Περάστηκε όλα οκ , μονο που δεν μπορω να βρω που αλλάζω γραμματοσειρα εχει χαθει η επιλογη απο εκει που ηταν, καμια ιδεα?
[XTRV-7.2.16/17] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 19/2 13:48)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H righaris έγραψε:
Περάστηκε όλα οκ , μονο που δεν μπορω να βρω που αλλάζω γραμματοσειρα εχει χαθει η επιλογη απο εκει που ηταν, καμια ιδεα?
Μέσα στις ρυθμίσεις της οθόνης δεν είναι?
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Ο/H panino έγραψε:
Το καλύτερο είναι αφού βάλεις την ROM χύμα στην συσκευή σου, να κάνεις ένα Factory Reset (Εργοστασιακές Ρυθμίσεις) από το TWRP Recovery, και μετά να την κάνεις Flash από το TWRP Recovery.
Θα πρέπει όμως να τα περάσεις όλα από την αρχή στην συσκευή σου καθώς θα τα χάσεις.
=============== Φεβ 19th 2017, 1:52pm ===============
-
-
-
Ο/H panino έγραψε:
Αυτο φοβομουνα γιατί το τηλφ το έχω ας πούμε για επαγγελματική χρήση και έχω περάσει κάπου 100 και λογαριασμούς ασφαλείας με κάμερες πελατων
-
-
@panino Σήμερα πέρασα και εγώ την νέα 7.2.16.
1. Κάνε ένα backup οπως σου είπαν οι πιο πάνω
2. Το backup από τη συσκευή σου μετέφερέ το στο pc σου
3. έλεγξε από το mi account πότε είναι το τελευταίο backup σου
4.Πέρασε την νέα rom στη συσκευή σου
5. Από TWRP κάνε Factory Reset σύροντας το κάτω κουμπί
6. Από εκεί που είσαι γυρίζοντας πιο πίσω κάνε install την νέα ρομ
7 Reboot και τέλος
Η κάμερα το HDR κλπ μου δούλεψαν κανονικά εκτός της πανοραμικής και της νυχτερινής λήψης.
Υπάρχει περίπτωση να μη σου δουλεύουν τα δεδομένα τότε θα ακολουθήσεις τις οδηγίες που θα αναζητήσεις στο Foroum γιατί είναι το θέμα solved
Καλή επιτυχία !
Αυτά ισχύουν για την συσκευή mi4c που αγοράσθηκε πριν 31-12-2015 . Άλλως μπορεί να κλειδωθεί το bootloader που θα πρέπει να ξεκλειδώσεις. -
Ο/H kostakislarisa έγραψε:
@MIUI_ART μονο για την ένδειξη version είναι το fix;
-
Ο/H kostakislarisa έγραψε:
@mrdj2k ο φίλος που λες πέρασε ίδια έκδοση ρομ και όχι από 5.1.1 σε 7.. Θεωρώ πως πρέπει να ξεκλειδώσει πρώτα για να τη φλασαρεις.
Επίσης διάβασε στην πρώτη σελίδα σου λέει πως να περάσεις για πρώτη φορά την 7 είναι και με κόκκινα γράμματα η ανακοίνωση.
Ο/H maikmaik έγραψε:
Ο/H mrdj2k έγραψε:
Ο/H maikmaik έγραψε:
Πέρασα έχοντας κλειδωμένο bootloader την 7.2.16 πάνω από την 7.2.9 με απλό καθαρισμό από το twrp. Στην εγκατάσταση στην προ τελευταία σειρά μου έβγαλε E: unknown command [] ]. Άνοιξε το τηλέφωνο μια χαρά τα δεδομένα δεν χρειάστηκαν ρύθμιση ξανά, τα λάθη της κάμερας τα ίδια .Γενικά καλή όπως η προηγούμενη. Για την μπαταρία θα δούμε αργότερα.
Ευχαριστώ τους διαχειριστές!!!
Στάλθηκε από το Mi-4c μου
2 ερωτήσεις :
1. Έχει κλειδώσει ο bootloader στο κινητό μου και λέω να περάσω την νέα ROM με factory reset για πιο ομαλή λειτουργία μιας και μιλάμε για μετάβαση από 5.1.1 σε 7 nougat. Παίζει να "πέσει" το κινητό σε φάση bootloop λόγω κλειδωμένου bootloader;
2. Πρέπει να φλασάρω πρώτα το νέο twrp λόγω μετάβασης σε nougat ή δεν είναι απαραίτητο.
Ρωτάω εσένα φίλε μου επειδή έχουμε την ίδια συσκευη και πέρασες την ρομ ενώ έχεις κλειδωμένο bootloader...
Ο/H ngiannakos έγραψε:
καλησπέρα στην παρέα!!! RN3pro εγκαταστάθηκε χωρίς πρόβλημα! Ευχαριστούμε πολύ!!!
Edit: @mrdj2k την πρώτη την πέρασα με factory reset την δεύτερη με με απλό καθάρισμα.
Πρέπει πρώτα να φλασάρεις την 6.12.22 με Factory reset και αυτή.
Στάλθηκε από το Mi-4c μου
Στάλθηκε από το Mi8 μου!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα