Διαφήμιση

[XTRV-7.2.16/17] H νέα έκδοση​ της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 19/2 13:48)​

• Ολοκληρώθηκε
    • ROM
    • Poll
    • Xiaomi
    • Miui Dev
    • @dnomikos Το θέμα είναι ότι πέφτει σε bootloop και δεν ανοίγει και το κάνει συνέχεια από όταν έβαλα 5.1.1. Και δε μπορώ να καταλάβω και το λόγο.. Θα το δω και τώρα της είπα ότι κάνει να μου λέει μήπως κάνει κάτι που δημιουργεί πρόβλημα αν και μόνο facebook, instagram και messenger χρησιμοποιεί και την κάμερα..! :P
    • Ο/H kmiglis έγραψε:

Γεια σας και απο εμενα και πολλα συγχαρητήρια για την ομορφη δουλεια και υποστηριξη.
      Εχω ενα mi max 32 με 7.2 16 κλειδωμενο και το ειχα αφησει ετσι για να εχω τα εβδομαδιαία updates σε beta που ομως καταλαβα οτι ειναι λίγο κοροϊδία γιατι δεν φτιαχνουν σοβαρα θεματα του λογισμικου αλλα σαχλαμαρες.
      Η αναβαθμιση σε nougat? Την πηρα και? Δεν αλλαξε τιποτα... Χειρότερη διαχείριση μνημης..
      Ηθελα να ρωτησω λοιπον μπορω να κατεβασω την ελληνικη ρομ που τα εχει ολα και να την περασω μεσο updater η πρεπει να περιμενω να ξεκλειδωσω και μετα μεσω ρικοβερι κλπ?
      Ευχαριστω πολυ.
      Να ξεκλειδώσεις πρώτα τον bootloader αλλιώς θα πρέπει να αρχίσεις διάφορες ταρζανιές που καλό είναι να αποφεύγονται ειδικά όταν δεν υπάρχει η απαραίτητη πείρα.

Ο/H kostakislarisa έγραψε:

@dnomikos Το θέμα είναι ότι πέφτει σε bootloop και δεν ανοίγει και το κάνει συνέχεια από όταν έβαλα 5.1.1. Και δε μπορώ να καταλάβω και το λόγο.. Θα το δω και τώρα της είπα ότι κάνει να μου λέει μήπως κάνει κάτι που δημιουργεί πρόβλημα αν και μόνο facebook, instagram και messenger χρησιμοποιεί και την κάμερα..! :P
      Με ποια ακριβώς ROM παίζει καλά (έκδοση και εκδότης :D ) και ποια ακριβώς βάζεις και έχεις προβλήματα;
    • @dnomikos έπαιζε καλά όσο ήταν με 4.4.4 από όταν του έβαλα την 6.12.1 (5.1.1) άρχισαν τα προβλήματα, κολλήματα όπου δεν αποκρινοταν το κινητό παρά μόνο με αφαίρεση μπαταρίας και μετά δεν άνοιγε με τίποτα. Άνοιγε όταν ήθελε και πάλι τα ίδια μετά από κάποια ώρα χρήσης.. Και όσο ήταν κολλημένο στο mi logo έκαιγε υπερβολικά πάνω στο ακουστικό..
    • Διαφήμιση
    • Ο/H kmiglis έγραψε:

Γεια σας και απο εμενα και πολλα συγχαρητήρια για την ομορφη δουλεια και υποστηριξη.
      Εχω ενα mi max 32 με 7.2 16 κλειδωμενο και το ειχα αφησει ετσι για να εχω τα εβδομαδιαία updates σε beta που ομως καταλαβα οτι ειναι λίγο κοροϊδία γιατι δεν φτιαχνουν σοβαρα θεματα του λογισμικου αλλα σαχλαμαρες.
      Η αναβαθμιση σε nougat? Την πηρα και? Δεν αλλαξε τιποτα... Χειρότερη διαχείριση μνημης..
      Ηθελα να ρωτησω λοιπον μπορω να κατεβασω την ελληνικη ρομ που τα εχει ολα και να την περασω μεσο updater η πρεπει να περιμενω να ξεκλειδωσω και μετα μεσω ρικοβερι κλπ?
      Ευχαριστω πολυ.

Αν και έχει χιλιοειποθεί, θα κάνεις τη διαδικασία ξεκλειδώματος κλπ. Υπάρχουν οδηγοί... Δεν υπάρχει άλλος τρόπος

Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Καλησπέρα, δύο φορές τώρα έχει κολλήσει το κινητό με αυτή την ρομ ενώ ποτέ δε είχα παρόμοιο θέμα. Ειδικότερα... Δεν ανταποκρίνεται στην αφή. Τα φυσικά πλήκτρα λειτουργούν αλλά η οθόνη καθόλου και θέλει αναγκάστηκα επανεκκίνηση για να επανέλθει.
    • Περασα τελικα την 7.2.16 χωρις προβληματα με factory reset.

ολα οκ εως τωρα. Απλα καποια πραγματακια:

• @Bodai πως αφαιρουμε το Root για να κανουμε εγκατασταση το Snapchat.

• To SU μου ζηταει να κανει update to binary, εχω ηδη απενεργοποιηsei το auto update. Τι κανω?
      • Το Root explorer οταν το ανοιξω δεν βγαζει τους φακελους περιμενω εως που καποιεσ φορες δε αποκρινεται
      • ερχεται μηνυμα καποιες φορεs για verify το κινητο στο MI account μεσω sms.

Αυτα προς το παρον
    • Ο/H thanag7 έγραψε:

Το Root explorer οταν το ανοιξω δεν βγαζει τους φακελους περιμενω εως που καποιεσ φορες δε αποκρινεται
      Με έναν Root Checker έλεγξε αν το τηλέφωνό σου είναι rooted. Πίστεύω 'οτι δεν είναι. Έχω το ίδιο πρόβλημα ;)
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα παιδιά.
      Μια γρήγορη αλλά και off topic ερώτηση.
      Πως βλέπουμε αν η συσκευή μας έχει ξανά μπει η όχι σε locked bootloader;

• Ο/H thanag7 έγραψε:

Περασα τελικα την 7.2.16 χωρις προβληματα με factory reset.

ολα οκ εως τωρα. Απλα καποια πραγματακια:

• @Bodai πως αφαιρουμε το Root για να κανουμε εγκατασταση το Snapchat.

• To SU μου ζηταει να κανει update to binary, εχω ηδη απενεργοποιηsei το auto update. Τι κανω?
      • Το Root explorer οταν το ανοιξω δεν βγαζει τους φακελους περιμενω εως που καποιεσ φορες δε αποκρινεται
      • ερχεται μηνυμα καποιες φορεs για verify το κινητο στο MI account μεσω sms.

Αυτα προς το παρον
      Αν δεν γίνει σωστά update το binary, δεν θα έχεις ποτέ σωστό root. Λογικά δεν θα έπρεπε να στο ζητάει και όσο και αν προσωπικά δεν είχα ποτέ πρόβλημα επιλέγοντας να γίνει το update, o @gkalen που το είχαμε συζητήσει κάποιοι στιγμή δεν το συνιστούσε. Θεωρώ ότι εκ νέου φλασάρισμα της τελευταίας έκδοσης του SU πρέπει να δίνει λύση.
    • Ο/H Nelias έγραψε:

Ο/H thanag7 έγραψε:

Το Root explorer οταν το ανοιξω δεν βγαζει τους φακελους περιμενω εως που καποιεσ φορες δε αποκρινεται
      Με έναν Root Checker έλεγξε αν το τηλέφωνό σου είναι rooted. Πίστεύω 'οτι δεν είναι. Έχω το ίδιο πρόβλημα ;)
      Sorry! Root access is not properly installed on this device. Οποτε δεν ξερω τι παιζει. κατι χτυπησε ισως.
    • Ο/H jdtaff έγραψε:

Καλησπέρα παιδιά.
      Μια γρήγορη αλλά και off topic ερώτηση.
      Πως βλέπουμε αν η συσκευή μας έχει ξανά μπει η όχι σε locked bootloader;

Κάνεις reboot σε fastboot mode, είτε από το power menu της συσκευής, είτε από κλειστή συσκευή κρατώντας πατημένα τα volume down και power buttons. Συνδέεις κινητό με PC που έχεις εγκαταστήσεις adb και fastboot tools και από command prompt με δικαιώματα διαχειριστή δίνεις:

fastboot oem device-info (αν η συσκευή σου "φοράει" Qualcomm SoC, δηλαδή SnapDragon)

ή

fastboot getvar all (αν η συσκευή σου "φοράει" MTK SoC).
    • Διαφήμιση
    • @BanditGR οποτε κανω update το binary, η φλασαρω τη νεα εκδοση του SU και αν ναι ειναι στην αρχη του νηματος?