Καλησπερα, Εχθές πήρα ένα Xiaomi Mi Max 64, έχει περασμένη την ρομ miui global 8.1σταθερη8.1.9.0 Android 6.0.1 , Έχω βάλει μια SIM και μια TFT 64 . Το πρόβλημα μου είναι από το Usb stick κάνω αντιγραφή από το usb stick προς tft card και μου βγαζει =Παρακαλώ επιλέξτε πρώτα την κάρτα sd σας , και έχει ακύρωση και επιλογή ,πατάω επιλογή και μου λέγει = αποτυχία πιστοποίησης =, είναι κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω ? Δοκίμασα όλα τα File manager , τίποτα , την βοήθεια σας.
Mi Max 64 - Δεν δέχεται την sd κάρτα μου
-
-
Kανεις ???????????
Καλησπερα, Εχθές πήρα ένα Xiaomi Mi Max 64, έχει περασμένη την ρομ miui global 8.1σταθερη8.1.9.0 Android 6.0.1 , Έχω βάλει μια SIM και μια TFT 64 . Το πρόβλημα μου είναι από το Usb stick κάνω αντιγραφή από το usb stick προς tft card και μου βγαζει =Παρακαλώ επιλέξτε πρώτα την κάρτα sd σας , και έχει ακύρωση και επιλογή ,πατάω επιλογή και μου λέγει = αποτυχία πιστοποίησης =, είναι κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω ? Δοκίμασα όλα τα File manager , τίποτα , την βοήθεια σας.
xiaomi-miui.gr/community/index…2-215909-jpg/?thumbnail=1 -
Φίλε μου άνοιξες ένα τόπικ με το όνομα του Mi Max 64 και στο ποστ σου έγραψες μόνο κανείς?
Είναι λάθος? Να στο σβήσω?
Θέλεις να πεις κάτι να το άλλάξω????
-
Μάλλον ήταν για αυτό το "Κανείς"
Η κάρτα sd δουλεύει κανονικά αλλού ? -
Ναι κανονικα
-
-
Όταν συνδέεις το Mi Max στον η/υ σου η κάρτα είναι διαθέσιμη (εμφανης) για αντιγραφές κλπ?
-
Έκανα μία δοκιμή στο δικό μου Redmi Note 2 με otg + usb stick = αντιγραφή στην sd και δούλεψε κανονικά με τον EFS explorer
Μήπως χρησιμοποιείς κάπια άλλη εφαρμογή που δεν είναι συμβατή ή δεν έχει δικαιώματα σωστά ? -
Format μπορείς να κάνεις στην κάρτα στο κινητό?. Το μήνυμα το βλέπεις στο pc? Στην διαχείριση συσκευών τι βλέπεις?Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
-
Bodai :
Ο/H Bodai έγραψε:
Όταν συνδέεις το Mi Max στον η/υ σου η κάρτα είναι διαθέσιμη (εμφανης) για αντιγραφές κλπ?
Σο redmi not 2 , δεν εχω προβλημα με EFS explorer
Την sd καρτα την εκανε format ,πολλες φορες. -
Δοκίμασε μια αντιγραφή και με τον ES Explorer και αν αποτύχει και αυτός δοκίμασε πρώτα να κάνεις format στην κάρτα μέσα από το Mi Max
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα