίνει σε TWRP.
6. Το κινητό δεν κάνει factory reset.
Το συμπέρασμα νου είναι οτι: είτε είμαι άτυχος και δεν βρήκα σωστό TWRP leo, είτε πρέπει να ακολουθήσω κάτι άλλο που δεν γνωρίζω.
Έχετε να προτείνετε κάτι?
-
Ο/H nikosef έγραψε:
Εγκατέστησα χθές την έκδοση Nougat στο κινητό μου χωρίς factory reset μέσω TWRP. Κακώς γιατί γίνεται μετάβαση απο LOLIPOP σε NOUGAT .
2.Το TWRP χάθηκε με αποτέλεσμα να μην μπορώ να βάλω την έκδοση fix ούτε να τρέξω κάποιο back up.
4. Εγκατέστησα την TWRP που προτείνεται στο site χωρίς επιτυχία. Δοκίμασα και άλλες με έκδοση 3.0 χωρίς αποτέλεσμα.
5. Οι δοκιμές έγιναν ολοκληρωμένες μέσω ADB και Flashify, όμως πάντα παραμένει αναμμένο το logo MI χωρίς να μπαίνει σε TWRP.
Το συμπέρασμα νου είναι οτι: είτε είμαι άτυχος και δεν βρήκα σωστό TWRP leo, είτε πρέπει να ακολουθήσω κάτι άλλο που δεν γνωρίζω.
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Διορθώθηκε η ROM για το RedMi PRO (Omega) για το πρόβλημα που είχε με την λάθος Version στις πληροφορίες.
Ενσωματώθηκε στην ROM του Mi-4C (Libra) το νέο twrp Recovery που είναι συμβατό με Android 7 (Nougat)
Όσοι από εσάς έχετε χάσει το twrp recovery στο Mi-4C (Libra), ελέγξτε πρώτα αν έχει κλειδώσει ο Bootloader και ξεκλειδώστε τον.
Κατεβάζετε το νέο twrp από ΕΔΩ
Κάνετε extract από το zipτο twrp.img
Βάζετε την συσκευή σε Fastboot Mode
Κάνετε Flash με την χρήση της εντολής fastboot flash recovery twrp.img
Όλα τα παραπάνω τα κάνετε ΜΟΝΟ αν έχετε βάλει ήδη την νέα Nougat ROM
Οι σύνδεσμοι για την λήψη βρίσκονται στην αρχική σελίδα του νήματος. -
Σε kenzo, φλασαριστηκε χθες.
Ολα καλα μεχρι τωρα.
Ισως λιγο καλυτερη διαχειριση μπαταριας.
Τα γνωστα θεματα με τον ηχο κλησης και την Πολωνια παραμενουν. -
-
-
Ο/H nikosef έγραψε:
Μπορεις να μου πεις πως το εκανες? -
-
Καλησπερα μολις έβαλα την τελευταία xtrv 7.2.9 σε rn2 και οταν ανοιξε το κινητο μου βγαζει συνεχει το μυνημα "Δυστυχως η διαδικασια android.proces εχει σταματησει και μου το βγαζει σφαλμα. δεν με αφηνει να κανω τιποτα γιατι παταω ακυρωση και μετα μου το ξαναβγαζει κατευθειαν. μπορει καποιος να βοηθησει?
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Πριν από λίγο φτιάξαμε νέο Recovery για το Mi-Note PRO με ανανεωμένο kernel συμβατό με Nougat.
=> twrp7.img
Δοκιμάστε να το κάνετε flash από Fastboot mode με το γνωστό τρόπο με χρήση της εντολής fastboot flash recovery twrp7.img ,
και αμέσως μετά δώστε fastboot boot twrp7.img .
Αν δεν κάνει reboot στο Twrp με την εντολή fastboot boot , απλά κάνετε Reboot στο Recovery κρατώντας πατημένα τα πλήκτρα Power & Volume UP.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα