You may think you can fly - but you better not try
[Ενημέρωση 6/8/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
@geotzia
Σαν update εννοώ οτι δε χρειάζεται κάποιο factory reset ..
Όπως πάντα , σε twrp ..
Install το ζιπ της Ρομ και wipe cache and dalvik μετά την εγκατάσταση προαιρετικά , θα γίνει μετα την εγκατάσταση της Ρομ έτσι κι αλλιώς .. -
Ο/H Thracia έγραψε:
Ο/H gkalen έγραψε:
@geotzia
Σαν update εννοώ οτι δε χρειάζεται κάποιο factory reset ..
Όπως πάντα , σε twrp ..
Install το ζιπ της Ρομ και wipe cache and dalvik μετά την εγκατάσταση προαιρετικά , θα γίνει μετα την εγκατάσταση της Ρομ έτσι κι αλλιώς ..
-
Καλησπέρα σε όλους!
Έχω το Mi-4S και από όταν το πήρα δεν χρειάστηκε να κάνω ποτέ αναβάθμιση απο την xiaomi-miui-hellas-5.1_aqua_Stable-V7.5.4.0 που ειχα αποφασίσει να αφήσω μεσα τότε.
Τώρα που θέλω να πάω στην τελευταία stable, εχω καποιες ερωτήσεις:
- xiaomi-miui-hellas-5.1_aqua_XTRVbeta1_Stable_V8.2.1.0 είναι η τελευταία stable? (στην σταθερή αξία lollipop! :-D)
- Γιατί είναι ακόμα σε XTRVbeta1 στάδιο? Αν θυμάμαι καλά απλά σχετίζεται με το merge της "κλασικης" stable του forum με την gklalen και καποια στιγμή θα περάσει σε σταθερό stable branch δικό της;
- Επειδή θέλω να το φρεσκάρω γενικά, θα περάσω τη rom σε sdcard, θα κανω factory reset αλλα και το system και το internal storage, restart to recovery, περασμα rom με TWRP, τα γνωστά wipes και είμαι ΟΚ?
- Μήπως θέλει κάποιο ενδιάμεσο βήμα τύπου dev XTRV_7.5.4 πχ εγκατάσταση της τελευταίας 6.12.22 ROM πριν αναβαθμίσουμε σε Android 7.0 το MI-4S? Θεωρώ πως όχι γιατί μένω στην ίδια έκδοση Android (5.1).
Ευχαριστώ! -
@El_Griego
Αυτό που θα πρέπει να κάνεις είναι factory reset , κάτι άλλο δε χρειάζεται να σε απασχολεί ..
Είσαι σε 5.1 και με την stable θα είσαι παλι σε 5.1 , το factory reset θα χρειαστεί λόγω του ότι είσαι με παλιά Ρομ.
Για το beta1 που βλέπεις , επίσης μη σε απασχολεί , η Ρομ είναι stable κανόνικα όπως κι αυτή που είχες πριν , απλή ονομασία είναι το beta1 .. -
Ευχαριστω πολύ σένσεϊ!
Καπως ετσι το σκεφτομουν και εγω, αλλα δεν βλάπτει να κανουμε ενα τσεκ με την κοινότητα!
Για ψυχολογικους λογους ήθελα τα "σκισω" όλα (καθαρισα και το γκαραζ μου το ΣΚ και είπα να παρει η μπαλα και το κινητο! :-DDDD). Αλλα θα το παω χαλαρα και το αναβαλω για οταν κανω την μετάβαση σε Stable nuggat (αν ερθει ποτε... :-Ο)!
Δημήτρης -
Κανενα νεο για την 8.2.4.0 stable. εχουμε ? Θα αργησει ?
-
-
Eχω θέμα με το supersu,μετά το πέρασμα της διορθωμένης stable ρομ φλάσσαρα το superSu αλλά δεν το βλέπω στις εφαρμογές με αποτέλεσμα στον FX file explorer που δουλεύω όταν πάω να ανοίξω τον root φάκελο,κολλάει...
Από ότι είδα κολλάει την στιγμή που ζητά ρουτ δικαιώματα..
Κάποια λύση;
Επίσης: Τι περιλαμβάνει το fix της ρομ εκτός από το twrp που το έιχα βάλει και στην προηγούμενη και το magisk;Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
@geotzia
Ίσως χρειαστεί factory reset τελικά ..
Το fix διορθώνει την εγκατάσταση της Ρομ , υπήρχαν λάθη στην εγκατάσταση τα οποία διορθώθηκαν όπως έγιναν και στη developer rom .. -
Ο/H gkalen έγραψε:
Το fix διορθώνει την εγκατάσταση της Ρομ , υπήρχαν λάθη στην εγκατάσταση τα οποία διορθώθηκαν όπως έγιναν και στη developer rom ..
P.S: Το πιασα από το like, μην απαντήσεις :p -
Καλημέρα σε όλους,
Σε συσκευή φίλου με τα κάτωθι χαρακτηριστικά, την είχα φτιάξει πριν αρκετό καιρό για λογαριασμό του (γιατί δεν ήξερε ο ίδιος) και φυσικά ήταν πριν γίνω μέλος της κοινότητας σας. Θέλω να του περάσω την τελευταία stable και θέλω να γίνει όσο πιο ανώδυνα (αν γίνεται) για τα δεδομένα της συσκευής. Του πέρασα το TWRP που βρήκα στο forum για τη συγκεκριμένη συσκευή, έκανα ένα έλεγχο ότι δουλεύει σωστά και έκανα boot σε αυτό. Δείχνει να λειτουργεί κανονικά, ωστόσω μου ζήτησε password στην αρχή κάτι που δεν θυμάμαι να είχα κάνει στη δικιά μου συσκευή (Redmi Pro). Θυμάμαι την είχα ξεκλειδώσει τότε με τη διαδικασία μέσω της Xiaomi, με το e-mail που περιμέναμε 1 εβδομάδα να έρθει.
Η ερώτηση μου στους ειδικούς είναι η εξής: Με ποια σειρά πρέπει να γίνουν και ποιες εργασίες προκειμένου να περάσω τη δικία μας τελευταία stable, ιδανικά χωρίς να χάσω τα δεδομένα? Αν πρέπει να χαθουν δεν πειράζει, αλλά αν υπάρχε περίπτωση να πάρει την αναβάθμιση χωρίς format θα ήταν καλό.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0