Είχα το ιδιο προβλημα κι εγω προσπαθησαμε και με τον @NasDriver κανα 4ωρο αλλα τιποτα,το πηγα σε καταστημα που κανει service και λοιπα δεν καταφεραν κατι μου ειπαν οτι μαλλον υπαρχει προβλημα στην μητρικη και τελικα το εστειλα πισω στην αντιπροσωπεια και περιμενω αναπτηση να μου πουν τι ακριβως παιχτικε!
SOLVED - [Mi5s plus] Δεν ανοίγει δεν εμφανίζει logo
-
-
Παιδιά απίστευτο!!!! Ήθελα να δω πως είναι το κινητό πάω να το ανοίξω αρχικά και τίποτα. Το βάζω στο pc καμία σύνδεση και βλέπω ξαφνικά το φωτάκι το κόκκινο να αναβοσβήνει. Εε το βάζω στον φορτιστή πάνω βλέπω το Mi logo και την μπαταρία να φορτίζει. Το άφησα λίγο άργησε και να ξεκινήσει αλλά άνοιξε, γιατί είχε όντως περαστεί άλλη rom. Είχα διαβάσει κάπου να το αφήσω να ξεφορτίσει αλλά δεν το περίμενα μετά από όλα αυτά να δουλέψει. Τι χαρά και αυτή πάνω που επικοινωνούσα με το μαγαζί για να το στείλω πίσω... Πάλι καλά!
Τώρα update για official rom το περνάω σε κάποιο φάκελο και μέσα από την εφαρμογή update το κάνω σωστά?
-
Τωρα έμαθες ότι τα Xiaomi δεν χωνεύουν την βαθεία αποφόρτιση της μπαταρίας
Ο/H S0ult έγραψε:
-
Έχει μια 8.0.14.0 κινέζικη stable rom που του είχα περάσει όταν πειραματιζόμουν να δω αν θα ανοίξει αλλά θέλω να βάλω μια global stable τώρα με τελείως απλό official τρόπο για να μην πάθει τίποτα πάλι.
-
Ο/H S0ult έγραψε:
Έχει μια 8.0.14.0 κινέζικη stable rom
Ανεβασε ενα screenshot απο το Settings/About Phone
-
I
-
-
-
το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ και το έστειλα πίσω και μου το αλλάξανε όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω θέμα
mi5s plus boot problem
Δεν ξέρω που οφειλόταν αλλά στο φορτιστή και στο usb του laptop το είχα πολύ ώρα για να αποφορτίστηκε εντελώς. Πάντως μετά από αυτό μόνο με official rom.
Επίσης επειδή τώρα τελευταία έχω δει πολλά ξεκλειδώματα και με unofficial rom (έγινε και σε μένα σε 1 mi5 pro καλό είναι πρώτα να δοκιμάζουμε αυτό γιατί με ξεκλείδωτο bootloader τα πράγματα απλοποιουνται πολύ.
@S0ult @Bodai μήπως η ρομ είναι oficial 8.0.16.0 είναι η τελευταία κινεζική stable
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0