[XTRV-7.2.9] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 16/2 14:00)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Χωρίς να θέλω να αποθαρρύνω κανένα είναι πολύ νωρίς ακόμα για Nougat, ειδικά Nougat σε MIUI που εφαρμόζει τα δικά του optimizations σε επίπεδο εφαρμογών και επιθετικότατη διαχείριση μνήμης, δίνοντας ανεξήγητα τρομερά μεγάλη προτεραιότητα στα stock apps (μηνύματα, dialer και δεν συμμαζεύεται). Το AOSP android δεν συμπεριφέρεται έτσι και καλά κάνει. Η μνήμη υπάρχει για να χρησιμοποιείται. Από εκεί και πέρα το firmware είναι ακόμα ανώριμο. Δεν είναι δυνατόν να βάζεις αναβάθμιση και να μη σου δουλεύει κάτι βασικό όπως πχ η κάμερα ή ο αισθητήρας δακτυλικών (λέμε τώρα). Έχεις πληρώσει γι' αυτά τα features, διαφορετικά έπαιρνες και μια συσκευή των 100 ευρώ και έκανες τη δουλειά σου.
μην ανακυκλώνουμε μία παλιά συζήτηση που έχουμε εξαντλήσει πολλές φορές στο παρελθόν...
Όλες οι Developer είναι ΒΕΤΑ, που σημαίνει αυτόματα ότι είναι δοκιμαστικές - με Bugs και υπάρχουν ΜΟΝΟ για να δοκιμάζει οι Xiaomi την συμπεριφορά των συσκευών στις αλλαγές που κάνει, και στα Features που προσθέτει, ώστε να τα διορθώσει, και μετά να ενσωματώσει ότι δουλεύει σωστά στις STABLE Versions.
Άρα λοιπόν, όποιος βάζει Developer ROM, την βάζει πάντα με δική του ευθύνη γνωρίζοντας όλα τα παραπάνω....
Μην αρχίζουμε τα ίδια "παράπονα" γιατί αυτή η συζήτηση είναι αδιέξοδη, και το μόνο που καταφέρνουμε είναι να κουράζουμε.
Όλα θα διορθωθούν σιγά - σιγά, και μην ξεχνάτε πως η MIUI δεν έχει ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ σχέση με τις VANILLA Adroid ROM. -
Καλησπερα σε mi note pro μετά την αναβάθμιση δε δουλεύει η camera και η μπαταρία φεύγει σα νερό. Και όταν γράφεις στο πληκτρολόγιο κάνει ένα τρεμοπαίξημο η οθόνη. Αυτά παρατήρησα εγώ. Ελπίζω να διορθωθούν.
-
Ο/H nikosef έγραψε:
Ο/H tolma έγραψε:
Ο υπολογιστης βλεπει την συσκευη μεσω usb αλλα δεν βλεπει τα αρχεια που ειναι μεσα,καμια ιδεα για το τι μπορεί να συνβαινη?
OffTopic1. Πρεπει να είναι ενεργός ο εντοπισμος σφαλματων usb στις επιλογές για προγραμματιστες.2. Πρέπει να αλλάξεις την επιλογή για φόρτιση σε επιλογή για μεταφορά αρχείων όταν συνδεθεί η συσκευή από την pop up ειδοποίηση.
3. Αν ειναι σταθερός υπολογιστής σύνδεσε το κινητό σου στις πισω θύρες usb απευθείας στην μητρική.
4. Είναι εγκατεστημενοι οι usb drivers?
-
Το λοιπόν, σε σχέση με την προηγούμενη είναι πιο σταθερή, δεν μου κλείνει ξαφνικά εφαρμογές όπως ο Chrome, το Facebook, το tapatalk που το έκανε με την προηγούμενη rom, το μόνο πρόβλημα που έχω διαπιστώσει εγώ απ τη χρήση που κάνω στο κινητό, είναι η χρήση της μπαταρίας, το βγάζω απ τη φόρτιση και σε 2 λεπτά είναι 98%. Με αποτέλεσμα με τη χρήση που κάνω στο τηλέφωνο, το απόγευμα πέφτω σε μονοψήφιο ποσοστό, ενώ με την προηγούμενη με έβγαζε σχεδόν μια μέρα.
Όλα αυτά σε Mi5 -
Καλημέρα και από εμένα. Απευθύνομε στους κατόχους Mi3. Έχετε παρατηρήσει την ρύθμιση της αυτόματης φωτεινότητας της συσκευής? τι εννοώ ότι ενώ την έχω στο μηδέν η φωτεινότητα παραμένει έντονη.
Φωτεινότητα Mi3W.mp4 - Google Drive -
Καλημέρα.
Εχθές εγκατέστησα την rom στο MI max pro μου, αντιμωτοπιζωντας τα γνωστά με την κάμερα θέματα. Παρατήρησα πως τα στοιχεία επεξεργασίας στις φωτογραφίες δεν έχουν μεταφραστεί.
Για περισσότερα θα επανέλθω. -
@spideman3 στο mi4 πάντως δουλεύει η φωτεινότητα κανονικά.
Αυτό που παρατήρησα είναι ότι μου έρχονται διπλά τα sms.. -
@kostakislarisa
Για τα μηνύματα δεν ξέρω γιατί την συσκευή την έχει κυρίως η κόρη. Η μετάβαση από GTV σε XTRVbeta1 και XTRVbeta1 σε XTRVbeta2 έγινε με FR. Μόλις έστειλα από το δικό μου κανονικά έλαβε. Κάνε μια εκκαθάριση δεδομένων στην εφαρμογή sms. -
Ο/H nikosef έγραψε:
Mi Note Pro.
Αν και η μπαταρία στεγνώνει γρήγορα, αν και η κάμερα δεν δουλεύει το κινητό έχει καλύτερη βαθμολογία με Nougat.
Όπως αναγράφουν οι οδηγίες έχω ήδη περάσει τη τελευταία 6.12.22
Ευχαριστώ προκαταβολικά -
Ο/H kexas έγραψε:
Ο/H nikosef έγραψε:
Ο/H tolma έγραψε:
Ο υπολογιστης βλεπει την συσκευη μεσω usb αλλα δεν βλεπει τα αρχεια που ειναι μεσα,καμια ιδεα για το τι μπορεί να συνβαινη?
OffTopic1. Πρεπει να είναι ενεργός ο εντοπισμος σφαλματων usb στις επιλογές για προγραμματιστες.2. Πρέπει να αλλάξεις την επιλογή για φόρτιση σε επιλογή για μεταφορά αρχείων όταν συνδεθεί η συσκευή από την pop up ειδοποίηση.3. Αν ειναι σταθερός υπολογιστής σύνδεσε το κινητό σου στις πισω θύρες usb απευθείας στην μητρική.
4. Είναι εγκατεστημενοι οι usb drivers?
-
@MIUI_ART
Μήπως το link στο αρχικό ποστ που παραπέμπει στις stable ROM θα ήταν καλύτερα να παρέπεμπε στις 8.1.Χ ROM αντί στις 8.0.Χ ROM;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα