Και κάτι αστείο κοιτάξτε τις θερμοκρασίες που βγάζει στην προγνωση
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Pocofone
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΦταίει το Θέμα με τα Fonts που κάνει χρήση.Ο/H petrosarfaras έγραψε:
Και κάτι αστείο κοιτάξτε τις θερμοκρασίες που βγάζει στην προγνωση
Είναι λογικό να συμβεί αυτό. Πέρασες νέα ROM, άρα όλες οι stock εφαρμογές και οι ρυθμίσεις πρέπει να έχουν αρχικοποιηθεί.Ο/H johnkeppas έγραψε:
Η λογική (αλλά και η εμπειρία) λέει ότι μπορεί να υπάρχουν προβλήματα ναι. Θεωρητικά ένας κλειδωμένος bootloader δεν πρέπει να επιτρέπει φλασαρίσματα σε critical partitions. Τώρα στην πράξη τι να σου πω, έχουμε δει διάφορα.Ο/H than73 έγραψε:
Παιδιά μια ερώτηση ίσως χαζή αλλά έχω μπερδευτεί. Όπως είπα σε προηγούμενο ποστ, πέρασα την fixed Rom σε mi4c και γενικά όλα καλά εκτός της κάμερας. Μάλιστα το twrp αναβαθμίστηκε. Όμως είδα με τον οδηγό ότι κλείδωσε ο bootloader. Από εδώ και πέρα δε θα μπορώ να περάσω τις καινούργιες ρομ στη φάση που είμαι?
Ευχαριστώ για την απάντησή σου. Από αυτό το στάδιο που είμαι, με περασμένη την 7.2.9, πως ξεκλειδώνω bootloader?Ο/H BanditGR έγραψε:
Είναι λογικό να συμβεί αυτό. Πέρασες νέα ROM, άρα όλες οι stock εφαρμογές και οι ρυθμίσεις πρέπει να έχουν αρχικοποιηθεί.Ο/H johnkeppas έγραψε:
=============== Φεβ 12th 2017, 9:24pm ===============
Η λογική (αλλά και η εμπειρία) λέει ότι μπορεί να υπάρχουν προβλήματα ναι. Θεωρητικά ένας κλειδωμένος bootloader δεν πρέπει να επιτρέπει φλασαρίσματα σε critical partitions. Τώρα στην πράξη τι να σου πω, έχουμε δει διάφορα.Ο/H than73 έγραψε:
Παιδιά μια ερώτηση ίσως χαζή αλλά έχω μπερδευτεί. Όπως είπα σε προηγούμενο ποστ, πέρασα την fixed Rom σε mi4c και γενικά όλα καλά εκτός της κάμερας. Μάλιστα το twrp αναβαθμίστηκε. Όμως είδα με τον οδηγό ότι κλείδωσε ο bootloader. Από εδώ και πέρα δε θα μπορώ να περάσω τις καινούργιες ρομ στη φάση που είμαι?