Διαφήμιση

[XTRV-7.2.9] H νέα έκδοση​ της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 16/2 14:00)​

• Ολοκληρώθηκε
    • ROM
    • Poll
    • Xiaomi
    • Miui Dev
    • Στο libra είναι επιεικώς απαράδεκτη... Είναι χειρότερη ακόμα και από τις alpha εκδόσεις που είχα δοκιμάσει. Με την διορθωμένη (ο θεός να την κάνει) δεν δουλεύει ούτε η κάμερα, ούτε κάνει restore από το mi backup...
    • Σε RN2 Hermes όλα καλά.
      Άντε γιατί σκουριάσαμε τόσο καιρό.
      Ευχαριστούμε :thumbsup:
    • Διαφήμιση
    • Ο/H djtutis έγραψε:

Στο libra είναι επιεικώς απαράδεκτη... Είναι χειρότερη ακόμα και από τις alpha εκδόσεις που είχα δοκιμάσει. Με την διορθωμένη (ο θεός να την κάνει) δεν δουλεύει ούτε η κάμερα, ούτε κάνει restore από το mi backup...
      για το restore ξανακάνε μέσα από τις ρυθμίσεις ένα restore θα δουλέψει εμένα μου δούλεψε.για τα άλλα τώρα.... Άστα
    • Η μπαταρία για το Hydrogen φαίνεται προς το παρόν σούπερ... Εχουν πρόβλημα δύο Modes στην Camera στο HHT βγάζει το μήνυμα που φαίνεται στο πρώτο screenshot, και στο πανόραμα κρασαρει τελείως...
      Images
      • Screenshot_2017-02-11-13-46-24-013_com.android.camera.jpg

132,88 kB, 360×640, viewed 122 times
      • Screenshot_2017-02-11-13-48-43-832_com.teslacoilsw.launcher.jpg

140,53 kB, 360×640, viewed 113 times
    • Σε mi note pro δεν μπορω να κανω flash to recovery.....κανω τα βηματα οπως αναγραφονται και μου βγαζει αυτο...

C:\adb>fastboot flash recovery twrp.img
      target reported max download size of 536870912 bytes
      sending 'recovery' (47532 KB)...
      OKAY [ 1.031s]
      writing 'recovery'...
      FAILED (remote: Partition flashing is not allowed)
      finished. total time: 1.046s

Επισης δεν μπορω να κανω factory reset. Παταω να κανει factory reset βαζω τον κωδικο χρηστη της miui που ζηταει και απλα το κινητο κλεινει. Δεν κανει wipe τιποτα.
    • Ο/H paulpap01 έγραψε:

Ο/H kexas έγραψε:

Ο/H koukis έγραψε:

σε libra η κάμερα δε λειτουργεί, το twrp χάθηκε.root δεν έχω και οι εφαρμογές δεν δουλεύουν,η εφαρμογή του φόρουμ αναβοσβηνει αυτά σε 5 λεπτά. Τι κάνουμε;

Ο/H Aris Dinovitsis Deauville έγραψε:

Ο/H sportage έγραψε:

Καλημέρα. Σε Mi4c πέρασα το πρώτο updateπου βγήκε χτες για android 7, αφού πρώτα έκανα factory resetκαι τα 2 wipe στη cache. Πέρασε οκ αλλά δεν λειτούργει η κάμερα. Στη συνέχεια ήρθε mail ότι βγήκε νέα έκδοση που διορθώνει πρόβλημα μπαταριάς (έλπιζα και το πρόβλημα στη κάμερα) και πήγα να την περάσω, αλλά όταν πάω να ξεκινήσω σε recovery είναι σαν να έχει χάσει το TWRP. Μετά από πολλές προσπάθειες να περάσω το TWRP, δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα. Ούτε με flashily, ούτε κάνοντας επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων όπου και εκεί δεν γίνεται επαναφορά της συσκευής (ξεκινάει η συσκευή χωρίς να έχει χάσει τίποτα) και φοβάμαι ότι μετά τη πρώτη εγκατάσταση κλείδωσε ο bootloader εκτός και είναι πρόβλημα TWRP με Android 7. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα ή καμία ιδέα για το πώς θα καταφέρω να μπω σε TWRP?
      το ίδιο ακριβώς πρόβλημα και εγω
      τα ιδια προβληματα και εγω
      Καλημέρα σας, πιθανότατα έχει κλειδώσει ο Bootloader, στο δικό μου (αν και κάνω χρήση της Rom από Xiaomi.EU) όταν εχθές το πρωί πέρασα την πρώτη έκδοση που έβγαλε το Xiaomi.eu κλείδωσε ο Bootloader, στην συνέχεια ξεκλείδωσα Bootloader και έκανα εγκατάσταση ένα νέο TWRP που δόθηκε από ένα μέλος του Xiaomi.eu και είναι συμβατό με το Mi4c και την έκδοση Android 7.0 Το νέο TWRP θα πρέπει να μπει μόνο όταν έχουμε εγκατεστημένο Android 7. 0.Επειδή όπως φάνηκε η πρώτη έκδοση είχε τρομερό Battery Drain το βράδυ πέρασα την νέα Rom που έβγαλε το Xiaomi,eu μέσα απο το νέο TWRP κάνοντας wipe Cache και Dalvik Cache. Στην δεύτερη εγκατάσταση δεν ξανά κλείδωσε το Bootloader και μέχρι στιγμής η μπαταρία δείχνει να πηγαίνει αρκετά καλά για τα δεδομένα φυσικά του Mi4c. Θέμα με την κάμερα δεν είχα ούτε με την πρώτη ούτε με την δεύτερη Rom.
      εγω το ξεκλείδωσα αλλα παραμενει το ιδιο προβλημα

=============== Φεβ 11th 2017, 2:03pm ===============
      να ρωτησω επειδη δεν μπενει twrp ειπαρχει καποιος τροπος να κανω wip cache davlic απο καπου αλλου μηπως και στρωσει για να μπορεσω να βαλω το twrp μετα?

αν βαλω παλιοτερο twrp θα εχω θεμα?
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα, μια ερωτηση για τους κατόχους του mi5s plus που έχουν ελληνική rom όχι stable ! Όταν βγει rom με nougat εμείς απλά την περνάμε από πάνω κανονικά σαν Update η κάνουμε άλλη διαδικασία!? Αυτό δεν κατάλαβα. Ευχαριστώ πολύ!
    • Καλησπέρα στο φορουμ.
      Κάτοχος του MiMax 2/16 και θα θελα μια βοήθεια για να περάσω την νέα ρομ.
      Αυτήν την στιγμή έχω ξεκλειδώσει τον bootloader,έχω περάσει την MIUI 8 Global 6.12.22 Beta αλλά δεν μπόρεσα παρά τις προσπάθεις μου να περάσω το twrp. Ενώ το φλάσαρα κ ακολοθυούσα την διαδικασία format/data και yes μετά το τηλ έμενε κολλημένο στο σύμβολο mi ,όση ώρα και να το άφησα. Δοκίμασα και το official twrp αλλά καυτό που υπάρχει εδώ στο φόρουμ.
      Θα μπορούσε κάποιος φίλος να με βοηθήσει να περάσω το twrp και να φλασάρω την νέα έκδοση 7.2.9? ( Δυστυχώς θα βρίσκομαι εκτός υπολογιστή για τις επόμενες 5 ώρες)
      Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποια βοήθεια.
    • Καλημέρα σε όλους/ες.

Στο redmi pro δεν γίνεται η αναβάθμιση. Βγάζει στην αρχή:
      mount κάτι failed
      μετά φαίνεται να προχωράει κανονικά και βγάζει μήνυμα επιτυχίας στο τέλος αλλά η έκδοση παραμένει η 7.1.19.
      Αυτό φαίνεται κι από το carousel που δεν έχει διορθωθεί.

Δεν θα έπρεπε πριν βγει μία ROM να δοκιμάζεται στο κατά το ότι τουλάχιστον μπορεί να εγκατασταθεί?
      Δε λέμε για τα bugs. Ξέρουμε ότι είναι development ROM. Αλλά να έχει και bug στο install script. Νομίζω μας εκθέτει σε μεγάλο ρίσκο.

Κι εφόσον δεν εγκαθίσταται γιατί δεν την κατεβάζετε μέχρι να τη φτιάξετε για να μη την κατεβάζει τζάμπα ο κόσμος και χάνει την ώρα του. Σας τρώει και bandwidth.
    • [XTRV-7.2.9] H νέα έκδοση​ της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 10/2 22:00)​

@kexas εγώ έβαλα αυτό το twrp recovery-TWRP-3030.img - Google Drive που βρήκα στο xiaom.eu. Το πέρασα με fastboot commands ,αφού πρώτα έκανα unlock bootloader.

Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Kmarkou έγραψε:

Ο/H markito έγραψε:

mi5---->ολα καλα :thumbup:
      Η μπαταρία φαινεται σουπερ. Θα το δουμε και στην πορεια
      όταν λές όλα καλά , έχεις και τους 4 πυρήνες ;
      Xθες που την εβαλα το cpu z μου έδειχνε οτι δούλευαν και οι τεσσερις ενώ τώρα που το βλέπω δουλευουν οι δύο
      edit: Να προσθέσω οτι σημερα ανακάλυψα οτι είχα χάσει τις ρυθμισεις ιντερνετ αλλά τις έβαλα χειροκινητα και ολα καλά