παιδια εγω εχω ολα τα πιο πανω προβληματα στην συσκευη μου οπως και οι τα υπολοιπα παιδια, αλλα εχω και αλλο ενα προβλημα δεν βλεποι ο υπολογιστής συνδέοντας με usb το κινητό. Δεν μπορει να μπει σε Fastboot. Δύστυχος ειμαι σε απόγνωση, και απο οτι κατάλαβα στην πορεία πρέπει να εκανα update στο supersu μεσω Playstore.
[XTRV-7.2.9] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 16/2 14:00)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Στο Note Pro αφού έκανα πρώτα wipe data/cache/dalvnik για σιγουριά, μπήκε η δεύτερη έκδοση της ROM που βγήκε με διορθωμένο το TWRP, χωρίς πρόβλημα. Μου έβγαλε και εμε΄να αυτό με το unknown command και ότι δεν μπορούσε να κάνει mount μία διαδρομή, δύο φορές μάλιστα. Στο Mi5S Plus η rom μπήκε επίσης χωρίς πρόβλημα. Δεν έχω προλάβει για Mi3/Note 4. Υπόψιν στο Redmi Note 4G, εδώ και 1-2 εβδομάδες μου έβγαζε μήνυμα ότι υπάρχει έτοιμη αναβάθμιση να κατέβει μέσω ΟΤΑ και να μπει. Ε τελικά χθες βαρέθηκε να περιμένει μάλλον και την κατέβασε. Μου πέρασε Mi Recovery 2.1 νομίζω και μετά Global με ελληνικά. Επειδή δεν είδα κάποιο πρόβλημα και έτσι κι αλλιώς το κινητό το έχει ο μικρός για παιχνίδια και Youtube, δεν θα του βάλω TWRP. Θα το αφήσω με την Global να δω τι λέει.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
@tolma Τι έκανες και συνέβη αυτό ? Περίμενε θα σου απαντήσουν τα παιδιά, θυμάσαι ποια rom είχες ?
Redmi Note 3 Pro -
Ο/H tilos4523 έγραψε:
σε mi note pro oμαδα δεν δουλευει καθολου η καμερα ! μετα απο clean και wipe . επισης ο καιρος δεν βρισκει τοποθεσια.
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
ειχα την 6,9,8 και πηγα να βαλω την τελευταία
-
Καλημέρα στο forum
Αυτό που παρατήρησα στην νέα rom 7.2.9 και όσον αφορά το Redmi 2 TD, είναι ότι οτιδήποτε και αν καθορίσω σαν προτιμόμενο τύπο δικτύου και χωρίς συνδεθώ με data, στην μπάρα και δίπλα στο εικονίδιο του σήματος μου δείχνει άλλες φορές Vodafone GR , άλλες φορές Vodafone GR 3G και άλλες φορές Vodafone GR 4G(έχω Vodafone).
Είναι άραγε πρόβλημα της rom το ότι δεν μπορεί να σταθεροποιηθεί στον τύπο δικτύου που ορίζουμε ή στην xtrv beta 2 μας δείχνει σε τι θα συνδεθούμε αν και εφόσον??? -
Καλημέρα παιδιά.
Πρώτη φορά γράφω στο forum!
Καταρχήν να συγχαρώ όλατα παιδιά που ασχολούνται και μας δίνουν τα φώτα τους..φυσικά με ότι νέοκυκλοφορεί από την xiaοmi.
Kάτοχος ενός Mi4c και εγώ, πέρασατο βραδάκι το update που βγήκε για android 7 .
Το Πέρασε κανονικά αλλά δεν λειτούργει η κάμερα και η μπαταρία αδειάζει πολύ γρηγορότατα αλλάκαι το κινητό ζεσταίνεται αρκετα.
Υπάρχει κάποια λύση προς το παρόν η πρέπει να περιμένουμε? -
Καλημέρα σε όλους έχω ένα θέμα με το fb όταν πάω να δω Live μετάδοση μου κολαει η οθόνη ακούγεται μόνο ο ήχος και κολαει και το τηλέφωνο γιατί???
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Mi Note Pro
Τo twrp δουλεύει άψογα, οπότε το μόνο που χρειάζεται είναι πλέον οι διορθώσεις της Rom.
1.Περασα το TWRP απο ADB.
2.Περασα την καινούρια ROM.
3. Καθαρισμός dalvik cache πριν και μετα την εγκατάσταση της Rom.
4. Οντως λειπει κάποιο command κατα την εγκατάσταση.
5. Η camera δεν δουλεύει και το κινητό αργεί να ανταποκριθεί.
Ολα αυτά χωρις να κανω factory reset. Απλα περναω την καθε fixed rom πανω απο την αλλη. -
Ο/H nikosef έγραψε:
Mi Note Pro
Τo twrp δουλεύει άψογα, οπότε το μόνο που χρειάζεται είναι πλέον οι διορθώσεις της Rom.
1.Περασα το TWRP απο ADB.
2.Περασα την καινούρια ROM.
3. Καθαρισμός dalvik cache πριν και μετα την εγκατάσταση της Rom.
4. Οντως λειπει κάποιο command κατα την εγκατάσταση.
5. Η camera δεν δουλεύει και το κινητό αργεί να ανταποκριθεί.
Ολα αυτά χωρις να κανω factory reset. Απλα περναω την καθε fixed rom πανω απο την αλλη.
-
Ο υπολογιστης βλεπει την συσκευη μεσω usb αλλα δεν βλεπει τα αρχεια που ειναι μεσα,καμια ιδεα για το τι μπορεί να συνβαινη?
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα