Την εβαλα κι εγω στο mi max 32gb μου,απο χθες το βραδυ!!Ολα δειχνουν να δουλευουν αψογα!Kαι με τη καμερα δε βλεπω καποιο προβλημα,πχ.hdr η πανορομα,οπως με τη προηγουμενη ρομ!Παντως δε μπορω να καταλαβω-εμφανισιακα τουλαχιστον-διαφορες απο την 6.
Σήμερα πέρασα την 7.2.16 στο mi4c και γενικά πήγε καλά.
Δεν έκανa FR και έχω βέβαια κάποια προβλήματα στην κάμερα.
Διαπίστωσα όμως ότι το τηλ είναι UNROOTED.
Η εφαρμογήsupersu υπάρχει αλλά φαίνεται ως να μην λειτουργεί.
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος ????
Σήμερα πέρασα την 7.2.16 στο mi4c και γενικά πήγε καλά.
Δεν έκανa FR και έχω βέβαια κάποια προβλήματα στην κάμερα.
Διαπίστωσα όμως ότι το τηλ είναι UNROOTED.
Η εφαρμογήsupersu υπάρχει αλλά φαίνεται ως να μην λειτουργεί.
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος ????
Θα μπεις στο twrp και θα φλασάρεις το supersu που υπάρχει μέσα στη μνήμη του κινητού κ θα είσαι οκ.
Θα μπεις στο twrp και θα φλασάρεις το supersu που υπάρχει μέσα στη μνήμη του κινητού κ θα είσαι οκ.
'Εσβησα την εφαρμογή που υπήρχε και φλασάρισα από TWRP, όπως είπες, εγκαταστάθηκε το supersu αλλά το τηλ παραμένει unrooted. Μήπως πρέπει να κάνω και κάτι άλλο ?
Κάθε φορά που ανοίγω το κινητό το πρωί βγάζει μήνυμα πως η κάρτα sim δεν είναι ενεργοποιημένη. Αυτό μέχρι να μπω σε WiFi, μετά φεύγει. Τι μπορώ να κάνω για να μη το βγάζει?
Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες φίλε μου. Μια ερώτηση ακόμα αν γνωρίζεις. Για να ξεκλειδώσει ο bootloader θέλουμε πάλι να κάνουμε την αρχικη διαδικασία ( Official china developer κλπ);; Η όπως είμαστε προσπαθούμε;;
Φίλε @mrdj2k το λογικό είναι με china developer.
@maikmaik σου κλείδωσε το bootloader ? Αν το τηλέφωνό σου αγοράστηκε πριν την 31-12-2015 ο bootloader δεν κλειδώνει. Ακόμα και να δείχνει κλειδωμένος δεν είναι στην πράξη.