Ήρθε το καινούργιο μου phone
-
-
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Το ξερω....... απλη αναφορα στο τι έχουμε.... στο τι αναγραφεται δλδ. Δεν σημαίνει πως ο. τι αναγραφεται ειναι κ αληθες..... Επαληθευω ως ορθα τα οσα λες
Πεσμας ομως, ποτε κανουμε wipe internal storage και wipe data -
Αυτά μετά
Πρέπει να πας στο twrp
Έχεις δρόμο αρκετό
Μην τα μπλέκεις
Προς το παρών πήγαινε στον οδηγό που σου έδωσα και ξεκίνα να περάσουμε κάτι επίσημο -
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Αυτά μετά
Πρέπει να πας στο twrp
Έχεις δρόμο αρκετό
Μην τα μπλέκεις
Προς το παρών πήγαινε στον οδηγό που σου έδωσα και ξεκίνα να περάσουμε κάτι επίσημο
Μα ήδη έχω κανει εγκατασταση την ελληνικη ρομ...
Αλλα γτ να μην κάνουμε wipe internal storage και wipe data? -
Αν κάνεις αυτά τα 2 μαζί θα μείνεις με ένα άδειο κινητό και χωρίς ρομ μέσα του
Τόση ώρα νόμιζα ότι ήθελες να περάσεις ελληνική ρομ -
Αν και πήγα απο το λάθος μονοπάτι όλα πήγαν καλά
χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο τώρα? ( ελπίζω να πείτε οχι)
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για την βοήθεια, για τις rom, για την υποστήριξη και για την απλόχερη γνώση που δίνετε. ΑπλάΈνα ταξίδι χιλίων χιλιομέτρων ξεκινά πάντα από ένα απλό βήμα.
Εξερεύνησε, Ονειρέψου, Ανακάλυψε -
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Αν κάνεις αυτά τα 2 μαζί θα μείνεις με ένα άδειο κινητό και χωρίς ρομ μέσα του
Τόση ώρα νόμιζα ότι ήθελες να περάσεις ελληνική ρομ
Την νεα ρομ θα την εχω στην sdcard.. οποτε αν κάνω τα wipes που προείπα, γτ να έχω θέμα?
Εαν κατα την 1η εγκατασταση της ελληνικης ρομ πατησω format data... Και μετα ξαναμπώ σε reboot recovery.... Και απο εκει κανω install απο sd card
θα εχω κάποιο θέμα?
Στάλθηκε από το VFD 500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μάλλον δημιούργησα σύγχυση:D
Αν και διάβασα το συγκεκριμένο thread "διαγώνια" και δεν μπορώ να πω οτι κατάλαβα τι γίνεται :P,
η αναφορά μου στο 99,9% (για το Redmi PRO) ήταν ακριβώς για αυτό το λόγο που είπε ο @mixaliscy , το οτι δεν έχουμε δεί ακόμα
δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχει/θα υπάρξει. Αλλιώς θα έλεγα 100%...
Αν ξεκλείδωσες και έβαλες twrp και ελληνική θεωρώ όλα καλά.
Γενικά τελείως, ο ορθόδοξος τρόπος για install είναι
unofficial => official => ξεκλείδωμα => twrp => xtrv
αν είναι ξεκλείδωτο εγώ προσωπικά θα έκανα
κλείδωμα => unofficial->official => ξεκλείδωμα => twrp => xtrv
για να είμαι 100% σίγουρος.
Ελπίζω να μην μπερδεύω περισσότερο το thread, my 2 cents -
Ο/H stamatisv έγραψε:
Μάλλον δημιούργησα σύγχυση:D
Αν και διάβασα το συγκεκριμένο thread "διαγώνια" και δεν μπορώ να πω οτι κατάλαβα τι γίνεται :P,
η αναφορά μου στο 99,9% ήταν ακριβώς για αυτό το λόγο που είπε ο @mixaliscy , το οτι δεν έχουμε δεί ακόμα
δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχει/θα υπάρξει. Αλλιώς θα έλεγα 100%...
Αν ξεκλείδωσες και έβαλες twrp και ελληνική θεωρώ όλα καλά.
Γενικά τελείως, ο ορθόδοξος τρόπος για install είναι
unofficial => official => ξεκλείδωμα => twrp => xtrv
αν είναι ξεκλείδωτο εγώ προσωπικά θα έκανα
κλείδωμα => unofficial->official => ξεκλείδωμα => twrp => xtrv
για να είμαι 100% σίγουρος.
Ελπίζω να μην μπερδεύω περισσότερο το thread, my 2 cents
Αρα σε καθε περιπτωση περναμε την οfficial(aν δεν την εχουμε ηδη) και μετα συνεχιζουμε με. ξεκλειδωμα
Στάλθηκε από το VFD 500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο "ορθόδοξος"-ασφαλής τρόπος αυτό λέει. Δεν σημαίνει οτι είναι ο μόνος τρόπος πάντα.
Έχουμε δεί διάφορα, πχ χρήστες να καταφέρνουν να ξεκλειδώνουν με unofficial ή άλλους χρήστες να καταφέρνουν να περνάνε μέσα απο το updater official και χωρίς να κάνουν wipe data καταλήγουν πχ να έχουν ένα κινητό με data απο την αρχική unofficial κλπ.
Αν θέλεις να είσαι 100% σίγουρος ακολουθάς τους οδηγούς, τόσο απλά:) -
Ο/H stamatisv έγραψε:
Ο "ορθόδοξος"-ασφαλής τρόπος αυτό λέει. Δεν σημαίνει οτι είναι ο μόνος τρόπος πάντα.
Έχουμε δεί διάφορα, πχ χρήστες να καταφέρνουν να ξεκλειδώνουν με unofficial ή άλλους χρήστες να καταφέρνουν να περνάνε μέσα απο το updater official και χωρίς να κάνουν wipe data καταλήγουν πχ να έχουν ένα κινητό με data απο την αρχική unofficial κλπ.
Αν θέλεις να είσαι 100% σίγουρος ακολουθάς τους οδηγούς, τόσο απλά:)
Εαν κατα την 1η εγκατασταση της ελληνικης ρομ εχω την νεα μου ρομ στην sdcard.. και κάνω wipe internal storage και data θα εχω θεμα?
Μηπως εναλλακτικα να πατησω format data... Και μετα ξαναμπώ σε reboot recovery.... Και απο εκει κανω install απο sd card? -
Ναι η εναλλακτική σου είναι και πολυδοκιμασμενη και είναι οκ.
@stamatisv παιδιά όλο αυτό ξεκίνησε, όταν ένα παλικάρι ξεκλειδωτο πέρασε μία μέρα ελληνική Ρομ και όλα οκ.
Όταν όμως μετά από καιρό πήγαμε σε άλλο android εκεί το κινητό του (στην αλλαγή) μπρικαρε άγρια και παλεύαμε μέρες να το φτιάξουμε.
Σκεφτείτε αυτό να τύχει σε όσους κρατάνε ένα κινητό. Πχ το redmi pro τι έχει να γίνει στο φόρουμ. Γι'αυτό και στην πορεία προστέθηκε όλη αυτή η ιστορία που ως πριν ένα χρόνο δεν υπήρχε.
Η πείρα όμως δίνει γνώσεις. Και καλύτερα να τρέχουμε τώρα που δουλεύει το κινητό παρα μετά.
Ελπίζω να καταλάβατε που το πάω
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα