[XTRV-7.2.16/17] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 19/2 13:48)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
@bandit
@gkalen
Θέλω να συμφωνήσω απόλυτα με τα μηνύματα σας που αναφέρονται στο nanroid backup με το twrp. Θέλω να συμπληρώσω μόνο μια νέα επιλογή που έχει το 3.0.3.0 για το Hydrogen και ίσως και για άλλα κινητά, που δεν θυμάμαι να υπήρχε σε προηγούμενες εκδόσεις (ίσως να μην το είχα προσέξει), Υπάρχει δυνατότητα να πέρνεις backup και το firmware. -
Ευχαριστώ για την απαντηση Makisfz αλλα το έκανα και αυτο και τιποτα τα ιδια...
-
-
-
-
Ο/H Panos61 έγραψε:
Υπαρχει μία rom μετάβασης για τα redmi2fdd και td,από 4 σε 5.Μετά γίνεται η αναβάθμιση.
-
Ο/H jgougos έγραψε:
@bandit
@gkalen
Θέλω να συμφωνήσω απόλυτα με τα μηνύματα σας που αναφέρονται στο nanroid backup με το twrp. Θέλω να συμπληρώσω μόνο μια νέα επιλογή που έχει το 3.0.3.0 για το Hydrogen και ίσως και για άλλα κινητά, που δεν θυμάμαι να υπήρχε σε προηγούμενες εκδόσεις (ίσως να μην το είχα προσέξει), Υπάρχει δυνατότητα να πέρνεις backup και το firmware.
-
@kostakislarisa
Έχει τύχει και η περίπτωση του bootloop από 4.4 σε 5.1 για τα Redmi2 , εγώ δεν είχα θέμα , δούλεψε ρολόι , αυτοί που είχαν το πρόβλημα νομίζω ότι με fastboot rom πέρασαν επιτυχώς σε 5.1 χωρίς bootloop -
παιδιά, σε mi4c που φοράει greek rom αλλα android 6, χρειάζεται flash πρώτα άλλο TWRP recovery ( όπως στο mi5)? ή κάνουμε κανονικά την εγκατασταση όπως σε κάθε update?
-
@gkalen με fastboot την πέρασα την 5.1.1 . Όσο ήταν με την 4.4 δούλευε κανονικά τώρα με την 5.1.1 ανα μερικές μέρες κλείνει και δεν ανοίγει και αν ανοίξει κολλάει στο mi logo για πάντα και καίει υπερβολικά στο ακουστικό.. Τώρα μπορώ να του περάσω την 6,3,24 μόνο με factory από το twrp ή χρειάζεται κάτι άλλο;
-
@kostakislarisa
Μπα , αυτό είναι περίεργο ..
Κάτι τέτοιο δεν έχει αναφερθεί , δεν υπάρχουν τέτοια προβλήματα ...
Το restore με το ίδιο twrp που έκανες το backup ..
Δεν ξέρω ποιο twrp χρησιμοποίησες για την εγκατάσταση της ρομ , αν χρησιμοποίησες αυτό που έχει μέσα στην xtrv 5.1 δεν θα έπρεπε να είχε προβλήματα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα